BetCity

A 2003-ban alapított BetCity azzal tűnik ki a többi bukmékeri társai közül, hogy nagymértékben befektetett a nemzeti sporttevékenységekbe. Ez a bukméker, amely 2009 óta az Orosz Föderáció Szövetségi Adószolgálatának 5. számú engedélyével működik, szoros együttműködést folytat olyan világhírű ligákkal, mint a KHL, az RFU, a VTB United League, az Orosz Biatlon Szövetség és más sportegyesületek.

A 2019-es új licenc megszerzése határozottan szabályozott fogadási oldallá tette a BetCityt. Az interaktív fogadások elfogadásán kívül a létesítmény több, mint 100 fiókkal is rendelkezik Oroszország-szerte. Ön tapasztalt szerencsejátékos vagy csak egy sportrajongó? Legyen még kíváncsibb, csak látogasson el a platformra.

A portál jellemzői

Írja be a BetCity.ru szót, ha a hivatalos honlapot kívánja meglátogatni. Az első pillantásra az élő fogadások szekciója szinte az egész honlapot elfoglalja. A képernyő jobb oldalán megjelenik a népszerű események és a fogadható sportágak listája. Egy alkönyvtár tartalmaz egy szekciót a bukmékerre vonatkozó alapvető információkkal. Egy további oldal részletesen tartalmazza a frissített előrejelzéseket és frissítéseket. Egy további oldal lehetővé teszi a mérkőzés előtti és az élő fogadások elhelyezését. Ez a rész tartalmaz egy ügyfélterületet is.

Regisztrációs folyamat

A BetCity-nél vezetett személyes számlájához való hozzáférés elvileg egyszerű. A VPN szolgáltatás használata elengedhetetlen, ha olyan országban tartózkodik, ahol a fogadások tiltottak.

A regisztráció néhány percet vesz igénybe. Csak keresse meg és kattintson a “Regisztráció” ikonra. Ezután adja meg személyes adatait, beleértve a teljes nevet, tehát vezetéknevét és utónevét, születési dátumot, lakóhely szerinti országot, telefonszámot, e-mail címet és egy biztonságos jelszót. Kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében legyen egyértelmű és pontos.

Minden újonnan regisztrált játékosnak szigorú profilellenőrzésen kell átesnie. Nem tud befizetni, vagy pénzt felvenni a számlájáról anélkül, hogy ezt a folyamatot végig ne csinálná. Az első lehetőség, hogy online, vagy offline módban, megerősíti életkorát és személyazonosságát. A másik alternatíva az, hogy az útlevelével el kell mennie az egyik fogadási elfogadóhelyre. A BetCity számos lehetőséget kínál a személyazonosság online ellenőrzésére, beleértve a videohívást is.

Fizetési módok

A BetCity különböző módszereket kínál arra, hogy pénzt fizessen be a számlájára, illetve pénzt vegyen ki a számlájáról. Az internetes bankátutalások és a mobilszolgáltatók mellett a Visa, a Mastercard, vagy a MIR a leggyakrabban használt. A bukméker támogatja a Qiwi, WebMoney, Yandex Money, TsUPIS, stb., elektronikus pénztárcákat is.

A bukméker általában nem számít fel jutalékot az átutalási módokért. Ez azonban a választott fizetési rendszertől függően megfontolandó. Ezenkívül mindkét tranzakciótípus feldolgozási ideje egy perctől öt napig terjed.

Bónuszok és promóciók

A BetCity bővíti tevékenységét, és bónuszprogramot hirdet a felhasználók számára. A fő cél az új játékosok figyelmének felkeltése és a leghűségesebb ügyfelek jutalmazása.

Az első befizetéstől kezdve a bukméker további 5000 rubel bónuszt kínál Önnek. Ahhoz, hogy kihasználja ezt a jutalmat, regisztráljon gyorsan, töltse fel számláját 500 rubel összeggel, és ezután szerezzen be egy alapot 1,8-as együtthatóval. A bónusz összege a befizetett összeg 50%-a, legfeljebb 5000 rubel. A nyereményt 30 napon belül kell ismét tétbe helyezni.

A rendszeres játékos minden egyes fogadásért pontokat kap. Ezek a pontok az együttható növekedésével egyre több pontot halmoznak fel a számlán. A nyertes pontokat ajándékokra váltják. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a promóció korlátozott, és csak a PPP fogadások esetén érhető el. A BetCity a piacon folytatott tevékenységének népszerűsítése érdekében a közösségi hálózatokon keresztül abszolút dinamikusan működik. A hivatalos csoport előfizetőit több tombola nyeremény is várja.

Mobil verzió és alkalmazás

A BetCity most egy zseniális technikát kínál Önnek, amellyel okostelefonján keresztül fogadhat. Úgy tűnik, hogy a platform tökéletesen működik az oldal mobil változatán. Ez automatikusan elindul a telefon böngészőjéből, amikor belép a portálra.

A BetCity rendelkezik egy mobilalkalmazással az operációs rendszerekhez és egy PC-s alkalmazással. A BetCity alkalmazás letölthető a bukméker weboldalának főoldaláról. A “BetCity Alkalmazások” menüpontban találja meg a programhoz vezető linket.

Az alkalmazások számos funkciót mutatnak be. Előnyük a fogadások cseréje és elhelyezése, az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel, a mérkőzések közvetített videójának a megtekintése, a “Kedvencek” és a “Népszerű” oldalak beállítása. Ezektől a funkcióktól eltekintve a program telepítése gyors hozzáférést biztosít a platformhoz. Ezenkívül az eszköz nagy jelentőséggel bír az “Élő” üzemmódban játszó játékosok számára.

A fogadások típusai

A BetCity többféle fogadási lehetőséget kínál a felhasználóknak: egyszeri, expressz, rendszer, élő, hosszú távú és egy kattintással történő fogadásokat. Az előnyök a magas nyereményszorzókon, a fogadások azonnali elfogadásán, és az időben történő kifizetéseken alapulnak.

A BetCity repertoárjában több mint 25 fajta sportjáték található. A legnépszerűbbek, nevezetesen a kosárlabda, a futball, a tenisz és a jégkorong, külön részlegegben vannak tárolva. A többi sportág ábécé sorrendben jelenik meg. Tippeljen és fogadjon dartsra, sakkra, futsalra, floorballra, formula 1-re, és mindenféle más eseményre. A bukmékernél mindenekelőtt a futballnak van kiemelt helye. Számos versenyt és bajnokságot talál itt Venezuelából, Egyiptomból, Kínából, Kuvaitból, köztük kevésbé népszerű versenyeket is.

Tudni kell, hogy az események listája az egyik legjobb az orosz piacon. Eddig a hagyományos eredmények (hendikep, összesített eredmények, győztes) mellett számtalan fogadás létezik a statisztikákra, beleértve az egyéni sportolók eredményeit is. Mindent egybevetve, egy eseményre tett fogadás elérheti a 150 kombinációt a BetCity listáján.

Az élő fogadási szekció nagy potenciállal rendelkezik, 5-7%-os árréssel. A közvetített események száma alapján úgy tűnik, hogy a mérkőzés előtti alacsonyabb. Azt is meg kell jegyezni, hogy a mérkőzések élő közvetítése nem minden eseménynél érhető el. Egyébként még mindig van lehetősége meglátogatni a “A nap Szuperexpressze” szekciót. Ha 14 különálló eseményre fogad, 9 feltételezett  eredményből nyereményt kap.

Ügyfélszolgálat

A BetCity ügyfélszolgálata hatékony,  működő rendszerrel büszkélkedhet. Az ügyfélszolgálattal közvetlenül a Telegram, WhatsApp, vagy Viber fiókján keresztül léphet kapcsolatba. A linket az oldal főoldalán találja, valamint az élő chat linkjét is. Hasonlóképpen akkor is választ kap, ha telefonon, vagy e-mailben lép velük kapcsolatba.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található