Betika

A kenyai sportjáték-piacon a Betika nagyon népszerűnek bizonyul. Ez a helyi ügyfelek körében rendkívül népszerű online fogadási platform a Shop ans Deliver tulajdonában van, és hivatalosan szponzorálja a kenyai Sofapaka futballklubot. Az oldal a sportágak választékával, a fogadások széles választékával és a magas oddsokkal tűnt ki. Mivel a focira összpontosít, nem maradsz le a nagyszerű nyerési lehetőségekről. Nagy előnye, hogy ingyenesen böngészhet a hivatalos oldalán. Íme egy gyors áttekintés.

Az oldal elrendezése

A Betika kezdőlapja, bár nagyon egyszerű, egy pillantással mindent megad, amire szüksége van. A felső részen egy magas fejléc található, míg balra egy navigációs panel mutatja a sportágak teljes listáját. Az oldal tetején található a főmenü, a legfontosabb funkciókkal. Jobbra a fogadási szelvényt mutató widget van, amelyet a chat funkció fed le, amely viszont a jobb oldalon van elrejtve, és az oldal alján van lehorgonyozva. Középen a játékokról, az azonosítókról és az elérhető nyereményszorzókról talál információkat.

Működési engedély

A Betika a kenyai fogadási ellenőrző és engedélyező testület (BCLB) felügyelete alatt működik a 0000147-es számú engedély alapján. Emellett a márka követi és betartja az ellenőrző szerv által előírt előírásokat. A Betika minden játékos tagjának egyedi fiókkal kell rendelkeznie. Bármilyen szabálysértés a duplázott könyvtárak felfüggesztését, majd a tranzakciók törlését vonja maga után. A felhasználókra továbbra is vonatkoznak a szabályok, és arra kérik őket, hogy lelkiismeretesen végezzék játéktevékenységüket.

Mobil alkalmazás

A Betika kifejlesztett egy mobilalkalmazást, amely tökéletesen alkalmas az Android és iOS operációs rendszerekre. Az okostelefon-tulajdonosok az App Store-on keresztül és a bukméker weboldaláról tölthetik le a szoftvert. A funkciók hasonlóak a klasszikus verzióéhoz, így ingyenes hozzáférést biztosít minden szolgáltatásához.

Felhasználói regisztráció

A Betika platformhoz való csatlakozáshoz aktív fiókot kell létrehozni. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik a weboldalhoz, és létrehoz egy kapcsolatot az oldal jobb felső sarkában található “Regisztráció” gomb megnyomásával. Mindössze annyit kell tennie, hogy helyesen kitölti a szükséges mezőket, beleértve a nevét és a mobilszámát. Ezután kétszer adja meg a jelszavát, és kattintson a ‘Regisztráció’ gombra. Megerősítésként egy SMS-kódot fog kapni a Betikától a megadott számra. Írja be ezt a kódot a regisztráció befejezéséhez. A telefonszáma és jelszava a következő alkalommal, amikor csatlakozik, bejelentkezésként fog működni. A regisztrációt SMS-ben is elvégezheti, ha követi a külön utasításokat. Javasoljuk, hogy a regisztráció előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket. Arra is ügyeljen, hogy adatait ne adja ki harmadik félnek. Mivel ez egy fogadási oldal, kiskorúaknak szigorúan tilos a hozzáférés.

Bónuszok és promóciók

A Betika különböző típusú bónuszokkal csábítja ügyfeleit. Ezek a következők

  • A regisztrációs bónusz, amelyet az új tagoknak biztosítanak. Az első befizetésüktől kezdve a Betika megduplázza az összeget 25 KSH-ra a számlanyitásért SMS-ben;
  • Az első befizetési bónusz. Ez egy készpénzes bónusz, amelyet naponta 99 KSH vagy annál nagyobb összegű befizetés esetén adnak. Az ügyfél a tranzakciós díjakra visszatérített bónuszt kap, amely 9,99-es vagy annál magasabb oddsok esetén használható fel;
  • Fogadás bónusz. Szerezzen egy 100 KSH-nak megfelelő extra szelvényt, ha 300 KSH értékű fogadást tesz legalább 2,99-es odds mellett, reggel 6 és 11 óra között ;
  • A barátot ajánló bónusz. További információkért lásd a részletes leírást a Betika weboldalán;
  • Elveszett többfogadásos bónusz. A bukméker visszaadja a Stake Back bónusz felét, ha valamelyik 7 meccses multifogadásodat elbukod;
  • 50 KSH bónusz, amelyet azoknak a játékosoknak ajánlanak, akik naponta 500 KSH összegű fogadást kötnek a platformon.

További promóciók közé tartozik a hűségprogram, a Shikisha fogadási promóció, a Lucky 6 és a tétmegosztás. Külön említést érdemel a Grand Jackpot, amely a web egyik kiemelkedő szolgáltatása. Ezen kívül nagyban növelheti fogadási esélyeit, ha beleegyezik abba, hogy SMS értesítést kapjon a Betika promóciós ajánlatairól.

A fogadási és szerencsejáték piac

Mint korábban említettük, a Betika platformja csak futballmérkőzésekre kínált fogadásokat. A közelmúltban más sportesemények is megjelentek a piacon. Ezek közé tartozik a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda, a baseball, a kézilabda és a röplabda, nem beszélve az MMA-ról, a bokszról, a rögbiről, a dartsról, az amerikai fociról, a futsalról és természetesen az esportról. A verseny nagy része népszerű ligákban zajlik, amelyek többsége a legjobb oddsokkal büszkélkedhet. A Betika kiemeli az angol Premier League-et, a La Ligát és a francia Première Ligue-t. Ha az élő fogadások rajongója vagy, térj vissza a weboldalra, és kattints az élő fogadások szekcióra. Az oldal az összes aktuális és közelgő mérkőzést közvetíti, köszönhetően a “Betika TV” funkciónak. A hangulat fokozása érdekében a Betika még odáig is elmegy, hogy együttműködik egy sportrádióval. A fogadások kimenetelének meghatározásához egy táblázat vezet végig a közelgő mérkőzések elemzésén. A futballra, kosárlabdára, teniszre, baseballra és krikettre tett fogadások az élőben közvetített sportágak közé tartoznak.

A Betika a közelmúltban a látogatók teljes megelégedésére külön kaszinó szekciót hozott létre. A játékkönyvtárban számos kártyajáték, rulett, háromkezes blackjack és különféle nyerőgépek, mint például a Chilli Heat, Extra Juicy, Roman Empire, Wild Spells, Wolf Gold és Zeus találhatóak. Már csak az Ön részvételére várunk.

Fizetési módok

A pénzügyi tranzakciókhoz tudni kell, hogy a Betikánál csak két fizetési mód van: a Safaricom M-Pesa és az Airtel Money. A bukméker a minimális be- és kifizetési limitet KSH 50-ben határozza meg. Emellett mind a két művelethez egy-egy kódra lesz szükség. Az Airtel Money felhasználói számára a Betika azt tervezi, hogy a közeljövőben integrálja platformját az internetszolgáltató rendszerébe.

Segítségnyújtás

A Betika ügyfélszolgálati csapatára számíthatsz, akár problémád van, akár véleményedet szeretnéd megosztani. Az élő chat, a telefon, az e-mail és a közösségi hálózatok a rendelkezésre álló kommunikációs eszközök, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot az egyik tanácsadóval.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán