Betmaster

A 2014-ben alapított Betmaster törhetetlen hírnévnek örvend a sportfogadási iparágban.  A csábító promócióinak, rendkívül átfogó katalógusának, kifogástalan biztonságának, valamint a lehetőségek sokszínűségének köszönhetően ez a bukméker egyike a legnépszerűbb platformok közül a felhasználók körében. A Betmaster, amely a fogadók jelentős beáramlásának köszönhetően világszerte elismerést szerzett, folytatja  a dinamikáját a kaszinó területének a hangsúlyozásával. Ma az intézmény minden erejét bevetve igyekszik megőrizni bizonyos büszkeségét az ügyfelei iránt.

Betmaster és a működési engedély

A Betmaster egy 100%-ban biztonságos, megbízható és legális bukméker. Ennek bizonyítékaként egy valódi licencet szerzett meg a Curaçao eGaming társaságtól, amely sok éves tapasztalatot mutat a legnagyobb sportfogadási oldalak felügyelete terén a sportfogadás területén. Ez a dokumentum felhatalmazza őt tevékenykedni a világ számos országában. Cserébe biztosítania kell a joghatóság által megszabott normák betartását.

Tevékenységének zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a Betmaster kifinomult titkosítási rendszert választott a felhasználói adatok védelme érdekében. Másodsorban, tisztességes számgenerátorok kerültek bevezetésre, hogy a legkisebb rendellenességet is észleljék a játékmechanizmusban. Végül a bukméker teljes mértékben elkötelezett a felelős szerencsejáték mellett, és most már rendelkezik a megfelelő eszközökkel a függőség elleni küzdelemhez.

Bónuszok és promóciók a Betmaster-nél

A játékosok ösztönzésére a Betmaster minden új tagnak 100%-os bónuszt ad az első befizetés alapján. A 150 euróban meghatározott összeg automatikusan jóváírásra kerül, és a fogadások növelésére alkalmazható. Ahhoz, hogy részesüljön ebből a jutalomból, először is rendelkeznie kell egy aktív számlával. Egy kis jótanács: fogadásokkal az alacsonyabb szorzókkal Önnek több szerencsét hoz, ha tervezi a bónusz lehető legkorábbi felszabadítását. Jelenleg a Betmaster-nél néhány promóció található:

 • “Go Big on Sport”. Ez egy hasonló ajánlat, mint az üdvözlő bónusz, ezúttal 500 euró értékben;
 • ” A Bajnokok Ligája kombinált bónusza.” Egy 5 eurós fogadásért akár 100 euró extra nyereményt is kaphat, ha legalább 3 választásból álló kombinált fogadást tesz 1,40-es vagy annál nagyobb szorzóval;
 • “Sportgyorsasági verseny.” Szorozza meg az esélyeit a játékra  azzal, hogy maximális mennyiségű pontot gyűjt össze az adott verseny során. Az 1000 eurós összeget teheti a zsebébe, ha a játék felület ranglistáján az első 20 helyezett között jelenik meg;
 • ” Szerdai befizetési bónusz”. Ha szerdán feltölti a számláját, 200 eurós bónusz vár Önre, ha a befizetése hatszorosára fogad, minimum 1,80-as szorzóval;
 • “Heti Cashback.” A Betmaster lehetőséget biztosít arra, hogy az előző héten elvesztett tétjei 10%-át visszakapja, 5 eurótól 500 euróig;
 • “Hűség Freebet.” Ha naponta legalább 25 euróval fogad, a következő héten akár 20 euró ingyenes fogadást is kaphat.

A “Promóciók” részben a bukméker rendszeresen megjeleníti az állandó, vagy akár az időszakos ajánlatok frissített listáját. Legyen Ön az első, akinek haszna lesz ebből, hogy folyamatosan figyelni fogja az új ajánlatokat.

A felhasználók regisztrációja

A Betmaster egyszerűsített eljárást alkalmaz a számla létrehozására. A lépések a következőkből állnak:

 • Csatlakozzon a hivatalos weboldalhoz a megadott linkek egyikét választva;
 • Kattintson a “Bejelentkezés” gombra;
 • Adja meg a telefonszámát;
 • Erősítse meg regisztrációját az SMS-ben kapott kóddal;
 • Tegyen egy első befizetést, majd kezdjen el fogadni.

A tisztázás érdekében meg kell adnia minden személyes adatát fiókja végleges aktiválásához.

A fogadási ajánlatok

A Betmasternél a platformon kínált fogadások összes választéka és típusa hatékonyan megfelel az internet felhasználói igényeinek. A gyors és praktikus navigációnak köszönhetően néhány perc vagy akár csak a másodperc töredéke is elég ahhoz, hogy elérje a kedvenc szórakozását. A sportfogadási katalógus meglehetősen lenyűgöző számú eseményt mutat be. A felületen megjelenő egyes sportágak kiválasztásával lehetősége nyílik előrejelzéseket tenni a legnépszerűbb bajnokságokra. A jelenlegi lista Önnek kínálja a repertoárt összpontosítva a labdarúgásra, jégkorongra, teniszre, asztaliteniszre, kézilabdára, amerikai futballra, baseballra, krikettre, röplabdára, kosárlabdára és az e-sportok területére. A fogadóiroda az Ön játékainak indítására számos fogadási lehetőséget kínál a versenyekre az AFC, az NFL, az NBA, az NBL Bajnokok Ligájáról, a Roland Garros, a labdarúgó-világbajnokságról, a Bajnokok Ligájáról, valamint a különböző sportegyesületekre vonatkozó fogadások egész sorára. Meg kell jegyezni, hogy több mint száz lehetőségre fogadhat, amelyek között különböző fogadási lehetőségek vannak. Ezek közé tartoznak a hendikepes fogadások, az 1×2 fogadások, a dupla esélyek, az over/under, a döntetlen, a döntetlen nélküli fogadások valamint a pontos eredmények.

Ha Ön, aki akár a szerencsejátékok rajongója, egyetlen kattintással átválthat a kaszinó területére anélkül, hogy számlát kellene váltania. A Betmaster játékkönyvtára több mint 4000 játékot tartalmaz, amelyeket a legjobb szoftverfejlesztők biztosítanak. Az élő kaszinó, amely a legnevesebb stúdiók által van irányítva, több mint 300 játékot kínál. Az ajánlatok teljes választékának kihasználásához tekintse meg a “Promóciók” részt. Az online kaszinó platform arra hívja meg Önt, hogy kezdjen el néhány kört a nyerőgépek gazdag gyűjteményén, vagy engedjen meg magának különböző asztali játékokat, beleértve a rulettet, a blackjacket, a pókert és a baccaratot. Elsősorban ne hagyja el ezt az oldalt anélkül, hogy közvetlenül kapcsolatba lépne valódi krupiékkal.

A mobil alkalmazásról

A Betmaster lehetőséget kínál fogadásokat kötni a mobileszközén vagy a számítógépén keresztül a Betmaster App letöltése által. Az Android és az iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis program hozzáférést biztosít a platform összes funkciójához. Az előnye részben a dizájn simaságában és minőségében rejlik. Ha azonban ki szeretné hagyni a letóltést, egyszerűen jelentkezzen be a játékszámlájára egy hagyományos webböngészővel.

Fizetési módok

A Betmaster számos kényelmes és biztonságos módot kínál arra, hogy pénzt fizessen be és vegyen ki a számlájáról. Íme néhány elérhető gyakori lehetőség a bukméker weboldalán:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Skrill, QIWI, Direct Transfer elektronikus pénztárcák;
 • Neteller, ecoPayz, Yandex Money, Neosurf fizetési rendszerek;
 • Népszerű kriptovaluták, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, Monero, Ripple, Tether stb.

A nyeremények kifizetéséhez a számlája hitelesítésére van szüksége egy érvényes személyi igazolvány bemutatása után és egy 3 hónapnál nem régebbi lakcímigazolási dokumentum bemutatása után. A Betmaster elvileg nem számít fel semmilyen díjat a számláján végzett tranzakciók után, kivéve egy kis jutalékot, ha 24 órán belül több kifizetést tervez végrehajtani.

Ügyfélszolgálat

A Betmaster mindent megtesz annak érdekében, hogy látogatóinak a lehető minden elérhető kényelmet tudja biztosítani. Az ügyfélszolgálat lehetővé teszi, hogy Ön bármikor kapcsolatba tudjon lépni az üzemeltetőkkel. Bár a támogatás nem érhető el magyar nyelven, mindig lehetősége van arra, hogy egy fordítási eszközön keresztül megbeszélést kérjen a beszélgetőpartnerével. Kétféleképpen lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal:

 • Élő chat által, az oldal jobb alsó sarkában található megfelelő fülre kattintva;
 • E-mail által. Az ügynökök kevesebb, mint 48 órán belül feldolgozzák az Ön kérelmét, függetlenül attól, hogy mi az oka a panaszának vagy kérelmének.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található