Bitkingz

Bitkingz →Bitkingz →


A Bitkingz Casino, amely 2020-ban újonnan integrálódott az online szerencsejátékok világába, rövid idő alatt nagyszámú játékost tudott magához vonzani. Ez az élvonalbeli weboldal, amely most már minden versenytársával felveszi a versenyt, már csak a lenyűgöző játékkatalógusával és változatos lehetőségeivel is biztosan elnyeri a tetszését. Hírnevének bizonyítására az oldal stratégiát alkalmaz, tehetséges szolgáltatókat hívva segítségül. Már csak egy kis hozzájárulás hiányzik az Ön részéről.

▶️ Működési engedély

A Bitkingz a Curaçao eGaming Commission engedélyével rendelkezik. Most a Dama N.V. által üzemeltetett vállalat úgy tűnik, hogy némi sikernek örvend, és mindent megtesz a szabályozott működés érdekében.

📃 A platform jellemzői

A Bitkingz egy tökéletesen felépített, retro stílusú oldallal rendelkezik. A számos részre osztott lobby a különböző típusú szórakozási lehetőségekre korlátozódik, amelyek demó módban és valódi pénzért is elérhetőek. Van egy keresősáv is, amely a játékosokat kedvenc játékaikhoz vezeti. Az alkalmazás vagy a mobil platform hozzáférést biztosít a bónuszoknak, promócióknak, versenyeknek és pénzügyi tranzakcióknak szentelt részekhez.

💻 Mobil alkalmazás

A Bitkingz kaszinó felülete rendelkezik egy kis képernyős eszközökre optimalizált mobilverzióval. A klasszikus verzióhoz hasonló funkciókat talál, de nem férhet hozzá az összes játékhoz. A mobilböngészőből játszani kívánó felhasználóknak egy kiegészítő modult kell telepíteniük, hogy kihasználhassák a kaszinó szolgáltatásait.

✅ Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy a Bitkingz tagjává váljon, először is rendelkeznie kell egy aktív fiókkal. Az első lépés egy űrlap kitöltése, amely a weboldal regisztrációs felületén látható. Adja meg személyes adatait, beleértve a nevét, telefonszámát, születési dátumát és e-mail címét. Olvassa el, majd hagyja jóvá a bukméker által szabályozott feltételeket. Az üzemeltető ezt követően megerősíti az Ön játékra való jogosultságát, amennyiben Ön nagykorú. Ezzel egyidejűleg néhány kiegészítő kérdésre is válaszolnia kell. Ha mindezen lépéseket elvégezte, akkor az e-mail címén keresztül továbbhaladhat a végleges regisztrációhoz. A játékosfiókod érvényesítéséhez tedd meg az első befizetésedet és tedd meg a fogadást online.

Bitkingz →Bitkingz →

🎁 Bónuszok és promóciók

Az új tagok jutalmazására a Betkingz akár 350 € bónuszt is ad az első befizetésükre, amit kedvenc játékaikra használhatnak fel. Ez az összeg az első három befizetés esetén akár 3000 euróig is emelkedhet. Ha többet szeretnél megtudni a bónuszokról, ne habozz, látogass el a hivatalos weboldalukra. A játékoldal által előírt feltételek szerint egy játékos csak egy üdvözlő bónuszra jogosult. Az üzemeltető két hetet ad a jóváírt összeg elköltésére. Kérjük, vegye különösen figyelembe, hogy a web kizárja a befizetési bónusz élő játékokra történő felhasználását.

A további elégedettség érdekében a Bitkingz érdekes promóciók listáját kínálja ügyfeleinek, legyenek azok tapasztalt játékosok vagy kezdők. Íme csak néhány ezek közül az ajánlatok közül:

  • “Szerdai feltöltés. 50%-os befizetést kínálunk, és választhatsz a 100 eurós hitelajánlat vagy a tekintélyes 1000 eurós ajánlat közül;
  • “Versenyek szervezése. Jelentős nyereményalapot nyerhetsz, ha részt veszel a különböző kaszinójátékokra összpontosító versenyek egyikén. Egy kezdő játékos számára igazi áldás, hogy magasabb szinthez tudjon alkalmazkodni;
  • “VIP program. Ez inkább a high rollerek és a Bitkingz VIP-tagok számára készült. A játék rendszere egyszerűnek tűnik, mivel a lehető legtöbb pont összegyűjtéséből áll, ami lehetővé teszi a több szinten való előrehaladást. Minden szint új bónuszajánlatokat, fantasztikus jutalmakat és promóciókat tár fel. A nyeremények a hétvégi 20 freespintől kezdve a heti 15%-os készpénz-visszatérítésig, valamint 300 ingyenes pörgetésig terjednek.

⭐ A szerencsejáték-piac

A Bitkingz weboldalát modernre tervezték, ezért az online kaszinó innovatív játékok repertoárjával rendelkezik. Ugyanakkor a rajongók által nagyra értékelt autentikus játékok lenyűgöző könyvtárát fedezheti fel. A platform ezt a lehetőséget olyan neves szoftverfejlesztőknek köszönheti, mint a Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming, Play’n Go, Yggdrasil, Evolution Yggdrasil Gaming, Ezugi és még sokan mások.

A nyerőgépek a legnépszerűbb játéktípusok világszerte. A Bitkingznél több mint 3000 cím áll rendelkezésre, a tematikus videónyerőgépek széles választékával. A gépek a hagyományos egykarú pörgetőktől a kifinomult pörgetőkig terjednek. A nagyszerű játékélmény mellett az utóbbiak több száz lehetőséget kínálnak a maximális nyeremények és az ingyenes pörgetések bezsebelésére. Íme csak néhány a szoftvergyártók által készített híres címek közül: Book of Reloading Tribes, Choco Reels, Stampede, Gonzo’s Quest Megaways, The Dead Book, Ace Ventura. Ami a jackpot gépeket illeti, legalább harminc cím áll az izgalmakat kereső felhasználók rendelkezésére. A szerencsének és az éleslátásnak az Ön javára kell működnie. Ráadásul a lobby “drop and wins” szekciója kiváló napi játékprogramokat tartalmaz. Szokás szerint különféle nyeremények és ingyenes pörgetések várnak rád.

Lenyűgözik az élő játékok? A fejlesztők egyik legjobb alkotásával fogsz szembesülni. A Bitkingz felületén mintegy 400 élő kaszinójáték érhető el. A klasszikus kártyajátékok, mint a videópóker, blackjack és baccarat közül válogathatsz. A rulett a portál egyik fő attrakciója. És hogy feldobja a hangulatot, élvezze a játékot egy valódi krupié segítségével. Érdemes kiemelni, hogy minden játéknak saját stúdiókonfigurációja, saját stílusú változata és saját kiskereskedője van.

Bitkingz →Bitkingz →

💵 Elérhető fizetési módok

A Bitkingz több mint egy tucat módszert kínál a számládon lévő pénz befizetésére és kifizetésére. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa, Mastercard és Maestro bankkártyák;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Neteller, iDebit és Trustly fizetési rendszerek;
  • Bitcoin cash, Litecoin stb;
  • Banki átutalások.

A minimális befizetési limit a választott fizetési lehetőségtől függ. Az oldal készpénzes részlege rendszeresen frissíti a szükséges információkat. A kifizetésekre vonatkozóan nincsenek korlátozások. Az átutalási idők 24 órától 7 napig terjednek, és a tranzakciók banki átutalással történnek. Elvileg az üzemeltetőnek egy e-mailben kell megerősítenie a nyeremény kifizetését.

⏺️ Súgóasztal

A Bitkingz ügyfélszolgálata erős, érzékeny csapattal rendelkezik, hogy közelebb kerüljön az ügyfelekhez. Az ügynökökkel bármikor felveheti a kapcsolatot biztonságos e-mailben vagy telefonon, a szolgáltatási számon.

Bitkingz →Bitkingz →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció