Cloudbet

Szeretné egyesíteni a biztonságot a modernitással? Akkor fedezze fel a Cloudbetet, egy teljesen működőképes bitcoin online kaszinó oldalt. Ne hagyja ki a forradalmi termékkínálatot, ahol lehetősége nyílik a kriptopénzek használatára. Ez a fogadóiroda azzal bizonyítja hitelességét, hogy a Curaçao online szerencsejáték-hatóságok engedélyezték. Napjainkban tevékenysége egyre nagyobb lendületet vesz a játékiparban, és számos felhasználó kíváncsiságát kelti fel.

Bónuszok és promóciók

A Cloudbet igazi értéke a nagylelkűségében rejlik. Ha regisztrál, az első befizetéskor 5 BTC vagy 1,000 USDT, azaz 40,000 eurónak megfelelő összegű bónusz vár Önre. Nehéz máshol jobb ajánlatot találni, hiszen ez egy hatalmas összeg. Másrészt, van egy kis különbség abban, ahogyan ez az ajánlat működik, a szokásos kaszinóoldalak által kínált ajánlatokhoz képest. A játékok során összegyűjtött hűségpontoktól függően a jutalom részletekben kerül feloldásra, amelyek fokozatosan kerülnek hozzáadásra az egyenlegéhez. Ez nem csak az egyenlegedet növeli, de a játékot is sokkal izgalmasabbá teszi. Természetesen a teljes összeg eléréséhez időre van szükség, de kompenzációként egy praktikus műszerfal segít abban, hogy nyomon kövesse és fejlessze játékmeneteinek alakulását.

Ezen a jelentős bónuszajánlaton kívül a Cloudbet egy listát is készített az Ön számára a rendszeres promóciókról. Sok más mellett itt vannak a portálon található legkiemelkedőbb ajánlatok:

 • “Mega Match Monday”. Minden hétfőn 50%-os bónuszt kap, amelynek maximális összege 25 mBTC. 50 mBTC befizetésével 75 mBTC-t szerezhet;
 • “Turbócsütörtök”. Minden csütörtökön 50%-os promóció vár Önre, ezúttal 50 mBTC maximális limit mellett. Ha 100 mBTC-t ír jóvá a számlájára, további 50 mBTC-t kap a fogadásaira;
 • ez az úgynevezett “e-sport Odds Boost”. Fogadással az e-sportokra előnyt szerezhet abban, hogy magasabb oddsú fogadásokat találhat bizonyos fiktív eseményekre.

A mobil verzió áttekintése

A Cloudbet, amely a csúcstechnológiákon alapul, egyike azon online kaszinóknak, amelyek a felületüket a mobil formátumhoz igazították. Legyen Ön bárhol, akár útközben, használja ki a lehetőséget játszani és fogadni okostelefonjáról vagy táblagépéről. Az oldal mobil verziója az Ön készülékének csökkentett méretéhez igazított funkcióit kínálja. Ezenkívül ez a megújult program hozzáférést biztosít a PC-ken már jelen lévő játékok nagy többségéhez, amelyeket immár tapintható szórakozássá alakították át. Egy másik lényeges tényező az az eszköz, amely lehetővé teszi végrehajtani az egyes tranzakciókat, és kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal bármilyen kerülőút nélkül.

A fogadási ajánlatok áttekintése

A Cloudbet azon kevés platformok egyikére utal, amelyek a bitcoin által fogadásokat kínálják. Az oldal büszkélkedhet azzal, hogy teljesen innovatív dimenzióban kényezteti a látogatóit.

A rendszeres játékosok és a fogadások szerelmesei körében igen népszerű játékkönyvtár lenyűgözően sokféle szórakozási lehetőséget kínál. Több ezer játék áll rendelkezésükre, amelyek egy teljesen flash-formátumúvá alakított felületen vannak elterjedve. Itt semmit sem nem szükséges letölteni a fogadás megkezdéséhez. Hogy Ön is meggyőződjön róla, fedezze fel a teljes arzenálját:

 • All-you-can-eat slotok, beleértve a video slotokat, 3D-s és hagyományos nyerőgépeket, progresszív jackpot nyerőgépeket;
 • Különböző asztali játékok és blackjack, rulett, baccarat, craps, póker… ;
 • A videópóker több változata;
 • Virtuális sportok, többek között kerékpározás, lóverseny, futball, motorkerékpár, agárverseny..

A Cloudbet még inkább a sportfogadási iparág csúcsán szeretne lenni. A bukméker igazi erejét a sportágak és versenyek átfogó kínálatának köszönheti. A legnépszerűbbektől kezdve, mint az NBA, a Ligue 1 vagy az NHL, egészen a legkevésbé tipikusabbakig, mint a darts-bajnokságok, megtalálja az összes legizgalmasabb dolgot, amire a virtuális pénznemben fogadni lehetséges.

A Cloudbet ezt a sikert a világ leghíresebb játékkiadóinak köszönheti. Segítségük igénybevételével az oldal a játékvilág legsikeresebb játékmodelljeivel rendelkezik. A mai napig a platform folyamatosan támaszkodik a Microgaming, a Quickspin, a Betsoft, a NetEnt és a Leader Games találékonyságára, amelyeket az iparág legjobb játékszolgáltatóinak nyilvánítottak.

Ha Ön az asztali játékok rajongója, mindenképpen látogasson el az “Élő Kaszinóba”. A szoftverfejlesztők részvétele ismét nem marad észrevétlenül. A szerencsejátékoknak szentelt terület meghívja Önt, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen valódi krupiékkal. A hangulat nagyszerű, mivel a rendelkezésre álló játékok választéka kielégítőbb, mint valaha is volt. Tegye meg tétjeit és fogadásait, akár a klasszikus kártyajátékok, rulett, sic bo, kockajátékok, póker vagy monopoly asztalainál.

Regisztrálási eljárások

A profil létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe a Cloudbetnél. Ha rekordidő alatt szeretne regisztrálni és elkezdeni játszani, akkor az alábbi lépéseket kell követnie:

 • Kattintson a “Regisztrálok” gombra;
 • Adja meg e-mail címét és jelszavát;
 • Ellenőrizze az e-mailben küldött linket;
 • Válasszon becenevet;
 • Írja be a születési dátumát;
 • Menjen a számla beállításaihoz, és adja meg a választott pénznemet, majd hajtsa végre a befizetést.

Azoknak a játékosoknak, akik még nem rendelkeznek bitcoin pénztárcával, kriptovaluta elektronikus pénztárca számlát hoznak létre. Ez a megoldás lehetővé teszi számukra, hogy virtuális valutákat vásároljanak közvetlenül a személyes felületükön keresztül.

Ügyfélszolgálat

Csak a regisztrált ügyfelek férhetnek hozzá a Cloudbet ügyfélszolgálatához. A bejelentkezés után elkezdheti a párbeszédet a tanácsadókkal az élő chat által a nap 24 órájában, ha  “A számlám” lehetőséget választja. Másrészt, ha a fórumok listájába benéz, ez az Ön számára nagyon hasznos lehet.

Fizetési módok

Mint korábban említettük, a Cloudbet csak a kriptopénz alapú felülettel rendelkezik. Manapság az oldal messze a versenytársak előtt jár, és nem áll fenn a hackelés veszélye. A tranzakciókhoz a játékosok 4 különböző pénznemet használhatnak:

 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin cash (BCH);
 • Éter (ETH);
 • Tether (USDT).

A nyereménye kifizetéséhez 12 órát kell várnia a kérelme érvényesítésére. Ha ez megtörtént, még körülbelül egy órát vesz igénybe, amíg a pénzt átutalják a pénztárcájába.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található