Cashalot

Cashalot →Cashalot →


A Cashalot elég okot ad arra, hogy felkeltse a játékosok figyelmét. Bár csak nemrég kezdte meg működését, népszerűsége egyre nő, köszönhetően hihetetlen játékkönyvtárának és kiterjedt online sportfogadásának. A modern és funkcionális dizájn, amelyet az iparág nagyágyúi táplálnak, arra készteti a játékosokat, hogy regisztráljanak a weboldalon. Ezek az elemek nagyban hozzájárulnak a Cashalot jövőjéhez, most már csak a valódi kapacitásának meghatározása a kérdés.

ℹ️ A webhely általános bemutatása

Ahogy a neve is sugallja, a Cashalot egy bálna formájában képviseli a márkáját. Az oldal bal felső sarkában feltűnően megjelenő logó jelzi, hogy egy top bukmékerről van szó. Az egész kezelőfelületet gondosan alakították ki, a vezérlőgombokhoz illeszkedő színes hangsúlyokkal. A tetején egy menüsor található a főbb részekkel. Közvetlenül alatta egy gördülő banner található a legfrissebb ajánlati lehetőségekkel. Mindent egybevetve a felhasználók egy felhasználóbarát, finom és könnyen navigálható weboldalt élvezhetnek. A további kényelem érdekében a Cashalot egy tucat különböző nyelven működik, többek között angolul, franciául, németül, japánul, spanyolul, olaszul és oroszul. További előnyök közé tartozik az esélykülönbségek, az időformátum és a webes elrendezés végleges megváltoztatásának lehetősége.

©️ Működési engedély

A Cashalotot a NewEra B.V. irányítja és üzemelteti. Jelenleg az üzemeltető a Curaçao Gaming Commission által kiadott 1668/JAZ számú engedély alapján működik. A TST könyvvizsgáló cég havi ellenőrzése biztosítja, hogy a Cashalot teljes mértékben megbízható. A játékok tisztességességét a véletlenszám-generátor jellemzi, az MD5 RNG rendszer megvalósításával. Továbbá a vállalat elkötelezett a teljes ügyfélvédelem mellett, és igyekszik a legmegbízhatóbb adatvédelmi politikát alkalmazni. Ez minden egyes fogadó tevékenységének gondos nyomon követéséből áll, hogy a játékosok bizalommal játszhassanak vagy köthessenek fogadásokat.

Cashalot →Cashalot →

🖥️ Cashalot mobilon

A Cashalot a mai napig nem rendelkezik natív alkalmazással, azonban kínál egy kisebb képernyőkre optimalizált mobilverziót. Ez az opció lehetőséget kínál a mobiltulajdonosoknak, hogy a nap bármely szakában, helytől függetlenül játszhassanak. Tekintettel a játékok kiváló betöltési sebességére és gördülékenységére, nincs szükség semmilyen szoftver letöltésére. Ez az alternatíva nem árul el árnyalatokat a funkcionalitásáról, amely egyértelműen megegyezik a klasszikus asztali változatéval.

🛂 Tagsági regisztráció

Ha szeretne csatlakozni a Cashalothoz, csak annyit kell tennie, hogy regisztrál és követi a fiók létrehozásának folyamatát. A néhány egyszerű lépésre osztott folyamat a következő:

 • Keresse meg a weboldal jobb felső sarkában a “Regisztrálj most” ikont, és kattintson rá;
 • Adja meg fiókjának adatait, beleértve az e-mail címet, a felhasználónevet és a jelszót. Innen lehetőséged van arra, hogy a Google vagy a Facebook segítségével folytasd a további lépéseket ;
 • Adja meg teljes nevét, lakóhelye szerinti országát, telefonszámát és születési dátumát;
 • Fogadja el a Cashalot általános szerződési feltételeit és adatvédelmi irányelveit a megfelelő négyzet bejelölésével;
 • Az “Új fiók létrehozása” gombra kattintva sikeresen létrehozta profilját.

A Cashalot teljes jogú tagjaként változatos játékok sokaságára számíthat, a sportversenyektől kezdve a nyerőgépekig, de ez csak egy része a listának. Mint minden online játékplatformon, a Cashalot is szigorúan tiltja, hogy kiskorúak keressék a játékait.

🎁 Bónuszok és promóciók

Kétféle jutalom várja az új regisztrálókat, amint csatlakoznak a Cashalothoz. Megkülönböztetünk :

 • Az üdvözlő bónusz 200% -os, akár 500 euróig a kaszinóban, legalább 5 euró befizetés esetén. Ahhoz, hogy megkapja, a CASH20 promóciós kódot kell használnia. A bónusz és a felhalmozott nyeremények kifizetése előtt a megforgatási követelmény 35-szörös;
 • A 100%-os üdvözlő bónusz akár 100 €-ig sportfogadásra. Erre az ajánlatra vonatkozóan nem kell bonyolult szabályokkal számolnod, de azért mindenképpen olvasd el az információkat.

A bónuszokon kívül különböző promóciók és versenyek teszik teljessé a repertoárt. A legvonzóbbak közé tartoznak a hétfőtől péntekig tartó napi ajánlatok, a hozzájuk tartozó speciális promóciós kódokkal. A fogadók emellett 20%-os készpénzvisszatérítésben is részesülhetnek 5 000 euró összeghatárig, legalább 1 000 eurós befizetés mellett. Ezen kívül a Cashalot rendszeresen szervez versenyeket, hogy maximalizálja a nyerési esélyeket. További részletekért kérjük, tekintse meg a ‘Promóciók’ részt.

Cashalot →Cashalot →

🎰 Fogadási és játékajánlat

A kaszinójátékok piaca a Cashalot egyik erőssége. Több mint 2500 fajta játékból álló gazdag könyvtár áll rendelkezésre. Ezen a területen a legnevesebb szoftverfejlesztők dolgoznak, többek között a Pragmatic Play, Microgaming, Quickspin, NetEnt, BetSoft, Play n’ Go, Novomatic, Vico Gaming, XPG és az iGaming más nagy nevei. A legjobb játékélmény biztosítása érdekében a Cashalot a nyerőgépek nagy gyűjteményét, többféle innovatív asztali játéktípust, valamint számos sporttal kapcsolatos játéklehetőséget állított össze, nem is beszélve az üzemeltető újdonságairól. A rulett, blackjack, baccarat és póker változatai alkotják az élő kaszinó részleg nagy részét. A “TV Games” szekció szintén biztos, hogy lenyűgözi a rajongók hatalmas tömegét. Emellett a Cashalot kaszinóban elérhető összes szórakozási lehetőség demó módban, akár menet közben is használható.

A Cashalot dedikált sportfogadási területe minden rajongónak a hőn áhított élményt kínálja. A bukméker a katalógusát az események széles választékával szerelte fel. Számos fogadási lehetőség van, amelyek közül sokan továbbra is a futballpiacokra koncentrálnak. Ezek egyszerre ötvözik a főbb európai és nemzetközi bajnokságokat. Aztán vannak fogadások kosárlabda- és baseball-versenyekre, valamint teniszbajnokságokra, labdarúgásra és sok más sportágra. A teljes lista az oldal bal oldalán található, miután a “Sport” fülre kattintott. Mellette külön területet találunk a virtuális sportok és az e-sportok számára. Az élő fogadási szekciót az olyan játékosok számára találták ki, akik a tomboló hangulatot keresik. A hozzáférést a sportoldalon a lista tetején található “Live” opcióra kattintva érheti el. Ez a gomb azonnal átirányítja a játékost az ‘Élő fogadások’ szekcióba. Általánosságban elmondható, hogy az összes elérhető mérkőzés megjelenik a piacok és fogadási lehetőségek széles skálájával, a focira összpontosítva.

💳 Elérhető befizetési módszerek

A pénzügyi tranzakciók zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a Cashalot jópár fizetési lehetőséget elérhetővé tesz. Ügyfeleink többsége az alábbi módszereket használja legtöbbször:

 • A klasszikus Visa és MasterCard bankkártyákat;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill, QIWI e-pénztárcák;
 • Neteller, ecoPayz, Webmoney, Klarna fizetési rendszerek;
 • Kriptovaluta Bitcoin, Ethereum;
 • Banki átutalás.

A Cashalot részletes táblázatot és rendszeres frissítést biztosít a fizetési lehetőségekről a weboldal befizetési szekciójában, valamint a vonatkozó minimális befizetési limitekről. Nyereményvisszatérítés esetén az átutalási idő a fizetési opciótól függően változik. Átlagosan ez az idő becslések szerint három és nyolc munkanap között van.

*️⃣ Ügyfélszolgálat

Vezető bukmékerként a Cashalot kiemelkedik a gyors reagálású ügyfélszolgálatával. Nem számít, hogy milyen kérdése van, egy profi csapat teljes körű támogatását élvezheti. Bármelyik nap kapcsolatba léphet egy tanácsadóval e-mailben vagy élő chaten keresztül. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy azonnali választ kapjon, ami hatalmas előny. De mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy tiszteletben tartja a szolgáltatás által meghatározott időkeretet. Másodszor, a GYIK szekcióban azonnal megoldást találhat, anélkül, hogy a segélyközpontot kellene keresnie.

Cashalot →Cashalot →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció