Betzest

Találja meg a szerencséjét a Betzesttel, egy fogadóirodával és online kaszinóval, amely újonnan  volt alapítva 2018.-ik év vége felé. Bár ez a fiatal létesítmény még nem érte el a fogadóipar csúcsát, észrevétlenül előre halad a globális szerencsejáték-színtér felé. Akár Ön egy focirajongó, akár nagyon szereti a nyerőgépeket, ezen a platformon minden megtalálható. Izgalmas élményt keres? Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes hangulatot egy ergonomikus és funkcionális platformon. Azt is állítják, hogy ez a végső cél minden tapasztalt játékos igényének a kielégésítésére. Bizonyítsuk be ezt a hipotézist, a részletek megvitatásával.

Működési engedély

A Betzest sportfogadási platformjához engedélyt kapott a máltai online szerencsejáték-hatóságtól.  A kaszinó részre  Curacao engedélyt érdemelt ki. Ezeknek a szervezeteknek elsődleges küldetése a helyszín biztonságának teljes körű biztosítása. A másik cél az, hogy az internet felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtani és ezt követően minden kényelmet biztosítani számukra a származási országtól függetlenül.

Bónuszok és promóciók

Ez nélkülözhetetlen tényező egy bukméker üzletmenetének zavartalan működéséhez, és ez alól a Betzest sem kivétel. Ezen a platformon két jutalomra lesz jogosult. Először is, egy 5 dolláros regisztrációs bónusz ingyenes fogadások formájában, amelyeket az Ön által választott sportágra helyezhet el. Másodszor, az első befizetésére 100 $ bónuszt kap, ami akár 100 $ is lehet.

Itt vannak a követelmények, ha ki szeretné használni ezt a bónuszt:

 • A maximális és minimális befizetési limitnek 10 és 100 dollár között kell lennie;
 • A bónuszt a regisztrációt követő 15 napon belül használhatja fel;
 • A nyeremények kifizetéséhez 15-szörös fogadás szükséges, minimum 2,0-ás nyereményszorzóval.

A Betzest az új promóciók frissített listáját jeleníti meg, akár a sportfogadás kategóriában, úgy a kaszinóban is. Legyen Ön az első, aki kihasználja ezeket az előnyöket, ha feliratkozik a hírlevélre. Az interneten található számos fogadási lehetőség közül a következő előnyöket élvezheti :

 • növelheti a szorzóit a kombinált fogadásokon;
 • ingyenes fogadásokat kaphat a mérkőzés előtti tippekre;
 • nyerhet ingyenes fogadásokat az e-sportokban minden nap;
 • kaphat 50% bónuszt a befizetésére a nap egy bizonyos időpontjában.

Annak érdekében, hogy ne maradjon le ezekről az ajánlatokról, kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze az “Akciók” részt.

Regisztrációs folyamat

A Betzest Önnek egy alapvető regisztrációs módszert kínál. Egyszerűen csak menjen a weboldalra, görgessen le a “Sport” részhez, és kattintson a képernyő tetején a “Sport” fülre. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi a bukméker által megadott két alapvető lépést:

 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot: elegendő az e-mail címe, a neve és a vezetékneve;
 • Érvényesítse a regisztrációt a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva;

Ennek az aktív fióknak köszönhetően a lépések elvégzése után hozzáférhet a platform összes szolgáltatásához.

Fogadási ajánlat

A Betzest egy lenyűgöző sportesemény-katalógussal rendelkezik, amely készen áll minden versenyre. Közel 60 sportág létezik, a legklasszikusabbaktól a legeredetibbekig. Bizonyára élvezni fogja a kosárlabdát, a futballt vagy a teniszt, valamint a golfot, a tollaslabdát, az MMA-t vagy a kerékpározást. Mindenesetre nem maradhat le a legnagyobb versenyekről, amelyeket az oldalon közvetítenek. A programban a Bajnokok Ligája, a francia Ligue 1, a La Liga, az NFL, az NBA és az NHL legjobb mérkőzései várják Önt.

Bármely sportágban az oldal lehetőséget kínál többféle fogadás kombinálására (hendikep, gólszerző, félidő stb.). Amikor megteszi az előrejelzését a tippjeire, a szorzók a nyertes fogadásoknak megfelelően megszaporodnak. Egy rövid  áttekintést a működéséről az online útmutatóban találhat. A Betzest eddig még nem rendelkezik “Live TV” funkcióval, amely lehetővé tenné a felhasználók számára figyelni a mérkőzések és versenyek élő közvetítését. Kárpótlásul élvezheti a további szolgáltatásokat, beleértve a csapatok és játékosok szintjére vonatkozó statisztikákat, a valós idejű frissítést az összes pontszámról. A nyerőgépek, póker, blackjack és egyéb szerencsejátékok rajongói az online kaszinó területére látogathatnak el. Például kihasználhatják az új bónuszokat, és nyerhetnek néhány ingyenes pörgetést is.

Mobil alkalmazás

A Betzest jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással, de alternatívát kínál a bukméker weboldalának okostelefonon keresztül történő közvetlen elérésére. A trükk az, hogy egy gomb megnyomása után kell telepíteni a Betzest Android parancsikont. A folytatáshoz lépjen a mobiltelefon beállítások menüjébe, majd válassza a Biztonság > Ismeretlen források > Ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítésének engedélyezése lehetőséget. Az adott link segítségével a hivatalos weboldalra juthat. Ezután aktiválja a képernyő bal felső sarkában látható parancsikon ikont. Fejezze be a lépést a “Download for Android devices (Letöltés Android-eszközökre)” gombra kattintva, és készen is van az egész.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen nehézségbe ütközik, vagy segítségre van szüksége a fogadási oldal működésével kapcsolatban, hívja a Betzest ügyfélszolgálatát. Az ügyfélszolgálatot telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül érheti el. Az üzemeltetők szakmai környezetben adják meg a megfelelő válaszokat.

Fizetési módok

A Betzest különböző módszereket javasol a számlájára történő befizetésre vagy pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Skrill elektronikus pénztárca;
 • Ecopayz, Neteller, iDebit, InstaDebit és Interac fizetési rendszerek.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található