Betclic

Betclic →Betclic →


Hallott már a Betclicről? Ez egy online fogadóiroda, amelyet a francia Nicolas Beraud alapított Angliában 2005-ben. Ma ez az egyik legelismertebb sportfogadási és szerencsejáték létesítmény a piacon.

Erőssége a felhasználóbarát kialakítás és a gyors betöltési sebesség. Gyors sikerének két fő oka van. Egyrészt azért, mert sikerült két szponzori szerződést kötnie két francia futballklubbal (OL és OM). Másrészt azáltal, hogy 1998-ban a híres futballbajnok, Marcel Desailly szponzorálta. Napjainkban az oldalt a profi fogadók és a kezdők is eddiginél jobban értékelik, mint valaha. Ez a cikk elsősorban a Betclic online szerencsejáték különböző fajtáinak feltárását célozza, anélkül, hogy kizárná a sportfogadás területét.

▶️ Bónuszrendszer a Betclic-nél

A Betclic 100 eurós üdvözlő bónuszt kínál a tagoknak. A regisztrációt követően a játékos pénzt fizet be a számlájára, és megteszi első fogadását, amelynek értéke 100 €. Veszteség esetén ez az összeg teljes mértékben visszatérítésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajánlat új Betclic-ügyfeleknek szól, és a rendszerfogadás kivételével minden típusú sportfogadásra vonatkozik. Meg kell jegyezni, hogy a tét visszatérítés csak az első vesztes fogadás után jár.

☑️ Elérhető fogadási ajánlatok

A Betclic soha nem fárad bele, hogy rengeteg versenyt kínáljon, és játékosait jövedelmező promóciókkal tömje el, hogy csak a Wild Twistert, a Freerollokat vagy a Go Ticketeket említsük.

Ha szeretné kipróbálni az online pókert, három nagyszerű jutalomra lesz jogosult, többek között:

 • 100%-os bónuszra 500 euró értékben;
 • 4 db 1000 euró értékű belépőjegyre az üdvözlő versenyekre;
 • 3 Wild Twister jegyre, darabja 0,50 €. Az ilyen típusú szórakozással készüljön fel a fergeteges élményre, függetlenül attól, hogy milyen digitális médiumot és böngészőt választ.

A Betclic rendelkezik a legjobb sportfogadási ajánlatokkal. Képes elkényeztetni Önt a sportok és sportesemények sokaságával. Ami a fogadási változatokat és lehetőségeket illeti, mindenki számára van valami. Az oldal minden oldala azonnali vagy részletes magyarázó megjegzést tartalmaz minden egyes kereséshez. Ezenkívül az odds fogadások a fogadások széles választékát kínálják bármely sportversenyre, amelyen az ARJEL részt vesz. Egy kis extraként a Betclic kifinomultabb fogadásokat tesz lehetővé a labdarúgásban a büntetőkből vagy szabadrúgásokból szerzett gólokra.

Előnyök / hátrányok
 • Sportmérkőzések nagy választéka
 • Érdekes bónuszprogram
 • Weboldal fordítása 5 nyelvre
 • Mobil alkalmazás fogadáshoz
 • Az oldalhoz való hozzáférést a bukméker korlátozza
 • Kevés szerencsejáték
 • Alacsony odds fogadásokra

✍️ Milyen típusú fogadásokat lehet kötni?

A klasszikus fogadások mellett a speciális fogadások is a Betclic repertoárjának részét képezik. Ezek eléréséhez egyszerűen kattintson a kívánt mérkőzésre, majd görgessen lefelé az oldalon. Itt kétféle speciális fogadást mutatunk be:

 • A készpénz visszafizetése. A 2017 elején megjelent funkció lehetővé teszi, hogy törölje a fogadását, és visszakapja nyereménye egy részét. Egyébként sok fogadásról kiderül, hogy jogosult a készpénzkifizetésre. A kék piktogramnak köszönhetően könnyen felismerheti őket;
 • A multi+ a Betclic Turf-on. Ez a lehetőség kevés játékost vonz, talán nem is érdemes kipróbálni. A játék lényege, hogy legalább 5 mérkőzésből álló kombinált tétet kell elhelyezni, 100%-os bónusszal. A bónusz összege legalább 250 euró. Az első befizetése után 40%-ot kap, majd 60%-ot a számlája végleges aktiválásakor. A végén 500 euróval kezdhet el fogadni.

Betclic →Betclic →

⭐ Az alkalmazásról

Összességében a Betclic egy ergonomikus felületet mutat be. A menüknek és a kényelmes navigációnak köszönhetően a résztvevőknek megvan az az előnye, hogy könnyen hozzáférhetnek a platformhoz és fogadhatnak számítógépükről, táblagépükről vagy mobiltelefonjukról.

Az Android és Apple készülékekkel kompatibilis alkalmazás elérhető az App Store és a Google Play áruházban. A Betclic piacainak teljes skáláját itt megtalálja, valamint különböző promóciókat, többek között a multi+-t is. A navigáció gördülékenyebbé válik az eseménynaptár használatával, amikor a szoftver segítségével fogadást köt. Ezen kívül a Betclic rendelkezik mobil verzióval is, ha nem kívánja letölteni az alkalmazást. A program könnyen kezelhető, és hasonló tervezési funkciókat kínál a klasszikus webhelyhez.

📩 Összességében

A Betclic jól tükrözi az online szerencsejáték-ipart. Ez a hatalmas érték nagyrészt a sportfogadási oldalának köszönhető, amelyet az egyik legjobbnak tartanak Franciaországban és a világon. Minden kérésével bármikor elérheti a Betclic ügyfélszolgálatát e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. A válaszra körülbelül 24 órát kell várnia. Másrészt számíthat az élő chatre is, amely reggel 8 órától éjfélig áll az Ön rendelkezésére.

Betclic →Betclic →

*️⃣ Gyakran ismételt kérdések a BetClic-kel kapcsolatban:

✅ Milyen licenceket kapott a BetClic?

A BetClic fogadóiroda online működik a regisztrátor engedélye alapján Nagy-Britanniában, Franciaországban, Máltán és Gibraltárban. Ugyanakkor a brit és a francia licenc lehetővé teszi az offline munkavégzést, azonban a cég nem siet a földi irodák megnyitásával. Ezenkívül számos európai ország felhasználói nem léphetnek be az oldalra a fogadóirodák általi letiltása miatt.

💵 Van bónusz a BetClic-en való regisztrációért?

A BetClic fogadóiroda honlapján található egy „Promóciók” rész, amely az összes elérhető promóciós ajánlatot tartalmazza. Itt azonban nincs kezdő jutalom. Nem világos, hogy a bukméker miért nem használja ezt a mechanizmust új felhasználók vonzására. Talán a jövőben változni fog a helyzet.

📱 Hol tudom letölteni a BetClic mobilalkalmazást?

A sport és e-sport fogadások telefonról történő kényelmes megkötéséhez javasoljuk az Android és iOS mobilalkalmazás használatát. Közvetlenül letölthető a Google PlayMarket és az AppStore oldalról, automatikus telepítéssel. Az alkalmazás lehetőségeiről a bukméker honlapján tudhat meg többet.

💳 Hogyan lehet BetClic számlán pénzt befizetni és kivenni?

A BC BetClic támogatja az összes főbb lehetőséget a számláról történő befizetéshez és pénzfelvételhez. Ez lehet banki átutalás, Paysafecard előre fizetett kártya, Mastercard és Visa fizetési rendszer kártyája vagy Neteller és Skrill elektronikus pénztárca. Az átutalások korlátairól, a kérelmek feldolgozási idejéről stb. megtalálható a felhasználó személyes fiókjában.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található meg

Regisztráció Regisztráció