Betdaq

Betdaq →Betdaq →


A Betdaq a világ második legnagyobb fogadási szolgáltatója, ami igazi sikert hozott számára. A meglehetősen régimódi stílus ellenére az oldal meggyőzőbb a kínált termékek és szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Mindenekelőtt arra törekszik, hogy mind a kaszinóban, mind a sportfogadásban túlmutasson a lehetőségein. Egy gyors körültekintés többet elárul.

▶️ Működési engedély

A Betdaq számos engedéllyel rendelkezik a legális működéshez. Az Exchange Platform Solutions Limited által üzemeltetett weboldal a 1018032 számú távoli fogadási közvetítői engedélyt és a 1018033 számú távoli bukmékeri engedélyt használja. A Nagy-Britannián és az Ír Köztársaságon kívül élő játékosok számára a Betdaq az Alderney Gambling Control Commission által engedélyezett és szabályozott. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaságként a Financial Times Stock Exchange 100 (FTSE 100) szerves részét képezi. A Betdaq határozottan támogatja a felelős szerencsejátékot, és szorosan együttműködik a GamCare-rel, valamint számos más egyesülettel. Ezen túlmenően a márka szigorúan követi a korhatárra vonatkozó előírásokat, amelyek minimum 18 éves korig korlátozódnak. További intézkedéseket hoztak a fizetési kártyák használatára vonatkozóan.

💻 Mobil alkalmazás

A mobileszközökre optimalizált weboldal mellett a Betdaq rendelkezik sportfogadási alkalmazással és tőzsdei alkalmazással is. Mindkettő kompatibilisnek tűnik az Android és iOS operációs rendszerekkel. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az adott programot az App Store és a Play Store segítségével. Ezekkel az eszközökkel a Betdaq weboldal klasszikus verziójához hasonló funkciókkal rendelkezik. Így hozzáférhet az összes szolgáltatásához. A legfontosabb előnyök közé tartozik a magával ragadó fogadási élmény, a naprakész ajánlatok, az átfogó futballstatisztikai funkció, a biztonsági és nyereménykivételi lehetőségek, valamint az ujjlenyomat-hitelesítés. Az Exchange alkalmazás ugyanezeknek a magas követelményeknek felel meg.

Betdaq →Betdaq →

✅ Felhasználói regisztráció

Ha aktív taggá szeretne válni a Betdaq-on, kezdje a regisztrációval és a fiók létrehozásával. Kattintson a “Csatlakozz most” ikonra a kezdőlap jobb felső sarkában. Kövesse ezt a folyamatot a szükséges adatok helyes megadásával:

 • Adja meg a címét, teljes nevét, születési dátumát és e-mail címét;
 • Adja meg a lakóhelye szerinti országot, és adja meg a postacímét;
 • Hozzon létre egy felhasználónevet, amelyet egy jelszó követ, majd válaszoljon egy szabadon választott biztonsági kérdésre;
 • Válassza ki a számlája pénznemét, és adja meg a Betdaq által kínált promóciós kódot;
 • Jelölje be a különböző négyzeteket, és erősítse meg, hogy betöltötte a játékkorhatárt. Ez egyben azt is jelenti, hogy Ön elfogadja az oldal feltételeit. Ugyanakkor választhat, hogy a kommunikációs csatornákon keresztül különböző érdekes információkat kapjon a bukmékertől.

A játékos számlájára történő befizetéshez személyazonosságának igazolása szükséges. Emellett fel kell töltenie az alapvető dokumentumokat, és azokat a Betdaq-on keresztül kell továbbítania ellenőrzésre.

Előnyök / hátrányok
 • Felhasználóbarát, telefonra optimalizált weboldal
 • Jó fogadási esélyek
 • Telefonos támogatás
 • Mobil alkalmazás elérhetősége
 • Szerencsejátékok kis választéka
 • A támogatás bizonyos órákban elérhető
 • Az oldal nincs lefordítva más nyelvekre

🎁 Bónuszok és promóciók

A Betdaq 10 £ üdvözlő bónuszt ad, ugyanekkora összegű kezdeti befizetés esetén, ingyenes fogadásként. Ahhoz, hogy megkapja, használja a BDQ10 promóciós kódot, amelyet a regisztrációkor választhat ki. Ha vet egy pillantást a “Promóciók” szekcióra, akkor megtalálja a Betdaq legforróbb ajánlatait, beleértve az 1000 £ készpénzvisszatérítést az első 30 napban, 50% jutalékot a sporteseményekre, 20 $-os cserefogadás bónuszt és még sok mást. Mindegyik bónuszhoz saját kód tartozik, ezért válassza ki a megfelelőt. Meg kell jegyezni, hogy ezek az ajánlatok mindegyike kifejezetten a sportfogadás szerelmeseinek készült. A félreértések elkerülése érdekében kérjük, ellenőrizze a bónuszokhoz csatolt feltételeket.

 

⭐ A fogadási és szerencsejáték kínálat

A Betdaq szeretné felhívni a felhasználók figyelmét arra, hogy az oldal a hírnevét a sportfogadásnak köszönheti. Több száz lóverseny van, többnyire a “Tőzsde” és a “Sportfogadás” szekciókban, és a lista tetején jelenik meg. Mobiltelefonjáról élőben követheti a legtöbb eseményt, beleértve az agárversenyeket is. A könyvtár különböző sportágakat is tartalmaz, beleértve számos fogadást a labdarúgásra, bokszra, krikettre, teniszre, labdarúgásra és kosárlabdára, valamint a politikára és olyan ritka sportágakra, mint a snooker és a darts. A Betdaq gondoskodik arról, hogy az ügyfelek a legjobb élményben részesüljenek, mivel a világ minden sportágában számos különböző eseményt fed le. Ezt bizonyítják a jelenlegi mérkőzéseken versenyképes oddsokkal rendelkező piacok. A Betdaq a közelmúltban létrehozott egy, az e-sportoknak fenntartott területet. A Counter-Strike GO, a Dota2 és a StarCraft II nyereményszorzói már elérhetőek. Ami az élő közvetítést illeti, a Betdaq erőssége a futballstatisztikákhoz és a versenyeredményekhez vezető linkek jelenléte. Ezen kívül a játékban elérhetőek a játékban megjelenő látványtervek, a készpénzbeváltási lehetőség és a másodpercenként frissített élő eredményjelző.

A Betdaq online kaszinója nagyszámú látogatót vonz. Az oldal ideális kialakítása elsősorban a nagy hírű szoftverfejlesztők leleményességének köszönhető. A NetEnt, a Playtech, az IGT, az Eyecon és a Win Studios mind hozzájárultak a platform sikeréhez. Ma a Betdaq játékkönyvtárában több mint 100 kaszinójáték található. Itt a legjobb nyerőgépek széles választékát találja. Mindenki számára van valami, a klasszikusoktól kezdve a jackpotokig és az olyan kiváló minőségű nyerőgépekig, mint a Starburst vagy a Gonzo’s Quest. A játékteremben a nyerőgépek mellett számos asztali játék is található. Az “élő kaszinó ” a blackjack, a baccarat, a rulett és a szórakozás számos változatát kínálja élő osztókkal. A következő látogatásakor számíthat a legújabb fejlesztések egy részére.

Betdaq →Betdaq →

💵 Elérhető fizetési módok

A Betdaq megbízható és biztonságos módszerekkel rendelkezik a számlájára történő befizetéshez és a pénzfelvételhez. Megkülönböztetünk :

 • Visa, Visa Electron, MasterCard;
 • Skrill, Paypal e-pénztárcák;
 • Neteller, Revolut fizetési rendszerek;
 • Banki átutalás.

A Betdaq nem támogatja a hitelkártyás befizetéseket az Egyesült Királyságból. Másrészt a fogadóiroda nem számít fel semmilyen díjat, függetlenül a tranzakciós módszertől. A feldolgozási idő a választott fizetési módtól függően 24 órától 5 napig terjed.

⏺️ Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a Betdaq egyik erőssége a támogató csapat hatékonyságának és hozzáértésének köszönhetően. Lehetősége van arra, hogy élő csevegésen, telefonon és e-mailen keresztül kapcsolatba lépjen az egyik ügynökükkel. Emlékeztetőül, kérjük, ellenőrizze a vonatkozó feltételeket és időkereteket. Ezenkívül a GYIK rész hasznos kérdéseket és válaszokat tartalmaz, amelyekkel megoldhatja néhány problémáját anélkül, hogy tanácsadóra lenne szüksége.

Betdaq →Betdaq →

❓ Gyakran ismételt kérdések a Betdaq irodával kapcsolatban:

✅ Jogszerű a Betdaq weboldal tevékenysége?

A Betdaq bukméker oldal a Gibraltári Szerencsejáték Bizottság engedélye alapján nyújtja szolgáltatásait a felhasználóknak szerte a világon. Ugyanakkor a Nagy-Britanniából és Írországból érkező fogadók további előnyökkel is rendelkeznek. A cég engedélyt kapott a helyi anyakönyvvezetőktől, amely lehetővé teszi számára, hogy minden vitás kérdést megoldjon a nemzeti bíróságokon.

💵 Milyen bónuszt kapnak az újoncok a Betdaq-tól?

A Betdaq weboldalon történő regisztráció után a felhasználók két kezdő jutalmat kaphatnak. Az első a sportfogadásoknál: akár 10 euró* bónusz az első fogadásért. A második bónusz a virtuális sportokban: 10 euró* az első fogadásnál. A jutalom átvételének részleteit a fogadóirodák honlapján találja.
*Vagy összeg más pénznemben.

📱 Van mobilalkalmazás a Betdaq-tól?

A Betdaq iroda fejlesztőcsapata felkéri a felhasználókat a mobilalkalmazás használatára. Android és iOS platformokon támogatott. Ebben az esetben az Android alkalmazást le kell tölteni a webhelyről, és manuálisan kell telepíteni. Az automatikus telepítés pedig elérhető a programhoz iOS-en. Az alkalmazás letölthető a hivatalos AppStore piactérről.

💳 Milyen fizetési módokat támogat a Betdaq?

A felhasználók banki átutalással, fizetési rendszerkártyákkal, e-pénztárcákkal és fizetési rendszerekkel fizethetnek be és vehetnek fel pénzt Betdaq számlájukról. A fizetési módok teljes listája elérhető a játékos személyes fiókjában. A felhasználó egyszerűsített információkat is találhat az oldalon, ha a lábléc előtti fizetési szolgáltatás ikonokra néz.

Bónusz 10 euróaz első fogadásnál

Regisztráció Regisztráció