Betbull

A 2014-ben alapított BetBull egy londoni székhelyű online szerencsejáték-oldal. A hagyományos sportfogadást kínáló vállalat a világ egyik legnagyobb fogadási cserehálózatát is képviseli. Az üzemeltető pedig kaszinószolgáltatást is nyújt ügyfeleinek. A bukméker terjeszkedése pedig csak növelte a játékosok számát világszerte. A hűséges fogadók és a legjobb tippmesterek értékes segítségével az élmény még izgalmasabb lesz. A BetBull még mindig kiemelkedik a nagyon tisztességes funkciók sorával. Az oldal fő előnyei közé tartozik a ranglista és a jutalmazási rendszer bevezetése, sok más hasznos funkcióval kiegészítve. A többit pedig máris eláruljuk.

Működési engedély

A legális működéshez a BetBull kétféle engedéllyel rendelkezik. A fogadóoldal az UKGC 53933 számú és a máltai hatóságok C87520 számú engedélye alapján működik. Mivel a BetBull nagy hangsúlyt fektet ügyfelei biztonságára, 128 bites SSL (Secure Socket Layer) titkosítási rendszert fejlesztett ki. A cél a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak biztonságban tartása, a kockázatmentes fogadás érdekében. A valódi megbízhatóság garanciájaként pedig az üzemeltető betartja a felelős játékpolitikát.

A mobil alkalmazásról

A BetBull funkcióihoz való hozzáférés kizárólag egy kiváló minőségű mobilalkalmazás használatán múlik. Az iOS verzió már régóta jelen van, az oldal pedig nemrég óta az Android operációs rendszert is támogatja, az ügyfelek nagy örömére. Ez azt jelenti, hogy a játékosok felhasználóbarát élményt élvezhetnek, amikor kis képernyőn teszik meg tétjeiket. Összességében mindkét program nagyon intuitív kezelőfelületet kínál, de egy részletben különböznek egymástól: a letöltési időben. Ha azonban a szoftver telepítve van okostelefonjára vagy táblagépére, szabadon böngészheti a BetBull teljes szolgáltatási kínálatát, és kedvére fogadhat kedvenc játékaira.

Felhasználói regisztráció

A BetBull klubhoz való csatlakozáshoz először egy aktív számlával kell rendelkeznie. A honlapon kattintson a “Regisztráció” gombra, majd adja meg felhasználónevét, jelszavát és e-mail címét az űrlapon. A következő lépés megtételével Ön automatikusan elfogadja a BetBull általános szerződési feltételeit és adatvédelmi irányelveit. Ezt követően egyidejűleg kap egy üdvözlő üzenetet és egy értesítést, amely megerősíti a fiókja érvényesítését. Más esetekben további információkat kérnek Öntől. A sikeres regisztrációhoz az útlevél vagy a vezetői engedély szkennelését és egy villanyszámlát kell elküldeni a BetBull regisztrációs részlegének.

Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló üdvözlő bónuszt kap a BetBull-tól. A 20 eurós kezdeti befizetéssel az üzemeltető megduplázza a befizetés összegét. Ez akár 50 euró is lehet, azonban csak az Egyesült Királyságban lakók jogosultak erre. Ha Ön nem az Egyesült Királyságban él, kérjük, tekintse meg az elérhető ingyenes fogadások és ajánlatok teljes listáját. A BetBull az ingyenes fogadásokat regisztrációs bónusznak minősíti. Az oldal követelményeitől függően, ezeket halmozó fogadásokra vagy 3 vagy több szelvényt tartalmazó rendszerfogadásokra lehet használni. Általában a tétet a bukméker visszakapja, de jogosult az elért nyereséget kivenni is. A BetBull időről időre közzéteszi az időszakos promóciók listáját, amelyekkel növelheti nyereményeit. Ezért azt tanácsoljuk, hogy tartsa nyitva a szemét az új lehetőségek előtt.

Fogadási és játékpiacok a BetBullnál

A BetBull az appjaiban is a sportfogadásra összpontosít, ami megmagyarázza az ajánlatok sokszínűségét az oldalon. Jelenleg több mint 15 sportesemény szerepel a katalógusban, és ez a szám folyamatosan növekszik. A legnépszerűbb sportágak közé tartozik a labdarúgás, a tenisz, a lóverseny, a rögbi és a kosárlabda. A fogadások továbbra is nyitva állnak, a Premier League-től a wimbledoni tornákig, a Cheltenham Fesztiváltól az NBA döntőjéig. Ezen kívül pedig vannak fogadások dartsra, snookerre, kézilabdára és e-sportokra is. Több mint száz piac van a főbb eseményekre, kiváló oddsokkal, amelyeket tört, tizedes és amerikai változatban is kínálnak. Élőben pedig mind elérhetőek. Mivel az oldal meglehetősen új, még nem rendelkezik ingyenes élő közvetítési funkcióval. Úgy tánik viszont egyelőre, hogy a BetBull képes volt ezt elfejtetni  a napi ajánlatok mennyiségével. A BetBull kaszinó szekciójában a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy egy kicsit másképp szórakozzanak. Viszont bármennyire is egyszerű az alkalmazás, nincs hiány modernitásból, amelyekkel növelheti az Acca esélyeit egy nyerő pörgetésre is akár. Próbálja ki a Spin Wheel játékot, hogy maga is meggyőződjön róla, milyen a kaszinó részleg a weboldalon. További részletekért egyszerűen kattintson a “Kaszinó” szakaszra, majd az adott fülre.

Fizetési módok

A BetBull számlájáról történő befizetéshez és pénzfelvételhez a lehetőségek négy különböző módszerre korlátozódnak. Tranzakció során kizárólag Visa és MasterCard, Skrill e-pénztárca és Neteller fizetési rendszert használhat. A befizetési lehetőségeket először a bejelentkezés gomb megnyomásával érheti el, amely a profiloldalára vezet. A nyeremények kifizetésekor a feldolgozási idő a választott fizetési módtól függően néhány órától öt napig terjedhet.

Helpdesk

Ha bármilyen nehézségbe ütközik a BetBull platformján, számíthat a segítőkész és gyors csapatra. Az ügyfélszolgálatos kollégák az oldalon megadott e-mail címen vagy a nap 24 órájában elérhető élő csevegésen keresztül érhetőek el. Sajnos nincs telefonos kommunikáció. Ehelyett használhatja a GYIK részt, ahol valószínűleg megoldást talál az aggodalmaira.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán