BetAmerica

BetAmerica →BetAmerica →


Mint azt valószínűleg tudja, a BetAmerica nagyon korán kezdte a lóverseny fogadás elindítását. A híres bukméker kiváló szolgáltatásairól és tapasztalatairól ismert, és 2021 óta TwinSpires néven működik. Az online sportfogadási és kaszinó platform elindítása tovább növeli az értékét ügyfelei számára. Ma a BetAmerica azzal büszkélkedhet, hogy világszínvonalú platformmá vált. Tegyünk egy kis kitérőt.

🔽 Működési engedély

A BetAmerica sokáig a michigani Szerencsejáték-ellenőrzési Tanács (MGCB) engedélye alapján működött. Ma a webhely a megfelelő engedélyek birtokában több amerikai államban is legálisan működik. A megbízhatóság garanciájaként az ellenőrző testület által előírt előírásoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket követi. Ezen túlmenően a legmodernebb technológia alkalmazása teljes garanciát jelent a játékosok személyes és pénzügyi adatainak védelmére.

🛠️ A mobil alkalmazásról

A BetAmerica egy intuitív mobilalkalmazást fejlesztett ki, amely tökéletesen alkalmas mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekhez. A szoftver letölthető az App Store-ból vagy közvetlenül a bukméker weboldaláról. Mind a sportfogadás, mind a kaszinó hasonló funkciókkal rendelkezik, mint az asztali verzió. A szoftver legfontosabb előnyei közé tartozik a letisztult felület, a zökkenőmentes betöltés, az élő fogadási szekcióhoz való hozzáférés, a különböző piacok és promóciók, az egyenlegkezelés útközben és a biztonságos kifizetési lehetőség.

BetAmerica →BetAmerica →

⏱️ Felhasználói regisztráció

A BetAmerica platformján történő regisztrációhoz írja be az oldal URL-címét, és válassza a sportfogadás, a kaszinó vagy a lóverseny szekciók regisztrációját. Ezek a lapok a kezdőlap tetején találhatók. Ezután indítsa el a fiók létrehozásának folyamatát a “Csatlakozás most” gombra kattintva. Amikor megjelenik a regisztrációs űrlap, ki kell töltenie a szükséges mezőket a személyes adataival, beleértve a nevét és e-mail címét. Ugyanakkor be kell illesztenie az üzemeltető által kínált kódot, hogy részesüljön az üdvözlő bónuszból. A következő lépés az elérhetőségi adatok megadása. Végül adja meg születési dátumát, válasszon felhasználónevet és jelszót, állítsa be a biztonsági kérdéseket, és adja meg az SSN (társadalombiztosítási szám) utolsó négy számjegyét. Már csak az utolsó gombra kell kattintani a regisztráció befejezéséhez.

Mielőtt elkezdené a fogadást, át kell esnie a KYC (Know Your Customer) folyamaton. Ehhez be kell nyújtani a helyi önkormányzat által kiállított érvényes fényképes személyi igazolvány szkennelt változatát, valamint a lakcímet igazoló dokumentumot, például egy villanyszámlát. Egy óvatosságra intünk: a BetAmerica-nál csak egy aktív számla engedélyezett. Ezen kívül minden 21 év alatti fogadó ki lesz tiltva az oldalról.

 

♟️ Bónuszok és promóciók

Üdvözlő ajánlatként a BetAmerica minden új regisztrálónak egy hétig kockázatmentes fogadást biztosít, ami különösen nagylelkű ajánlat egy bukmékertől. A játék célja, hogy vesztés esetén a teljes tétet visszakapja, de az érték nem haladhatja meg az 1000 dollárt. Ahhoz, hogy megkapd, használd a FREE1000 bónuszkódot, amit a regisztrációkor kell megadnod. A jutalmak egyéb típusai közé tartozik a Parlay bónusz is, amely 5% és 50% közötti nyereségnövekedést jelent a többszörös fogadás kiválasztása alapján. Mindegyik ajánlat esetében gondosan el kell olvasni a fogadási feltételeket. Ezen kívül számos izgalmas, folyamatban lévő promóció van a BetAmerica-nál. Leggyakrabban az oldal ingyenes fogadásokat kínál a fogadható ligákra tett összeg alapján. Ezen kívül minden szerda este egy extra 1 dollárt lehet nyerni, ha NBA-meccsre fogad. Kipróbálhatja a “Super Odds”-ot is, ahol lehetősége van növelni az esélyeit a népszerű versenyeken. További részletekért kattintson a kedvenc szekciójára, és egyszerűen görgessen le az oldal alján található “promóciók” részhez.

BetAmerica →BetAmerica →

🎳 Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

A BetAmerica, pontosabban a TwinSpires, a lóversenyek terén világszerte vezető szerepet tölt be. Az ilyen típusú szórakozásnak szentelt platformon a fogadások széles választékára számíthatunk, amelyek közül a következők a legnépszerűbbek: Single, Exacta, Quinella, Place, Show, Daily Double, Across the Board, Show. A BetAmerica számos más lehetőséget is kínál a játékosoknak, mint például Trifecta, Superfecta, Pick 3, Pick 4 és még sok más. Ha a teljes listára kíváncsi, látogasson el a “Verseny” szekcióba.

A sportfogadás rajongói nagyszerű élményre számíthatnak, ha meglátogatják a sportfogadási szekciót. Az élő fogadási szekció biztosan lenyűgözi az internetfelhasználók sokaságát, legyenek azok kezdők vagy tapasztalt fogadók. A BetAmerica weboldalán általában a legfontosabb mérkőzésekre, többek között a labdarúgásra, kosárlabdára, jégkorongra, teniszre és baseballra fogadhat. Másrészt a jóslatok még mindig érvényesek számos eseményre, például a krikettre, az asztaliteniszre és a dartsra. Az igazi fénypont a fogadási lehetőségek rendkívüli listája, az infografikák és az élő statisztikák mellett. Ezek a funkciók segítenek nyomon követni a mérkőzés alakulását, és meghatározni a fogadások kimenetelét. A cash-out rendszer egy másik fontos jellemzője. Szeretne többet tudni? Kattintson a “Sportfogadás” részre.

Ami a BetAmerica online kaszinóját illeti, mintegy 100 szerencsejátékot tartalmazó játékkönyvtár várja a szerencsejáték-rajongókat. Bár az ajánlatok száma nem sok, azonban bőven ellensúlyozza a gondosan átgondolt koncepció. A játékosok hatalmas beáramlása kétségtelenül várható a felületen belül. Összességében a lobbiban megjelenő játékok attól a részlegtől függnek, ahol a pénzét fel kívánja tenni. Mivel a nyerőgépek és az asztali játékok a legnépszerűbb elemek a felhasználók körében, tudjuk, hogy ezek szerves részét képezik majd a jelen lévő szekcióknak. Csakis Önön múlik, hogy felfedezi-e őket, hogy ezáltal gazdagítsa a tapasztalatait.

💳 Elérhető fizetési módok

A pénzügyi tranzakciók támogatása érdekében a BetAmerica átfogó módszereket alkalmaz a számlájára történő befizetéshez és a számlájáról történő pénzfelvételhez. Ezek közé tartoznak:

 • Klasszikus bankkártyák Visa, MasterCard, AmEx;
 • Play+ előre fizetett jegy;
 • Az elektronikus pénztárcák Skrill, Paypal, Play +;
 • MoneyGram, PayNearMe, ACH fizetési rendszerek;
 • Csekkek;
 • Banki átutalás.

Ezt a legközelebbi kioszkban is megteheti. A fenti lehetőségek mindegyike saját befizetési és kifizetési korlátokkal rendelkezik. Legtöbbjüknél pedig extra költséggel is számolnia kell.

⚙️ Támogató szolgálat

A BetAmerica mindig készen áll arra, hogy meghallgassa a felhasználókat az angol nyelvű ügyfélszolgálaton keresztül. Bármilyen jellegű is legyen az Ön kérdése, a csapat a rendelkezésre áll, hogy megoldást kínáljon. Itt találja a kommunikációs eszközöket, amelyek segítségével kapcsolatba léphet az egyik ügynökkel:

 • Élő chat, non-stop nyitva, gyors átfutási idővel;
 • A telefonvonal, az oldalon feltüntetett számon keresztül, korlátozott időintervallummal;
 • E-mailben, a megadott címre küldött üzenettel. A válaszidő körülbelül 24 óra;
 • Közösségi média, például Facebook és Twitter;
 • A GYIK rész, alapvető kérdésekkel és válaszokkal.

BetAmerica →BetAmerica →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció