Betsson

A 2001-ben alapított Betsson rekordidő alatt több ezer látogatót tudott megnyerni. Ahogy megbízhatósága és növekvő fejlődése mutatja, ez a fogadóiroda azonnal világhírű bukmékerré vált. Sőt, még ma is jelentős a látogatók beáramlása, akik szeretnének csatlakozni az előfizetési listához. A fogadóiroda egyik fő előnye a vonzó játékok széles választéka, amelyek mindegyike felhasználóbarát és kényelmes felületen jelenik meg. A portál német sportfogadási engedélyt szerzett. Most pedig térjünk rá az oldal fő jellemzőire.

A portál funkcionalitása

A Betsson a lehetőségek és az alkalmak széles skáláját kínálja számos ügyfelének. Az oldalon továbbra is a kényelem és a bizalom szavak maradnak a kulcsszavak. Manapság a fogadási folyamat arra hívja Önt meg, hogy mobiltelefonján keresztül szabadon játsszon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ha ezt szeretné tesztelni, egyszerűen töltse le a Betsson mobilalkalmazást.

Elérhető fogadási ajánlatok és szorzók

A világ minden tájáról érkező játékosok profitálhatnak a külömböző sportfogadásokból, amelyeket a Betsson kínál. A legjelentősebb kategóriák közül a labdarúgás szerezte az előkelő helyet el a kijelzőn. De lehetősége lesz találni fogadásokat a golfra, a kézilabdára, a snookerre, az atlétikára, a teniszre, a kosárlabdára, az amerikai futballra, a jégkorongra és még sok más sportágra is. Az olyan kevésbé népszerű sportágakra is fogadhat, mint a bandy, a darts és a floorball.

Az amerikai szorzók, a tizedesjegyek és a törtek, ezek a változatok azok, amelyeket természetesen a Betsson-nál használnak a fogadók. Egy ügyfél tétenként legfeljebb 30 000 eurót kaphat. Ezek a nyeremények naponta 100 000 eurót, hetente pedig 250 000 eurót is elérhetnek. Ön az olyan “forrófej” típusú? Akkor javasoljuk, hogy regisztráljon egy Skype-fogadási számlára.

Bónuszok és promóciók

A Betsson különböző taktikákat is alkalmaz annak érdekében, hogy minél több játékost arra befolyásoljon, hogy használja a szolgáltatásait. Az egyik fő célja a lehetőség érdekes bónuszokat összegyűjteni. Váljon például a Betsson VIP Club tagjává, és gyűjtse össze a lehető legtöbb különleges pontot a nyereményei alapján. Ez egy igazi üzletet jelent, természetesen feltéve, hogy helyesen dönt. Ha további információkat szeretne szerezni, alaposan tanulmányozza át a weboldalt.

Fizetési módok

A Betsson számos fizetési lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára befizetni és pénzt kifizettetni a számlájukról. Ezek közé tartoznak:

  • Visa, MasterCard, Speedcard, Wirecard, Ecocard, Maestro bankkártyák;
  • Neteller, Entropay, Ukash, Paysafe fizetési rendszerek;
  • Click2Pay, ClickandBuy és Skrill elektronikus pénztárcák;
  • Banki átutalás.

Póker és kaszinó: áttekintés

A Betsson büszke arra, hogy egy fantasztikus online kaszinóval rendelkezhet. 2012-ben elnyerte az Év Kaszinóüzemeltetője díjat. Ez a bukméker a magasan képzett szolgáltatásairól tanúskodik, lelkesedést és kitartást kimutatva. Támogató bizonyítékok, ideiglenes és kivételes elmerülés a szerencsejátékok világában. A platformon belül nincs szükség semmilyen szoftver letöltésére, hogy képes legyen Önt szórakoztatni. A weboldal örömmel biztosít közvetlen hozzáférést minden szolgáltatásához. A Betsson a játékosokat vonzza a pókertermébe is. Ami Önt illeti, nyerje vissza a hangulatát azzal, hogy a világ legtapasztaltabb pókerjátékosaival áll szembe.

Ügyfélszolgálat

A Betsson mottója szerint: “Az ügyfél a király”, és minden eszköz alkalmas arra, hogy garantálják a résztvevők teljes elégedetségét. A támogatás a felhasználók rendelkezésére áll és szüntelenül fogadja a panaszokat a nap 24 órájában. A szolgáltatókkal e-mailben, telefonon vagy élő csevegésen keresztül kommunikálhat.

Röviden

A Betsson már csak a tiszteletéért is dicséretet érdemel a hűséges játékosai oldaláról. Szemtől szembe a fogadások ilyen sokaságával Önnek a rendelkezésére áll majd a korlátlan lehetőség kiváló szozókkal fogadni minden lehetőségre, beleértve az Oscar-gálát és főként a labdarúgást is. Üdvözöljük Önt a bukméker honlapján, és késedelem nélkül most regisztráljon.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található