Bettilt

A Bettilt egy fogadóiroda engedéllyel a szerencsejátékokra, amely szinte a fogadás minden típusát kínálja Önnek. A Bettilt elérhető mint alkalmazás, vagy az interneten, minden platformon.

Ki az a Bettilt.com?

A Bettilt egy fogadóiroda engedéllyel a szerencsejátékokra, amely szinte minden fogadási kategóriát kínál Önnek, mint például a sportfogadás, nyerőgépek, élő kaszinó, vagy jackpotok, mindezt a maximális biztonság garantálásával. Partnerségben áll a vezető kaszinójáték-szolgáltatókkal , mint a NetEnt, Microgaming, Yggdrasil, Betsoft, Pragmatic Play, Quickspin, Red Rake Gaming, Habanero, stb. Az élő osztós játékokat az Evolution és az Ezugi szolgáltatja. Olyan támogatással rendelkezik, mint például a “Gakran ismételt kérdések”, vagy a szükség esetén a “Bettilt támogatás csapat”, amely kapcsolatba lép Önnel e-mailben vagy élő chaten keresztül.

Ez elérhető mint alkalmazás, vagy az interneten, mindez minden platformon.

Bettilt nyelvek

A Bettilt több nyelven áll rendelkezésre, mint az angol, spanyol, olasz, japán, portugál és török. Aztán van ott még egy lehetőség, de a kiválasztásakor a nyelv angol maradt, amit kijavíthatnának.

Platformok

A weboldal mobil, iPad, táblagép, laptop vagy számítógép-barát.

Bettilt fizetések

A befizetéséhez szükséges a bejelentkezés. A számla alapításakor Ön pénznemet választ, amellyel fizetni kíván. Fizethet kártyával, például Visa, Skrill Paysafe kártya, Mastercard, MiFinity, eZeeWallet, Sticpay és Neteller. Vagy kriptovalutákkal, mint a Bitcoin, stb. A minimális befizetés 5 euró, a MiFinity és az eZeeWallet esetében pedig 10 euró.

Bettilt kifizetés

A kifizetés kártyával 50 – 10 000 euró, MiFinity 20 – 2 500 euró, kriptovalutában 25 – 2 500 euró, Neteller 25 – 1 000 euró és Paysafe kártya 25 – 1 000 euró.

Az előnyben részesített kártyák a Fizetés fejezetben vannak említve.

Játék profil a Bettilt.com-on

A profilja beállítását egyszerűen létrehozza. Megadja a kívánt becenevét, az e-mail címét, a telefonszámát, elfogadja a feltételeket és végül a nevét. Ezután a profiljában megtalálja a számlaellenőrzési lehetőséget, hogy fogadhasson, ahol ki kell töltenie a címét, és el kell küldenie a személyazonossági adatait a személyi igazolványa, útlevele, vagy vezetői engedélye segítségével.

Lehetőség van arra is, hogy fényképet küldjön a kártyája mindkét oldaláról.

Láthatja az aktív bónuszait, pénztárcáját és a fogadásai történelmét. Sajnos, itt nincs önkorlátozó intézkedés.

A szükség esetén megváltoztathatja a jelszavát az e-mail hitelesítése által, vagy telefonszámon, vagy mindkettővel. Ezt nyugodtan 5 perc alatt megteheti.

Bettilt biztonság

A biztonság a Bettilt legfőbb prioritása. Ezért használják a legújabb és legbiztonságosabb 2048 bites SSL titkosítási technológiát. A befizetésénél tehát biztos lehet benne, hogy a pénz biztonságban van.

Bettilt országok

Nem mindenki játszhat a Bettilt-en. Az államok között több olyan ország is van, ahol a Bettilt nem érhető el. Mielőtt tehát külföldre nyaralni utazna, tájékozódjon arról, hogy a bejelentkezés feltétele annak az államnak az azonosításához van-e kötve, ahol jelenleg tartózkodik.

Bettilt bónuszok

A Bettilt ügyfelei nagyszerű bónuszokat kapnak az első befizetett 20 eurótól. Legyen szó az üdvözlőbónuszról, napi bónuszról, születésnapi bónuszról (kedves), vagy valamilyen promóciós bónuszról, a legtöbb esetben ezeket ki fogja használni.

Például a “Boosttilt” nevű bónusz azt jelenti, hogy minél több fogadása van a sport kategóriában, annál előnyösebbek a szorzói. Gondolja át tehát, hogyan fekteti be a pénzét, és próbálja meg kihasználni a felkínált előnyöket.

A bónuszok automatikusan aktiválódnak. Ezeket mind elolvashatja a bónuszok részben.

Bettilt játékok

A Bettiltnél akár 2000 különböző nyerőgépes játékot is találhat, amelyekre lehetséges fogadni. Meg kell azonban jegyezni, hogy néhány játék soha nem töltődik be, vagy hibát jelez, és nem lehet játszani, főleg az újakkal. A játékok mellett olyan klasszikus lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint a blackjack, rulett, póker, stb. És ez közvetlenül élőben, azonnali csatlakozási és részvételi lehetőséggel. A Bettilt azonban elsősorban a klasszikus sportfogadásra, mint például teniszre, labdarúgásra, stb., összpontosít, de vannak itt forradalmi fogadási lehetőségek néhány e-sportra, mint például a League of Legends, CS GO, FIFA, Rainbow Six, Rocket League, Dota 2, Call of Duty stb. Minden látható a “Sportsbook” fülön, és a fogadás nagyon intuitív.

Bettilt fogadások

A sportok és e-sportok esetében megtekinthetik az aktuálisan elérhető szorzókat. Egyszerűen kattintson arra, amelyre fogadni szeretne, adja meg a tét értékét, majd nyomja meg a “Place Bet” gombot a választás lehetőségével, hogy megerősíti, ha a szorzók változnak. Csak arra vigyázzon, hogy ha mondjuk 2,50 euróval szeretne fogadni, akkor a 2.50 eurót egy ponttal együtt kell beírnia. Ez a kezdők számára némi zavart okozhat.

Az élő kaszinóban egyszerűen válassza ki a tét összegét a bal alsó sarokban. Hasonlóképpen van ez a nyerőgépeknél is. A kaszinóban történő fogadásért úgynevezett hűségpontokat kap, amelyeket minimum 1000 pont összeget 10 euróra válthat át.

A minimális tét 50 cent.

Természetesen csak akkor fogadhat, ha legalább 50 cent van a számláján.

A fogadást az elhelyezése után nem törölheti.

Ha letöltötte az alkalmazást a mobiljára, bármikor ellenőrizheti az Ön fogadássinak az állapotát.

Partnerprogram

Ha csatlakozni szeretne a Bettilt Casino partnerprogramjához, ki kell töltenie egy néhány perces regisztrációs űrlapot, és várnia kell a kaszinó válaszára. A jó hír az, hogy a kaszinó mindenkinek megengedi, aki reklámozni szeretné a termékét, így minden valószínűség szerint elfogadják az Ön termékét.

Bettilt összesített értékelés

Bár a Bettilt az első pillantásra szilárdnak tűnik, közelebbről megvizsgálva rájön, hogy nem tökéletes. Néhány nyelvet nem lehet kiválasztani, néhány játék két óra várakozás után sem töltődik be, és állandóan egy bosszantó sáv felbukkan, és arra kényszerít, hogy letöltse az alkalmazást, amit ha bezár is, néhány perc múlva újra ott van.

Kicsit nehéz kideríteni az oldal tanúsítványait is. Más forrásokban is kell keresnie, hogy elérje célját.

Nem minden országban érhető el.

Másrészt a Bettilt hatalmas játék- és fogadási választékkal rendelkezik, és ez az, amiért ide jöttünk. Ez szinte korlátlan szórakozás.

Elégé népszerű.

A számla létrehozásánál biztos lehet benne, hogy az Ön adatai és pénze biztonságban vannak.

A Bettilt úgy van tervezve, hogy megtalálja rajta az Ön által preferált játékokat.

A weboldal áttekinthető és egyszerű, és bármikor, akár mobilról is, könnyen megtekintheti és ellenőrizheti a fogadásait. A támogatás némileg barátságos, és általában Önnek segít a problémáján.

A partnerprogram.

Tanúsítványok

A Bettilt a Curacaói Szerencsejáték Hatóság (Curacao Gaming Authority) által kiadott szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik.

Bettilt tulajdonos

A Bettilt a Striking Stingray Cyprus Limited tulajdonában és irányítása alatt áll, amely 100%-ban az Abudantia B.V. tulajdonában van.


Bettilt FR Bettilt Portugal Bettilt RU Bettilt ελλαδα Bettilt AL Bettilt BY Bettilt فارسی Bettilt GE Bettilt KG Bettilt KZ Bettilt MK Bettilt MN Bettilt HU Bettilt RS Bettilt TJ Bettilt UA
Bettilt_logo

100% bónusz 100 EUR

Regisztráció Regisztráció