Cadabrus

CADABRUS →CADABRUS →


Az online szerencsejáték-ipar új szereplőjeként a Cadabrus több okból is vonzó az ügyfelek számára. A platform funky dizájnjának köszönhetően az előretekintő funkciók a játék egy szórakoztató megközelítéséről árulkodnak. Mivel a web már úgy tűnik, hogy a professzionális kaszinó kritériuma, népszerűsége nem hagyja, hogy eltűnjön az internetfelhasználók elől, és meggyőzi a legigényesebbeket. Egy dicső múlttal rendelkező, nagy múltú cég irányítása alatt a bukméker pedig további terjeszkedést és az elvárásoknak való megfelelést tervez.

ℹ️ Működési engedély

Mint említettük, a Cadabrus a Romix Ltd tulajdonában van, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott engedély alapján működik. Ennek a testületnek az a feladata, hogy biztosítsa a bukméker tevékenységének megfelelő végzését. Az előírt szabványoknak megfelelően a webhelynek biztosítania kell, hogy rendkívül megbízhatónak bizonyuljon. Ez arra készteti az ügyfeleket, hogy bizalommal játsszanak és tegyék meg tétjeiket a platformon. Az ügyfelek személyes és pénzügyi adatainak anonimitásának garantálása érdekében a Cadabrus egy új titkosítási rendszert fejlesztett ki. Ezen túlmenően a webhely átláthatósága teljes mértékben igazolja annak legitimitását. További részletekért kattintson az oldal adatvédelmi szabályzatához csatolt fülre.

🖥️ Cadabrus mobilon

A Cadabrus a mozgásban lévő játékosok kielégítése érdekében optimalizálta weboldalát minden képernyőformátumra. A verziót alaposan teszteltük, és a funkcionalitás tekintetében figyelemre méltó teljesítményt mutat. Ez megerősíti a bukméker érdemeit, mivel a felület nagyrészt a mobiloldalt tükrözi, miután bejelentkeztünk. A fő előnye a portál összes szolgáltatásához való hozzáférés, mind a kaszinóban, mind a sportfogadás részlegen.

CADABRUS →CADABRUS →

©️ Felhasználói regisztráció

A Cadabrusnál történő regisztráció nem bonyolult. A folyamat három különálló lépésben zajlik, és mindössze néhány percet vesz igénybe. A kezdéshez az ügyfélnek fel kell lépnie a hivatalos weboldalra, és a “Fiók létrehozása” gombra kell kattintania. A második rész az űrlap mezőinek kitöltéséből, az e-mail cím, a felhasználónév, a jelszó és a telefonszám megadásából áll. Az utolsó lépés a teljes cím megadása, majd a kapcsolat létrehozása a “Bejelentkezés” gomb megnyomásával. Egy figyelmeztetés: a leendő tagnak minden eljárás megkezdése előtt meg kell néznie a profil létrehozására jogosult országok listáját.

Előnyök / hátrányok
 • Élő játékok nagy választéka
 • Számos regisztrációs bónusz lehetőség
 • 24 órás felhasználói támogatás
 • Weboldal fordítása népszerű nyelvekre
 • Kis számú kaszinójáték
 • Nincs sokféle fizetési mód
 • Mobil alkalmazás hiánya

🎁 Bónuszok és promóciók

A Cadabrus háromféle bónusszal jutalmazza az új tagokat üdvözlésképpen. Ezek közé tartoznak:

 • 200 € cashback bónusz, minimum 20 € befizetéssel kezdődően;
 • 200%-os bónusz 50 euróig, 10 euró befizetés esetén;
 • 100%-os bónusz akár 500 euróig, plusz 100 ingyenes pörgetés.

Mindegyikükre továbbra is a fogadási feltételek és a regisztráció módszereik vonatkoznak. Ami a promóciókat illeti, a Cadabrus ajánlatai között bőven van miből válogatni. Az érdekesebbek közé tartozik a 10 € készpénzvisszatérítés az élő kaszinóban, a heti felhalmozott veszteségekre, az 50%-os heti újratöltési bónusz és 50 ingyenes pörgetés vagy 10% készpénzvisszatérítés a sikertelen nyerőgépes játékokra. A Journey opciót választva az előfizető különleges díjakat kap a fejlődésének megfelelően. A törzsjátékosok a VIP-programban való részvétellel számos kiváltságra lesznek jogosultak, a hűségszint függvényében.

🎰 Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

A Cadabrus online kaszinó gazdag játékkönyvtárral rendelkezik, több mint 2500 fajta játékkal. A jobb áttekinthetőség érdekében az üzemeltető gondoskodik a lista folyamatos frissítéséről. Az összes rendelkezésre álló kategória használható demó üzemmódban. Ez a rész a nyerőgépek széles választékát, különböző kártyajátékokat, valamint számos asztali játékváltozatot tartalmaz. A cél az, hogy a játékosok könnyebben megtalálják az igényeiknek és képességeiknek megfelelő lehetőségeket. A repertoár bővítése érdekében a Cadabrus rendszeresen új játéklehetőségekkel bővíti a gyűjteményt. Másrészt az élő kaszinónak szentelt terület létezése számos felhasználó érdeklődését kelti fel. Az elvileg hivatásos krupiék által irányított akciókat kamerákon keresztül hajtják végre. Ezt a zseniális technikát úgy tervezték, hogy a rajongóknak egy igazi kaszinóhoz méltó hangulatot biztosítson. A szórakozási lehetőségek széles skálája, elsősorban kártya- és asztali játékok esetén érvényes (rulett, blackjack stb.). Mindent összevetve, a szolgáltatás minden területen magas színvonalú.

A Cadabrus platform sportfogadási kínálata folyamatosan fejlődik. A lista számos tudományágat tartalmaz, amelyek viszont kategóriákra vannak felosztva. A lista különböző csapatsportokat, egyéni sportokat, elektronikus sportokat és még sok más sportágra vonatkozik. Egy elemzés szerint versenyek és bajnokságok sokasága teszi teljessé a katalógust. A szokásos fogadási típusokon kívül a platform lehetőséget kínál a látogatóknak arra, hogy más kiegészítő eseményekre is fogadjanak. Ezek közé tartoznak az egyéni büntetések, a szabálytalanságok száma, a sarokrúgások és a szabálytalanságokért járó büntetések. Az élő sportfogadási szekció a piacok széles skáláját mutatja be. Ez áttekintést ad az összes közvetített mérkőzésről, és kifejezetten olyan fogadók számára készült, akik egyszerre több eseményt is követnek.

CADABRUS →CADABRUS →

💳 Elérhető fizetési módok

A Cadabrus számos módszert támogat az ügyfelek pénzügyi tranzakcióinak lebonyolításához. A leggyakrabban használtak a következők:

 • Visa, MasterCard, AstroPay bankkártyák;
 • Paysafecard, Neosurf előre fizetett kártya;
 • Skrill, QIWI, MuchBetter, Paypal, Trustly, eZeewallet, MiFinity e-pénztárcák;
 • Fizetési rendszerek Neteller, ecoPayz, Euteller, Interac, SiruMobile, EPS, S-Pankki;
 • A Bitcoin kriptovaluta;
 • Banki átutalás.

A Cadabrus különböző valutákat is elfogad, amelyek többnyire tisztességes árfolyamon válthatóak át. A kaszinó a minimális és maximális betéti limitet 20 €-tól 20 000 €-ig határozta meg, vagy ennek megfelelő összegig az aktuális pénznemben. Az átutalási idő 24 órától 5 napig terjedhet, ha kiutalásról van szó. A tranzakciók feldolgozása pedig a választott fizetési módtól függ. A minimális összeghatár 20 euró.

⭐ Ügyfélszolgálat

A Cadabrus nagy jelentőséget tulajdonít ügyfelei jólétének. Ezért az üzemeltető úgy döntött, hogy nehézségek esetén számos alternatívát biztosít számukra:

 • Élő chat, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Ha üzenetet szeretne küldeni a csapatnak, egyszerűen kattintson a csevegőbuborékra, majd adja meg a nevét, jelentkezzen be, és adja meg a kérés tárgyát. A válaszok elvileg azonnal megérkeznek;
 • A telefon. A támogatás a jogosult országok játékosai számára elérhető. Az ügyfélszolgálat összeállított egy listát az elérhetőségekről, és az egyes régiókban meghatározott menetrend szerint kezeli a hívásokat;
 • E-mail. Ez a lehetőség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a válaszokat később is megtekinthessék. A cím megjelenik a Kapcsolatok hivatkozáson, ha üzenetet szeretne küldeni.
 • A GYIK rész. Ez az oldal kérdéseket és válaszokat, valamint megjegyzéseket tartalmaz, amelyek mindig elérhető megoldást nyújthatnak.
CADABRUS →CADABRUS →

⁉️ Gyakran ismételt kérdések a Cadabrusszal kapcsolatban:

✅ Van engedély a Cadabrus kaszinóban?

A Cadabrus kaszinó teljesen legálisan működik. A cadabrus.com webhelyen keresztüli szolgáltatások nyújtásához engedélyt szereztünk a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól. A társaság vállalja, hogy a játékokat és a nyereményjátékokat a szerencsejáték-szabványoknak megfelelően bonyolítja le, beleértve a felelősségteljes játék szabályait. Sértések esetén pedig az anyakönyvvezetőnek jogában áll visszavonni a munkavállalási engedélyt.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt ad a Cadabrus?

A Cadabrus játékos fiók létrehozásának első lépésében három regisztrációs bónusz közül választhat. Ez lehet pénzvisszatérítési bónusz, két jutalom opció az első befizetéshez és további ingyenes pörgetések. A bónuszösszegről, annak átvételének jellemzőiről és a fogadásról részletes információ a cikkben található.

📱 A Cadabrus weboldal mobileszközökre van optimalizálva?

A Cadabrus portál fejlesztői nagy figyelmet fordítottak az oldal mobil verziójára. Ennek köszönhetően a felhasználók korlátozás nélkül játszhatnak okostelefonról és táblagépről. Természetesen a webhellyel böngészőn keresztül végzett munka számos hátránnyal jár. A Cadabrus mobilalkalmazása azonban mától nem érhető el a játékosok számára.

💳 Hány fizetési mód érhető el a Cadabruson?

A Cadabrus online kaszinó tucatnyi fizetési szolgáltatást kínál a felhasználóknak. A játékosok használhatnak fizetési kártyákat (Mastercard és Visa), banki átutalásokat, elektronikus pénztárcákat (Neteller, Skrill, Interac és Trustly) és Bitcoin kriptovalutát. A fizetési módokra vonatkozó naprakész információk a felhasználó személyes fiókjában találhatók.

Szerencsejátékban akár 200 € bónuszt is kaphat

Regisztráció Regisztráció