Bet365

Véleményünk szerint a Bet365 abszolút vezető szerepet tölt be az online sportfogadási piacon. Évek óta építi pozícióját. A Bet365 2001 óta kínál online fogadásokat. Azóta a honlapot folyamatosan használó játékosok száma folyamatosan növekszik. Jelenleg már több tízmillióan vannak világszerte.

Mivel mi már régóta használjuk a Bet365-öt, így el tudjuk mondani, hogy mire kell figyelni a regisztrációnál és a későbbi használatnál, mik a legnagyobb előnyei és kisebb hátrányai.

Egy dolog biztos. A Bet365 minden igényt kielégít, és hozzáférést biztosít minden olyan szolgáltatáshoz, amely szükséges egy olyan személy számára, aki el akarja kezdeni a sportfogadással kapcsolatos kalandját. Kiváló panelt kap az élő fogadások elhelyezéséhez, számtalan fogadást, élő közvetítéseket, egy nagyszerű kaszinót és lehetőséget a pókerezésre.

Regisztráció a Bet365 oldalon

A regisztrációhoz kattintson az oldalunkon található bannerek egyikére. A jobb felső sarokban találja a “regisztráció” ikont. Miután rákattintott, egy regisztrációs űrlap jelenik meg a képernyőn, amelyet ki kell töltenie. Az űrlap kitöltése és elküldése után még aktiválnia kell a regisztrációt az űrlapon megadott e-mail címen keresztül. Személyesen ellenőriztük a regisztráció jelenlegi időtartamát (mi több évvel ezelőtt regisztráltunk). Az egész folyamat 4 percig tartott. Szeretnénk felhívni a figyelmet egy rendkívül fontos dologra. Amikor kitölti az űrlapot, kérjük, nagyon alaposan ellenőrizze, hogy minden mezőt – személyes adatait, címét, születési dátumát – helyesen töltött-e ki. Az első fizetéskor megkérjük, hogy küldje el személyi igazolványa másolatát és egy dokumentumot, amely igazolja lakcímét. Ha az ezekben a dokumentumokban szereplő adatok eltérnek a regisztrációs űrlapon megadottaktól, az Ön fiókja bezárásra kerülhet.

Üdvözlő ajánlat sportfogadásra a Bet365-nél

Miután befizette az első befizetést, ami legalább 5 euró, sportfogadási “fogadási krediteket” kap a befizetés 100%-ának értékében. A “fogadási kreditek” maximális értéke 100 €. Ez az ajánlat csak újonnan regisztrált játékosok számára érhető el, és bizonyos feltételek és korlátozások vonatkoznak rá. A korlátozások közé tartozik az az időszak, amely alatt a “fogadási krediteket” aktiválni kell, valamint a fogadások, amelyekbe ezeket a pénzeszközöket be lehet fektetni, hogy teljes pénzzé váljanak.

Az egyik legfontosabb feltétel az, hogy a NETeller, Paypal, Paysafecard, Skrill vagy Skrill 1-Tap segítségével történő befizetések és a hitelkártyával elhelyezett sportfogadások minimális nyereményszorzóval, nem jogosítják a “fogadási kreditek” megszerzését.
A “fogadási kreditek” felhasználására sem jogosult bizonyos termékek, promóciók és fogadástípusok esetében. A “fogadási kreditek” használatára vonatkozó teljes körű Általános Szerződési Feltételek itt találhatók: https://www.bet365.com/olp/open-account

Olvassa el nagyon figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket, hogy elkerülje a meglepetéseket és a kellemetlen helyzeteket, amikor megpróbál pénzt kifizettetni magának a számlájáról.

Érdemes néhány szót szólni a Bet365 kaszinó- és pókerjátékosoknak szóló bónuszajánlatairól is. Ha először használja a kaszinót, 100 € bónuszt kap, míg a póker esetében 365 €. A bónuszok egymástól teljesen függetlenek, így a bónuszajánlatokat háromszor is  igénybe veheti.

Sportfogadás a Bet365-nél

Véleményünk szerint a sportfogadás a Bet365 legnagyobb erőssége. Semilyen más platformon nem fog találni annyi sportágat és annyi eseményt, mint amennyit fogadhat. És akár Ön egy kezdő, akár tapasztaltabb játékos, itt mindent megtalál, amire szüksége van a fogadáshoz. Itt minden játékos megtalálja a neki tetsző mérkőzéseket és fogadási típusokat.

A labdarúgás iránt érdeklődők számára a Bet365 a világ gyakorlatilag minden labdarúgó-bajnokságának mérkőzéseire fogadást kínál. A legtöbb esemény esetében az egyéni fogadásokon kívül találhat fogadásokat a gólokra, szögletekre és lapokra, valamint hendikep fogadásokat a tapasztaltabb játékosok számára. De a fogadás lehetősége nem az egyetlen dolog. A legtöbb mérkőzés élőben nézhető és fogadható. A világ szinte minden labdarúgó-bajnokságát élőben közvetítik. A világon egyetlen televíziónak sincs ilyen sportcsatornája. Hol máshol nézhetné a La Ligát, a Serie A-t, az NHL-t, az NBA-t, a dél-amerikai bajnokságokat, számos tenisz- és röplabda-mérkőzést, valamint téli sporteseményeket.

Amíg a Bet365 számláján nincs nulla egyenleg, addig a nap 24 órájában  minden közvetítés elérhető.

A Bet365 volt az első bukméker a piacon, amely bevezette a pénzvisszafizetési funkciót. Ez az a funkció, amellyel bármikor lezárhat egy fogadást a bukméker által rendszeresen frissített áron. Hányszor fordult elő, hogy egy 90. -ik percben szerzett gól miatt veszítette el a fogadását. Mi lett volna, ha a 85. percben “eladta volna”? A nyereménye valószínűleg alacsonyabb, de biztonságos lett volna. A “Visszafizetés” funkció mint a mérkőzés előtti, úgy az élő fogadásokra is vonatkozik. A Bet365 által újszerűen bevezetett további funkció a lehetőség a fogadás részleges lezárása. Más fogadási platformon nem talál ilyen funkciókat.

Mobil fogadások a Bet365-nél

Véleményünk szerint a Bet365 mobilalkalmazása a legjobb mobileszközökre készült fogadási alkalmazás, amely jelenleg elérhető a sportfogadási piacon. Minden részletet tökéletesítünk, és még ilyen nagyszámú esemény mellett sem okoz gondot, hogy megtalálja az Önt érdeklő megfelelőt a kínálatban.

Ha iOS berendezést használ, az alkalmazást közvetlenül az App Store-ból töltheti le. Ha viszont az Ön készüléke Android rendszerű, akkor az alkalmazást közvetlenül a Bet365 weboldaláról kell telepítenie. Ebben az esetben ne felejtse el engedélyezni az ismeretlen eredetű alkalmazás telepítését.

A Bet365 alkalmazással hozzáférhet minden szolgáltatáshoz, amely a vezetékes eszközök felhasználói számára elérhető. Így megtekintheti az összes táblázatot és statisztikát, valamint, ami rendkívül fontos, élőben nézheti a mérkőzéseket a telefonján.

Összefoglaló információk a Bet365-ről

Véleményünk szerint a Bet365 jelenleg a legjobb online fogadóiroda. A weboldal működésében és megjelenésében nehéz hiányosságokat találni. Az események nagy száma, a meglehetősen tisztességes nyereményszorzók és a kiváló mobilalkalmazás azt jelenti, hogy minden játékos találhat itt valami érdekeset magának. A bukmékerek hitelességi rangsorában a Bet365 folyamatosan az élen áll. A bónuszok és promóciók számos különböző típusa azt jelenti, hogy elvileg minden sportág rajongója találhat itt valami érdekeset magának.

Nincs más teendő, csak elismerni a Bet365-öt a legjobbnak az online bukmékerek között.

BÓNUSZ 200 dollár - akár 200 dollár ingyen.