Betobet

“Fogadj úgy, mint egy profi!” Ez az a szlogen, amely a Betobet társaság által el van ismerve, és örül a megingathatlan hírnevének,  amellyel rendelkezik a nemzetközi szinten. Ez az online fogadási oldal, amely úgy ismert, mint megbízható és bizalomra érdemes, számos országból üdvözli a követőit. A platform, amely francia, angol, arab és spanyol nyelven elérhető, egy csúcstechnológiás dizájnba van beépítve.

A vállalat folyamatosan bővíti tevékenységi körét, egyrészt a fogadások széles választékával, másrészt a lehetőségek és funkciók lenyűgöző választékával. A Betobet külön figyelmet érdemel, mivel erőssége a sportfogadás és a kaszinójátékok kiemelésében rejlik.

Működési engedély

A Betobet társaság, amely bizonyítja a hitelességét, a Curaçao joghatósága által kiadott engedély alapján működik. A platform a Counder B.V. felügyelete alatt működik, amely székhelye a Curaçao szigetén található, és a szerencsejáték-iparra szakosodik. Ez az álláspont azonnal késztette a fogadóirodát a felelős játékpolitika elfogadására.

Regisztrációs folyamat

Íme, itt vannak az alapvető lépések, amelyeket követnie kell, ha regisztrálni szeretne a Betobetnél:

  • Menjen a bukméker hivatalos weboldalára, és írja be az URL címet ;
  • Aktiválja a képernyő jobb felső sarkában található gombot “Regisztráció most”;
  • Adja meg az e-mail címet, a becenevet és a jelszót;
  • Adja meg a vezeték és utónevét, az országot, a számla pénznemét, a telefonszámot és a születési dátumot;
  • Értsen egyet a szerződési feltételekkel és az adatvédelmi irányelvekkel;
  • Töltse fel számláját az első befizetésével;
  • Hitelesítse profilját személyi igazolványa és bankszámlakivonatának másolatával.

Bónuszok és promóciók

Minden új tag 100%-os bónuszt kap a Betobet-től a regisztráció befejezésekor. Ha vállalja teljesíteni az első kihívást, akkor akár az 500 dolláros jutalom Önre vár. A bukméker követelményeinek megfelelően azonban a felajánlott bónusz összegének tízszeresét kell fogadásokra tennie.

A kalandjai során ezután rengeteg más meglepetést is felfedezhet. A Betobet rendszeresen frissített ajánlati listát biztosít Önnek. Például alkalmi biztosítási promóciókat vagy akár különleges ajánlatokat olyan fontos eseményekre, mint az NBA play-off vagy a FIFA labdarúgó világbajnokság.

A sportfogadási katalógus

A Betobetnél a sportesemények nagyon népszerűek a látogatók körében. Általánosságban elmondható, hogy a futballfogadás egy bizonyos fölényben van. Egy elemzés szerint csak ennek a sportágnak több száz piaca van. Bármelyik lehet a kedvenc ligája vagy csapata, nem okozhat gondot számos fogadási piacot találni, amelyek az UEFA Európa Ligára, a Dél-Amerikai Kupára, a spanyol bajnokságra és számos más sportegyesületre vonatkoznak. Bár a streaming hiánya hátrány, lehetősége lesz közvetlenül fogadásokat kötni, miközben más közvetítési módokon keresztül nézheti a mérkőzéseket. Biztos lehet benne, hogy a Betobet nem korlátozódik csak a labdarúgásra. Az összesen 20 sportág közül olyan kategóriák szerepelnek a repertoárban, mint a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong és az amerikai futball. A krikett, a kézilabda, a rögbi és más speciális sportág mellett a Betobet még lóversenyekre is kínál fogadásokat. Ezenkívül a bukméker még tovább emeli a lécet az e-sport események legkeresettebb címeinek hozzáadásával: Dota 2, Couter Strike GO, League of Legends és a teljes katalógus. Röviden, ez a platform a páratlan kényelmét két döntő előnynek is köszönheti, amelyek egyrészt az egyes mérkőzések pontos statisztikáin, másrészt az élő eredmények nyomon követésén alapulnak. Emellett az úgynevezett különleges fogadások közé tartoznak az amerikai és ausztrál elnökválasztások, a szörf-világbajnokság és az olyan népszerű tévéműsorok, mint a Britain’s Got Talent.

Most a kaszinó területére térünk át. Egy áttekintésből kiderül, hogy a Betobet kiváló szerencsejáték-platformmal rendelkezik. Hasonlóképpen, mint a sportfogadásoknál, az oldal teljes mértékben kielégíti az ügyfeleit egy nagyon szilárd ajánlattal az ilyen típusú szórakoztatás terén. Készen áll a fogadásra? Mindössze néhány percet vesz igénybe, hogy belelendüljön a dolgok menetébe, és átadhassa magát kedvenc szórakozásának. A játékok nagyon változatosak, kezdve a több száz videojátékkal, amelyeket a világ legjobb szolgáltatói terveztek: Microgaming, Big Time Gaming, Red Tiger és sok más együttműködő. Ha Ön az asztali játékok rajongói közé tartozik, akkor el lesz kényeztetve a választékban a variációk egész sorával. Ezek közé tartoznak a rulett, a blackjack, a baccarat, a craps és a pai gow póker. Még mindig létezik egy tucatnyi élő játék, de próbálja a szerencsét egy virtuális asztalnál, amelyet egy valódi krupié vezet. A tapasztalatai még élvezetesebbek lesznek.

Mobil alkalmazás

A Betobet zökkenőmentes és intuitív élményt kínál a játékosoknak a mobileszközein, lehetővé téve számukra, hogy okostelefonról vagy táblagépről fogadjanak. Mivel úgy tűnik, hogy a bukméker mobil verziója tökéletesen működik, nem terveztek egy külön alkalmazást létrehozni. Valójában az eszköz pontosan reprodukálja a klasszikus verzió funkcionalitását. Hasonló információkat és fogadási lehetőségeket talál ott, a kívánt kényelemmel.

Fizetési módok

A Betobet a következő módszereket kínálja a pénz befizetésére vagy a nyereményeinek a számlájáról történő kifizetésére:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Neteller, Much Better fizetési rendszerek.

A bukméker garantálja a teljesen biztonságos tranzakciókat, és nem számít fel semmilyen díjat az összes pénzügyi tranzakcióért. A kifizetések esetében az átutalási idő 24 és 48 óra között változik.

Ügyfélszolgálat

A szükség esetén Önnek a Betobet ügyfélszolgálata a hét 7 napján elérhető. Az operátorok minden kérést érzékenyen kezelnek, és megfelelő időn belül választ adnak Önnek. A további tájékoztatásig a kapcsolatfelvételi űrlap az egyetlen kommunikációs eszköz. Mindössze annyit kell tennie, hogy a képernyő jobb alsó sarkában található ikonra kattintva megadja nevét, e-mail címét és a kérés tárgyát. Másrészt, egy jól felszerelt GYIK minden bizonnyal nagy hasznára lesz. Tartalmazza a leggyakoribb kérdőíveket, valamint egy teljes fogadási szójegyzéket.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található