BetFirst

A 2015-ben alapított belga fogadóiroda, a BetFirst, ma már fontos helyet foglal el a szerencsejáték-iparban. A konkurencia révén sikerült az európai online fogadási piac nagy részét magának kiharcolnia. Mára a BetFirst elnyerte a belga játékosok túlnyomó többségét, beleértve a közép-európai fogadókat is. A Sagevas SA által felügyelt és brüsszeli székhelyű létesítmény a Belga Szerencsejáték Bizottságtól (CJH) kapott engedélye alapján működik. A játékosok véleménye szerint ez a hírnév a weboldal hitelességéből, valamint a minősített ellenőrök által végzett szigorú ellenőrzésből ered.

A francia nyelven elérhető BetFirst innovatív dizájnjával és modern funkcióival tűnik ki. A szokásos sportfogadás mellett az e-sport platformon is fogadhat, vagy szerencsét próbálhat az online szerencsejátékokon. És ahogy a régi mondás tartja, aki kockáztat, az nyer, vagy máskepp, aki mer, az nyer.

A BetFirst és a bónuszok

A BetFirst minden új előfizetőjének maximálisan 200 eurós bónusz egy rendkívül nagylelkű ajánlatot jelent a bukmékertől. Szeretne ebben részt venni? Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja a saját számláját, és megteszi az első befizetését, de anélkül, hogy túllépné a jutalom összegét.

A regisztrációs folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. Látogasson el a BetFirst hivatalos weboldalára, és kövesse a lépéseket egy aktív fiók létrehozásához. Ezeket a nyereményeket akkor szerzi meg, ha elküldte személyazonossági okmányait ellenőrzésre.

A BetFirst és a promóciók

Az év folyamán számos promóció várja a tapasztalt és kezdő fogadókat a BetFirstnél. Legtöbbjük különleges versenyekre, vagy eseményekre összpontosít:

 • A Prono foci. Próbálja megnyerni a 100 000 eurós jackpotot a fogadóiroda által kínált hálózatok egyikének kiválasztásával;
 • A Prono First. Ha a regisztrációkor beírja a Cashmax promóciós kódot, akkor lehetősége lesz arra, hogy összegyűjtse a 40.000 eurós rendezett összeget;
 • Szerencsés kihívás, avagy a Lucky Challenge. A 10 000 eurós jackpot mellett a legjobb fogadók nagyszerű nyereményekben részesülnek. Az egyetlen feltétel, hogy a nyertes fogadások szorzóival pontokat kell gyűjtenie.

Regisztráció a BetFirstnél

A BetFirsthez való csatlakozás egy régi hagyományhoz hasonlít. Az egész folyamat egy űrlap kitöltéséből, a jelszó beírásával, amelyet egy titkos kérdés előz meg, a pénznem kiválasztásával és végül a számla megerősítésével jár. Miután elvégezte a regisztrációs és ellenőrzési lépéseket, kap egy visszaigazoló e-mailt. Fontos megjegyezni, hogy a nyeremények első kifizetésének át kell esnie egy profilellenőrzésen. Az Ön érdeke, hogy hiteles adatokat szolgáltasson.

Tisztázzuk, hogy a sportfogadáshoz és az online kaszinójátékokhoz a BetFirstnél nem kell kettős számlát létrehozni. Egy egyszerű regisztrációra van szükség ahhoz, hogy élvezhesse kedvenc szórakozási formáit.

Fogadási lehetőségek

A Betfirst kínálatában elérhető több, mint 30 sportesemény közül a labdarúgás felé van irányulva egyfajta elfogultság. Az összes leghíresebb bajnokság itt elérhető, beleértve a perui és bangladesi bajnokságokat is. Ezen kívül a teniszre, kosárlabdára, röplabdára, lóversenyre, amerikai futballra és jégkorongra is találhat fogadásokat. Másrészről viszont sok pénzt kereshet, ha kevésbé népszerű sportágakra, például baseballra, bokszra és vegyes harcművészetekre fogad.

Ezen a kategórián kívül a valós időben megjelenő versenyeken is résztvehet. Az oldal platformjába integrált olvasóeszköznek köszönhetően ez ideális a legtöbb meccs megtekintéséhez az „Élő” részben. Pozitív számlaegyenleggel teljes mértékben kihasználhatja az események széles választékát, rendszeresen frissített árajánlatokkal.

Egy pillantás az online kaszinóba

A BetFirst kaszinó folyamatosan új funkciókkal szórakoztatja Önt. A platform folyamatos sikerét a játékfejlesztők dinamikus piaci részvételének köszönheti. A hagyományos asztali játékok kipróbálása egyedülálló élményt nyújt. A fogadások szerelmesei körében a legnépszerűbbek közé tartoznak a következők:

 • A slotok. A játék indítása előtt egy speciális szoftver lehetővé teszi, hogy néhány percig tesztelje ezt a fajta szórakozást. Ezek kiváló grafikával és a lehetőségek széles skálájával rendelkeznek;
 • A rulett. A BetFirst platformon felfedezheti a valaha volt legújabb és legjobb verziót, beleértve az új funkciókat is;
 • A blackjack. Ez a klasszikus kártyajáték játékosok millióit vonzza, ezért szerepel a BetFirst portálon is. Lehetősége lesz arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen egy krupiével.

A Betfirst kaszinó hivatalos honlapján minden részletet megtudhat a játék leírásáról és szabályairól. Legyen alaposabb a stratégiák tekintetében, mielőtt bármilyen befizetést eszközölne a számlájára.

Alkalmazás

Ha okostelefonon keresztül tervezi meglátogatni a Betfirst weboldalát, ne aggódjon. A platform minden típusú mobileszközre alkalmas verzióval rendelkezik. A kényelmes navigáció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyen navigáljanak a különböző szekciókban, beleértve a nyerőgépek és a póker oldalait is. Az eszköz ugyanazt a funkcionalitást mutatja be, mint az oldal klasszikus verziója. Ezenkívül a következő operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazás is rendelkezésre áll:

 • Az IPhone alkalmazás. Az iOS-eszközök tulajdonosai könnyen letölthetik a programot az AppStore-ból. A forrásoldalhoz képest a design sokkal jobban néz ki;
 • Alkalmazás az Androidra. A szoftvernek köszönhetően a portálon kínált összes sportfogadás és szerencsejáték csak egy karnyújtásnyira lesz Öntől.

Fizetési módok

A BetFirst megbízható módszereket használ az Ön átutalásainak biztonsága érdekében. Így a következő lehetőségek közül választhat pénzt befizetni, vagy kivenni:

 • Paypal, Neteller, Cashlib, Trustly fizetési rendszerek;
 • Elektronikus pénztárcák Skrill, MuchBetter, stb. ;
 • Paysafecard és Visa Checkout, stb.

A bukméker viseli az összes jutalék kölcségét. A felhasználók szerint az átutalási idő 24 órától 5 napig terjed egy kifizetési kérelem esetén.

Az online készpénzkártyáról

Ez egy másik alternatíva, amelyet a BetFirst ügyfeleinek kínálnak. Ez a kártya azt az előnyt kínálja, hogy a fogadóirodák weboldalán és a mobilalkalmazáson is fogadhat. Miután létrehozta fiókját, jelentkezzen be az oldalra mobiltelefonján, vagy az asztali változaton keresztül. Adja meg személyes adatait, megjelölve a választott számlát (hagyományos vagy készpénzes kártya). Már csak a fogadásokat kell megtennie. A Cash Card számla létrehozásához először is a BetFirst weboldalán említett felhasználási feltételek jóváhagyása szükséges.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található