BetStars

BetStars →BetStars →


Az online póker világában leginkább a PokerStars révén ismert BetStars egy ígéretes jövő előtt álló bukméker is. Az online szolgáltatások listájára 2016 óta a sportfogadási platform is felkerült. A létesítmény kitartó munkával biztosította magának a becsületes helyet a rendkívül versenyképes környezetben. Egy meglehetősen hatékony felhasználói felülettel felszerelve a BetStars képes volt kiemelni a lényeges pontokat, amelyek célja, hogy nagyszámú fogadót vonzzon. Nézzük most meg ennek a világszínvonalú üzemeltetőnek a valódi értékét, amely mostanra Európa számos részén megalapozott.

⏹️ Jóváhagyás

Ma a BetStars bizonyos garanciát nyújt a játékosok biztonságára, miközben megerősíti hitelességét. A bukméker ugyanis teljesen legálisan működik az ANJ (korábban ARJEL) által kiadott engedélynek köszönhetően. Mivel az online fogadási oldalnak ilyen nagy a hírneve azokban a különböző országokban, ahol működik, kötelessége biztosítani, hogy tevékenységei zökkenőmentesen, mindig a szigorú előírásoknak megfelelően folyjanak.

🆗 BetStars mobilon

A BetStars platformját mobil böngészőn keresztül is elérheti. A praktikus és hatékony verzió átveheti a weboldal összes funkcióját. Az iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók kis képernyőn is élvezhessék az összes szolgáltatását. És ne feledje, hogy a bejelentkezési adatok használata a program előnyeinek szerves részét képezi.

BetStars →BetStars →

🎁 Bónuszok és promóciók

A BetStars új tagjaként maximum 100 € üdvözlő bónuszt kap, amelyből 70 € sportra és 30 € pókerre fordítható. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében olvassa el figyelmesen az ajánlat részleteit. Az első vesztes fogadásod alkalmával a bukméker kompenzációs bónuszt ad, azaz a téted értékének 100%-át, maximum 50 € értékben, ingyenes fogadások formájában. Minden egyes fogadásodnak legalább 2-es oddson kell lennie. A bónuszok egymást követik, ahogy egyre rendszeresebben fogadsz.

A BetStars eredetibb a “Stars Reward” hűségprogramjával. A feliratkozott résztvevő a választott fogadási típustól függően további pontokra jogosult. A jutalmak színkódok szerint (piros, kék, bronz, ezüst, arany és platina) osztályozott dobozok formájában kerülnek felajánlásra.

🔽 Felhasználói regisztráció

A BetStars gondoskodik arról, hogy minden játékosát megfelelően fogadják, és a regisztrációs folyamatot “Stars számla létrehozása” néven emlegeti. A folyamat általában csak néhány percet vesz igénybe, és két részre oszlik. Mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a ‘Regisztráció’ gombra az oldal főoldalán. Az első lépés az, hogy kitölti az alapvető adatokat tartalmazó mezőket, beleértve a lakóhely szerinti országot, az e-mail címet, a felhasználónevet és a jelszót, majd a ‘Folytatás’ gombra kattint.

A második lépésben 2 négyzetet kell kipipálnia, az egyikben a hírlevélre való feliratkozáshoz (opcionális), a másikban pedig a nagykorúság megerősítéséhez. Mindkettőt automatikusan megjelöli, ha közvetlenül a “Mindent kiválasztani” gombra kattint. A regisztrációt a “Fiók létrehozása” fül kiválasztásával véglegesíti. A bukméker ezután megkéri Önt, hogy töltse ki személyes adatait, beleértve a teljes nevét, nemét, születési dátumát, városát, megyéjét és a lakóhelye szerinti országot. Adja meg banki adatait, beleértve a bank nevét és székhelyét, valamint az IBAN-kódot. Végül állítsa be a játékkorlátokat, és hagyja jóvá a felhasználási feltételeket. Emlékeztetőül, a számlát az ARJEL követelményeinek megfelelően személyazonossági igazolvánnyal és bankszámlaszámmal kell hitelesíteni. A kód aktiválása megerősíti a játékosszámla végleges érvényesítését. Nagyon fontos, hogy semmilyen körülmények között ne hagyja figyelmen kívül a licencszerződésben említett adatokat.

BetStars →BetStars →

🔽 A sportfogadási piac

Újonc létére a BetStars tudja, hogyan kell felnőni a feladathoz. Hírnevét bizonyítja, hogy a felületen a sportesemények lenyűgöző katalógusa található. A hagyományos és népszerű sportágak különböző kategóriái vannak, külön említést érdemel a futsal, amely egyre népszerűbbé válik. A felületen a legkülönfélébb sportágakra fogadhat, többek között futball, tenisz, rögbi, Forma-1, kerékpározás, jégkorong, boksz, amerikai futball, darts, petanque, lesiklás, tollaslabda, biatlon, vitorlázás, snooker és a lista folytatható.

A BetStarsnál különböző típusú fogadások vannak, az egyestől a kombináltig, a tapasztalt játékosok teljes megelégedésére. Az exkluzív Spin&Bet rendszer, amelyet a fogadások esélyeinek és nyereményeinek növelésére használnak, a bukméker sztárfunkciója, és a játékosok sokaságának szokott örömet okozni. Nincsenek előrejelzési rácsok, de a cash-out opciót számos sportmérkőzésen megtalálja. Ha az élő fogadások érdeklik, az “Élő” fül az ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódó eseményekhez irányítja Önt. Az egyetlen hátránya, hogy a felületről hiányzik a videostreaming, de ezt az élő statisztikák táblázatával pótolja.

💳 Elérhető fizetési módok

A BetStars különböző módokat javasol a számládra történő befizetésre és pénzfelvételre. A hagyományos és digitális lehetőségek közé tartozik :

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard, Ticket premium és Entropay prepaid kártyák;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Neteller és Paypal fizetési rendszerek;
  • Banki átutalás.

A bukméker nem számít fel semmilyen díjat, függetlenül a tranzakció módjától. A minimális befizetési összeg 10 €. A kifizetési limitek az alkalmazott módszertől függően 5 000 € és 100 000 € között változnak.

✳️ Ügyfélszolgálat

A BetStars ügyfélszolgálata elvileg gyakorlati útmutatót kínál, hogy a felhasználók megtalálják, amit keresnek. Azonban az e-mailes kapcsolatfelvételi űrlapot is kitöltheti, ha bármilyen problémája van, és a válaszokat a lehető leghamarabb elküldik Önnek. Sajnos a telefonvonalat és az azonnali üzenetküldő szolgáltatást még nem támogatja a bukméker.

BetStars →BetStars →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció