Betfred

Betfred →Betfred →


A Betfred, amely 1967 óta van jelen a sportfogadási iparágban, szeretné folytatni sikerét. Az évek során a kaszinó jelentősen fejlődött, több mint ezer szárazföldi kaszinóval rendelkezik ma már az Egyesült Királyságban és Írországban. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a látogatóknak, a Betfred úgy döntött, hogy online platformot fejleszt. A 2004-es indulás óta a bukméker igyekszik jól elindulni, átfogó sportfogadást, valamint különböző típusú izgalmas játékokat kínál. Vessünk egy pillantást azokra a fő tényezőkre, amelyek a Betfredet a legjobb márkává teszik.

▶️ Az oldal áttekintése egy pillantással

A Betfred egy felhasználóbarát weboldal dizájnt mutat be, könnyen kezelhető elrendezéssel. A kezelőfelület letisztultnak tűnik, a kezdőlapon egyszerű szöveggel megjelenített lapok sora található. Mivel az egész felületet kifejezetten a fogadásokhoz tervezték, az üzemeltető vette a bátorságot, hogy minden lépést leegyszerűsítsen. A részvételhez mindössze annyit kell tennie, hogy használja a képernyő jobb oldalán található nevezési űrlapot. Emellett a Betfred blog megléte szinte szükségszerűvé válik, és a felhasználók többsége számára nagy szerepet játszik. Ez a funkció nemcsak meggyőző sporttartalmakkal látja el őket, hanem sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a fogadási folyamatot. Ezt a részt a hasznos linkek menüpont alatt találja.

📃 Működési engedély

Jelenleg a Betfred különböző engedélyeket használ a legális működéshez. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától kapott engedélyt, hogy a helyi lakosok szabadon játszhassanak. A gibraltári hatóságok által kiadott engedély az uniós állampolgárok számára jogot biztosít arra, hogy az előírt törvényeknek megfelelően fogadásokat tegyenek a kaszinóban.

A megbízhatóság érdekében a Betfred egy biztonsági protokoll bevezetése mellett döntött. A titkosított SSL-rendszernek köszönhetően a bukméker teljes mértékben garantálni tudja minden ügyfele személyes és pénzügyi adatainak biztonságát. A szerencsejáték érzékeny téma, és a kaszinó rendkívül szigorú a kiskorúakkal szemben. A platformon nem engedélyezettek hamis profilok, mivel mindent alaposan megvizsgáltak. Emiatt minden új felhasználónak be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló dokumentumot az ellenőrzéshez.

Betfred →Betfred →

💻 Betfred mobilon

Mint minden más online szerencsejáték-oldalon, a mobilos játékélmény is virágzik, és a Betfred is ezek közé tartozik. Két lehetőség van a hozzáférésre, de az eredmények szinte hasonlónak tűnnek. Az első alternatíva az Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás letöltésére invitál. Egy statisztika szerint a program nagyobb számú látogatónak ad hozzáférést a létrehozása óta. A webes alkalmazás használatával viszont az eszköz minőségi formában érhető el, és azonnal működik a kis képernyős eszközökön. Ez ideális megoldásnak tűnik, mivel ez a technika nem igényel semmilyen szoftver letöltését vagy telepítését.

✅ Tagság

Elvileg csak néhány pillanatot vesz igénybe egy fiók létrehozása a Betfrednél. Amint a honlapon van, keresse meg a “Regisztráció” gombot, és kattintson rá. Amikor megjelenik a regisztrációs űrlap, adja meg bejelentkezési adatait egy felhasználónév és jelszó megadásával, és erősítse meg, hogy elmúlt 18 éves. Személyes adatainak ezután tartalmazniuk kell a teljes nevét és a születési dátumát. Adja meg elérhetőségi adatait is, hogy személyazonosságát igazolni tudja. A folyamat során néhány napot várnia kell, amíg a fiókot hitelesítik.

Betfred →Betfred →

🎁 Bónuszok és promóciók

A Betfred új tagjaként 200%-os bónuszt kaphat, akár 200 font ingyenes fogadások formájában sportfogadásban. Általában ez a jutalom három tételre oszlik, és fogadási követelményekhez kötött. Ahhoz, hogy jogosult legyen az ajánlatra, legalább 5 £-os befizetésre van szükség. Miután megszerezte a teljes bónuszt, 14 napon belül legalább 40-szeresét kell megtennie ennek az összegnek. A nyereményt csak az összeg felszabadítása után veheti ki. A Betfred emellett 30 £-os regisztrációs bónuszt is kínál minden egyes 10 £-os befizetés után. A befizetési bónuszok eközben nem maradnak el. A kaszinóban bónuszpontokat, más néven “comp pontokat” kaphat. A maximális mennyiségű comp pont összegyűjtésével magasabb szintű hűségre tehet szert, ami jobb konverziós arányt jelent. Egyenlegéhez pedig bármikor hozzáférhet a könyvtárból. Ezen kívül a Betfred rengeteg meglepetéssel készül az Ön számára, ha felkerül a VIP ügyfelek listájára. “Fesztivál ajándékok”, “Hétvégi pörgetésépítő”, “Heti cashback”, “Külön bónuszok befizetéskor” csak néhány a nagyszerű ajándékok közül.

Előnyök / hátrányok
 • 20+ sport és eSport fogadáshoz
 • Két kezdő bónusz (egy közül választhat)
 • A főbb fizetési módok támogatása
 • 24 órás lejátszó támogatás
 • Az oldal néhány FÁK-országból nem fogad játékosokat
 • A fogadási szorzók átlag alattiak
 • Az oldal angol nyelvű változatban érhető el

🃏 A fogadási és játékkínálat

A Betfred nagyon széles sportfogadási katalógussal rendelkezik, és ezt számos vélemény bizonyítja. A katalógus több mint húsz szakágat tartalmaz, amelyek mindegyike különböző piacokra terjed ki. Összesen több mint 1500 esemény van hetente, ami elég ahhoz, hogy a lelkes fogadókat és a kevésbé lelkeseket is megörvendeztesse. A sportágak sokféleségét népszerűségük mértéke szerint osztályozzák, a futballtól a teniszig, a kerékpározástól a snookerig. Különleges fogadások, köztük a politika, egészítik ki a listát. A bukméker pedig egy szekciót szentelt a ló- és agárversenyeknek is. A különböző országokból származó fogadások és versenyek nagy számban találhatók. Eddig a versenyek és fogadási lehetőségek sokfélesége a Betfredet a legjobb lófogadási oldalak közé sorolja. Az élő fogadási szekcióban külön figyelmet fordítanak a labdarúgásra. Ez a bukméker az Ön számára, ha gyengéje ez a sportág. Kívánságaitól függően számos mérkőzés élőben követhető.

A Betfred kaszinója végtelen mennyiségű szórakozási lehetőséget kínál. A részleg online nyerőgépek nagy választékával várja például a játékosokat. Több mint 400 különböző témájú nyerőgép van, emellett 45 progresszív jackpot gépet is találhat az ajánlatok között. Ezek közül néhány azonnali üzemmódban működik. Egy tanulmány szerint ezeket a játékokat világhírű, elsőrangú szolgáltatók szállítják, köztük a Playtech és a Microgaming. Az egyéb kaszinójátékok között számos asztali játék, például rulett, blackjack és baccarat is megtalálható. Az élő kaszinó szekcióban gyakorlatilag az összes klasszikus játék jelen van a lobbyban. A játékosok előnye, hogy részt vehetnek a Texas Hold’em versenyeken, amelyeket rendszeresen rendeznek a platformon. A bingó, a póker és a lottójátékok is egyre több játékost vonzanak. Próbáljon szerencsét a számos elérhető promócióval. Egy kis kitartással Ön lehet a szerencsés nyertese egy hatalmas jackpotnak.

💰 Elérhető fizetési módok

A Betfred minden lehetséges fizetési módot elfogad, legyen szó befizetésről vagy készpénzfelvételről. Íme a leggyakoribb módszerek, amik elérhetőek nála:

 • Visa és MasterCard ;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill, Paypal e-pénztárcák;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Banki átutalás.

Meg kell jegyezni, hogy a Betfred jutalékot számít fel (MBR vagy Marketplace Base Rate), amikor elkötelezi magát a platformon történő fogadás mellett. Az 5%-ra becsült mértéket az Egyesült Királyságban és Írországban a játékos tartózkodási helye határozza meg. Ami a kifizetést illeti, az átutalási idő 48 órától több munkanapig terjed. Egy felmérés szerint a “Cash Out” funkció a leggyorsabb fizetési lehetőség.

⏺️ Ügyfélszolgálat

A Betfred ügyfélszolgálata kiváló. Ha bármilyen problémája vagy kérdése van a bukmékerrel kapcsolatban, egy csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Telefonon, e-mailben, élő chaten vagy a közösségi hálózatokon, például a Facebookon és a Twitteren keresztül is kapcsolatba léphet valamelyik ügyfélszolgálatos kollégával. Megoldást találhat ráadásul a súgószekcióban is számos kérdés és válasz által.

Betfred →Betfred →

❓ Betfred – népszerű kérdések a bukmékerrel kapcsolatban:

✅ Milyen licencekkel rendelkezik a Betfred?

A Betfred fogadóirodának engedélye van arra, hogy szolgáltatásokat nyújtson mind a szárazföldi irodahálózaton, mind az interneten keresztül az Egyesült Királyságban. A vállalat rendelkezik a megfelelő nemzeti engedélyekkel ezekben az országokban. Újabb engedély egy gibraltári regisztrátortól. Neki köszönhetően az iroda fogad külföldi fogadókat.

💵 Elérhető a bónusz a Betfred új játékosai számára?

A kezdőnek lehetősége van egy kezdő bónusz kiválasztására: 10 euró* sportfogadásra vagy 50 euró* kaszinóban. Az első esetben a felhasználó ingyenes fogadást kap, a másodikban pedig ingyenes pörgetést. A bónuszt egy hónapon belül fel kell használni, és a Betfred weboldalán ismertetett séma szerint meg kell fogadni.
*Vagy ennek megfelelő összeget.

📱 Milyen funkciókat kínál a Betfred mobilalkalmazás?

Az alkalmazás Android vagy iOS rendszerre történő telepítése után a fogadónak lehetősége van pénzt be- és kivenni a számlájáról, mérkőzéseket elemezni, fogadásokat tenni, játékokat nézni stb. Így az alkalmazás lehetővé teszi a mérkőzés előtti és élő fogadásokat. Szerencsejátékhoz viszont érdemes a weboldalt használni.

💳 Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre a Betfred weboldalán?

Пользователи Betfred (Бетфред) могут пополнить свой депозит либо вывести деньги на личный счет, используя десяток опций. Среди доступных вариантов оплаты можно выделить банковский перевод, карты Mastercard, Visa, предоплаченные карты Paysafecard, электронные кошельки Neletter, Skrill, платежные системы PayPal и т.д. Весь список доступен в личном кабинете пользователя.

Bónusz$10sport vagy 50$ kaszinóban

Regisztráció Regisztráció