Betfred

A Betfred, amely 1967 óta van jelen a sportfogadási iparágban, szeretné folytatni sikerét. Az évek során a kaszinó jelentősen fejlődött, több mint ezer szárazföldi kaszinóval rendelkezik ma már az Egyesült Királyságban és Írországban. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a látogatóknak, a Betfred úgy döntött, hogy online platformot fejleszt. A 2004-es indulás óta a bukméker igyekszik jól elindulni, átfogó sportfogadást, valamint különböző típusú izgalmas játékokat kínál. Vessünk egy pillantást azokra a fő tényezőkre, amelyek a Betfredet a legjobb márkává teszik.

Az oldal áttekintése egy pillantással

A Betfred egy felhasználóbarát weboldal dizájnt mutat be, könnyen kezelhető elrendezéssel. A kezelőfelület letisztultnak tűnik, a kezdőlapon egyszerű szöveggel megjelenített lapok sora található. Mivel az egész felületet kifejezetten a fogadásokhoz tervezték, az üzemeltető vette a bátorságot, hogy minden lépést leegyszerűsítsen. A részvételhez mindössze annyit kell tennie, hogy használja a képernyő jobb oldalán található nevezési űrlapot. Emellett a Betfred blog megléte szinte szükségszerűvé válik, és a felhasználók többsége számára nagy szerepet játszik. Ez a funkció nemcsak meggyőző sporttartalmakkal látja el őket, hanem sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a fogadási folyamatot. Ezt a részt a hasznos linkek menüpont alatt találja.

Működési engedély

Jelenleg a Betfred különböző engedélyeket használ a legális működéshez. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától kapott engedélyt, hogy a helyi lakosok szabadon játszhassanak. A gibraltári hatóságok által kiadott engedély az uniós állampolgárok számára jogot biztosít arra, hogy az előírt törvényeknek megfelelően fogadásokat tegyenek a kaszinóban.

A megbízhatóság érdekében a Betfred egy biztonsági protokoll bevezetése mellett döntött. A titkosított SSL-rendszernek köszönhetően a bukméker teljes mértékben garantálni tudja minden ügyfele személyes és pénzügyi adatainak biztonságát. A szerencsejáték érzékeny téma, és a kaszinó rendkívül szigorú a kiskorúakkal szemben. A platformon nem engedélyezettek hamis profilok, mivel mindent alaposan megvizsgáltak. Emiatt minden új felhasználónak be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló dokumentumot az ellenőrzéshez.

Betfred mobilon

Mint minden más online szerencsejáték-oldalon, a mobilos játékélmény is virágzik, és a Betfred is ezek közé tartozik. Két lehetőség van a hozzáférésre, de az eredmények szinte hasonlónak tűnnek. Az első alternatíva az Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás letöltésére invitál. Egy statisztika szerint a program nagyobb számú látogatónak ad hozzáférést a létrehozása óta. A webes alkalmazás használatával viszont az eszköz minőségi formában érhető el, és azonnal működik a kis képernyős eszközökön. Ez ideális megoldásnak tűnik, mivel ez a technika nem igényel semmilyen szoftver letöltését vagy telepítését.

Tagság

Elvileg csak néhány pillanatot vesz igénybe egy fiók létrehozása a Betfrednél. Amint a honlapon van, keresse meg a “Regisztráció” gombot, és kattintson rá. Amikor megjelenik a regisztrációs űrlap, adja meg bejelentkezési adatait egy felhasználónév és jelszó megadásával, és erősítse meg, hogy elmúlt 18 éves. Személyes adatainak ezután tartalmazniuk kell a teljes nevét és a születési dátumát. Adja meg elérhetőségi adatait is, hogy személyazonosságát igazolni tudja. A folyamat során néhány napot várnia kell, amíg a fiókot hitelesítik.

Bónuszok és promóciók

A Betfred új tagjaként 200%-os bónuszt kaphat, akár 200 font ingyenes fogadások formájában sportfogadásban. Általában ez a jutalom három tételre oszlik, és fogadási követelményekhez kötött. Ahhoz, hogy jogosult legyen az ajánlatra, legalább 5 £-os befizetésre van szükség. Miután megszerezte a teljes bónuszt, 14 napon belül legalább 40-szeresét kell megtennie ennek az összegnek. A nyereményt csak az összeg felszabadítása után veheti ki. A Betfred emellett 30 £-os regisztrációs bónuszt is kínál minden egyes 10 £-os befizetés után. A befizetési bónuszok eközben nem maradnak el. A kaszinóban bónuszpontokat, más néven “comp pontokat” kaphat. A maximális mennyiségű comp pont összegyűjtésével magasabb szintű hűségre tehet szert, ami jobb konverziós arányt jelent. Egyenlegéhez pedig bármikor hozzáférhet a könyvtárból. Ezen kívül a Betfred rengeteg meglepetéssel készül az Ön számára, ha felkerül a VIP ügyfelek listájára. “Fesztivál ajándékok”, “Hétvégi pörgetésépítő”, “Heti cashback”, “Külön bónuszok befizetéskor” csak néhány a nagyszerű ajándékok közül.

A fogadási és játékkínálat

A Betfred nagyon széles sportfogadási katalógussal rendelkezik, és ezt számos vélemény bizonyítja. A katalógus több mint húsz szakágat tartalmaz, amelyek mindegyike különböző piacokra terjed ki. Összesen több mint 1500 esemény van hetente, ami elég ahhoz, hogy a lelkes fogadókat és a kevésbé lelkeseket is megörvendeztesse. A sportágak sokféleségét népszerűségük mértéke szerint osztályozzák, a futballtól a teniszig, a kerékpározástól a snookerig. Különleges fogadások, köztük a politika, egészítik ki a listát. A bukméker pedig egy szekciót szentelt a ló- és agárversenyeknek is. A különböző országokból származó fogadások és versenyek nagy számban találhatók. Eddig a versenyek és fogadási lehetőségek sokfélesége a Betfredet a legjobb lófogadási oldalak közé sorolja. Az élő fogadási szekcióban külön figyelmet fordítanak a labdarúgásra. Ez a bukméker az Ön számára, ha gyengéje ez a sportág. Kívánságaitól függően számos mérkőzés élőben követhető.

A Betfred kaszinója végtelen mennyiségű szórakozási lehetőséget kínál. A részleg online nyerőgépek nagy választékával várja például a játékosokat. Több mint 400 különböző témájú nyerőgép van, emellett 45 progresszív jackpot gépet is találhat az ajánlatok között. Ezek közül néhány azonnali üzemmódban működik. Egy tanulmány szerint ezeket a játékokat világhírű, elsőrangú szolgáltatók szállítják, köztük a Playtech és a Microgaming. Az egyéb kaszinójátékok között számos asztali játék, például rulett, blackjack és baccarat is megtalálható. Az élő kaszinó szekcióban gyakorlatilag az összes klasszikus játék jelen van a lobbyban. A játékosok előnye, hogy részt vehetnek a Texas Hold’em versenyeken, amelyeket rendszeresen rendeznek a platformon. A bingó, a póker és a lottójátékok is egyre több játékost vonzanak. Próbáljon szerencsét a számos elérhető promócióval. Egy kis kitartással Ön lehet a szerencsés nyertese egy hatalmas jackpotnak.

Elérhető fizetési módok

A Betfred minden lehetséges fizetési módot elfogad, legyen szó befizetésről vagy készpénzfelvételről. Íme a leggyakoribb módszerek, amik elérhetőek nála:

  • Visa és MasterCard ;
  • Paysafecard előre fizetett kártya;
  • Skrill, Paypal e-pénztárcák;
  • Neteller fizetési rendszer;
  • Banki átutalás.

Meg kell jegyezni, hogy a Betfred jutalékot számít fel (MBR vagy Marketplace Base Rate), amikor elkötelezi magát a platformon történő fogadás mellett. Az 5%-ra becsült mértéket az Egyesült Királyságban és Írországban a játékos tartózkodási helye határozza meg. Ami a kifizetést illeti, az átutalási idő 48 órától több munkanapig terjed. Egy felmérés szerint a “Cash Out” funkció a leggyorsabb fizetési lehetőség.

Ügyfélszolgálat

A Betfred ügyfélszolgálata kiváló. Ha bármilyen problémája vagy kérdése van a bukmékerrel kapcsolatban, egy csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Telefonon, e-mailben, élő chaten vagy a közösségi hálózatokon, például a Facebookon és a Twitteren keresztül is kapcsolatba léphet valamelyik ügyfélszolgálatos kollégával. Megoldást találhat ráadásul a súgószekcióban is számos kérdés és válasz által.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán