BetPawa

BetPawa →BetPawa →


A 2014-ben alapított BetPawa fogadóiroda már most kitűnik népszerűségével. Fő célja: a legjobb online sportfogadó intézménnyé válni. Összesen több mint 300 adminisztrátor és több mint egymillió aktív játékos van az oldalon. Jelenleg Nigériában, Ghánában, Kenyában, Tanzániában, Ugandában, Zambiában és Zimbabwéban működik.

Mivel a BetPawa mobilfunkciókkal szerelte fel a platformját, a mobileszközök tulajdonosai a fogadási lehetőségektől kezdve a pénzügyi tranzakciókig minden szolgáltatását elérhetik. Ráadásul a GLI tanúsítvánnyal rendelkező játékok kínálata minimális adatforgalmat igényel.

📝 Működési engedély

Tekintettel arra, hogy a BetPawa több afrikai országban is tevékenykedik, a vállalat többféle működési engedéllyel rendelkezik a legális működéshez. Ezek közé tartozik az Uganda Lotteries Board, a Betting Control and Licensing Board of Kenya és a Gaming Board of Tanzania által kiadott engedélyek. A Betting Control and Licensing Board minden weboldalnak saját biztonsági záradékkal és titoktartási politikával kell rendelkeznie. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók teljes bizalommal tehetik meg fogadásaikat a platformon, mivel az adatok teljesen anonim módon kerülnek tárolásra.

📌 Mobil alkalmazás

A BetPawa rendelkezik egy olyan alkalmazással, amely alkalmas minden típusú kis képernyős készülékre. A program érzékeny és nagyon gyorsan fut. Ha le szeretné tölteni a szoftvert iOS-re, látogasson el az App Store-ba.

BetPawa →BetPawa →

🖥️ Felhasználói regisztráció

Szeretne BetPawa taggá válni? Nem is lehetne egyszerűbb. Itt vannak a fiók létrehozásához szükséges alapvető lépések:

  • Aktiválja a “Csatlakozás” gombot;
  • Töltse ki az alapvető adatokat, beleértve a nevét, mobiltelefonszámát és jelszavát;
  • Nyomja meg a “Csatlakozás most” gombot, majd adja meg az OTP-t (egyszeri jelszó), amelyet a koordináták ellenőrzéséhez küldtek a készülékére;
  • A regisztráció véglegesítése a “Fiók ellenőrzése” gombra kattintva.

A szabályzatoktól függően további adatok, például születési dátum, nem, kapcsolattartási cím és e-mail cím megadása is kérhető. Ezenkívül a fiókjának ellenőrzése valószínűleg megköveteli, hogy letöltse a kormány által kiállított személyazonosító igazolványt. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a játékosoknak el kell érniük az országuk törvényei által előírt minimális életkort. Ez a határ Nigériában 18, Ugandában pedig 25 év.

⭐ Bónuszok és promóciók

Minden új résztvevő üdvözlő bónuszt kap a BetPawa-nál. A jutalom pontos értéke azonban országtól függően az első befizetésük 100% és 500% között változik. Ezen felül a bukméker 25 KH összegű ingyenes fogadást biztosít befizetés nélkül. Ezeken az ajánlatokon kívül a BetPawa számos más érdekes promócióval is rendelkezik:

  • Speciális bónusz többszöri fogadásra, amellyel akár 500%-os bónuszt is nyerhetsz;
  • Ajánlj egy barátot bónusz. Készpénzes bónuszt kapsz, ha megkérsz egy barátodat, hogy fogadjon a BetPawa-nál;
  • EmPawa17 Jackpot hétvége. A szerencsés nyertesek 17 kiválasztott mérkőzésre adott helyes tippért ₦20 millió forintos nyereményalapon osztoznak;
  • Jackpot emPawa13, a hét közepén felajánlott 1 millió dollár a tét. A legalább 10 helyes tippet leadó játékosok készpénzes nyereményeket gyűjtenek. Meg kell jegyezni, hogy ez a kétféle jackpot átvihető a következő hétre, ha nincs nyertes.

BetPawa →BetPawa →

💰 Fogadás és szerencsejátékok

A fogadási piacon a játékosok az ajánlatok széles választékából részesülnek. A rendelkezésre álló lehetőségek “Sport”, “Virtuális” és “Jackpot” kategóriákba vannak sorolva. A sportágat három sportág képviseli: a labdarúgás, a kosárlabda és a tenisz. A kupákon és a helyi bajnokságokon kívül a sportvonal tartalmazza Németország, Spanyolország, Olaszország és Franciaország összes nagy labdarúgóversenyét. Természetesen fogadási lehetőségek vannak az angol Premier League-re, a Ligue 1-re, az UEFA Bajnokok Ligájára, az Európa Ligára, a Bundesligára, a Serie A-ra és az Európa-bajnokság selejtezőire. A mérkőzés előtti fogadásokkal kapcsolatos elemeket egy műszerfalon tekintheti meg. Az angol Premier League, a spanyol La Liga és az olasz Serie A az a három bajnokság, amelyet a virtuális piac lefed. A kosárlabdaszektor a Kínában, az Egyesült Államokban, Japánban és különböző európai nemzeteknél rendezett összes mérkőzésre kiterjed. A teniszversenyek a Grand Slam-versenyektől kezdve az ATP-n, az Isztambul Challengeren és a WTA Premieren át a népszerű teniszversenyekig terjednek, nem feledkezve meg a népszerű teniszversenyekről sem. A BetPawa lehetőséget kínál a rögbi, a krikett és a futsal fogadására is.

A BetPawa egyéb előnyei közé tartozik az élő fogadási és közvetítési szekció. Ez egy különösen előnyös lehetőség, amelynek célja a kockázat minimalizálása. Az élő fogadási funkció leggyakrabban a mérkőzés előtti eseményekre összpontosítja játékosait. Az oldal teljesítménye lehetőséget biztosít számukra, hogy egyidejűleg megtekinthessék az élő eredményt és a mérkőzés főbb eseményeire vonatkozó oddsok alakulását.

Ha kaszinórajongó vagy, ajánljuk, hogy nézd meg a BetPawa mobilfogadási oldalát. Egy internetre csatlakoztatott eszközzel könnyedén hozzáférhet a játéktárhoz. A szórakozási lehetőségek között megtalálod a Wheel of Lucky, a Sky Keno, az Eazi Hit, a Fortune Miner, a Trafrica és a Sweet Candy játékokat. Nemrégiben egy asztali játékváltozat (Lucky Roulette) és a videópóker híres változata (Jacks or Better) is bekerült a repertoárba.

🎲 Fizetési módok

A BetPawa kétféle módot kínál a befizetésre és a pénzkifizetésre. Az Airtel Money vagy az MTN mobilpénzen keresztül működő mobil rendszer mellett továbbra is lehetőséged van a banki szolgáltatások igénybevételére. Ahhoz, hogy a tranzakciók sikeresek legyenek, elegendő egy jó kapcsolattal rendelkező eszköz.

BetPawa →BetPawa →

🪙 Támogatási szolgáltatás

A BetPawa többféle módon is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálatával. Minden országban, ahol a vállalat működik, a támogatás hasonló módon működik. Egy csapat áll rendelkezésre, hogy bármikor válaszoljon a kérdéseire. A tanácsadók telefonon, e-mailben vagy a weboldal élő chat funkcióján keresztül érhetők el.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció