Bet3000

A Bet3000, amely ismertebb az élő sportfogadások területén, mostantól bővíti a szórakoztató repertoárját. A bukméker ugyanis nemrég hozta létre az online kaszinó területét, amely most már képes kihívást jelenteni minden versenytársának. A partnereihez képest a Bet3000 valójában viszonylag kevés sporteseményt kínál. Nyilvánvaló, hogy szinte az egész világ weboldalai rengeteg futballfogadást kínálnak, amelyek elérhetőek a ligákról a világ minden tájáról.

Egyébként a kiváló statisztikai rész a Bet3000-nél funkcióinak a szerves részét képviselik. Itt az oldal összes tevékenységéről érdekes információkat talál, nem feledkezve meg az élő kaszinójátékokról, köztük a blackjackről, a rulettről és a baccaratról sem. Miközben átnézi a részleteket, keresse meg a legfontosabb pontokat.

Működési engedély

A Bet3000 évek óta azokhoz az online fogadóirodák közé tartozik, amelyek több ezer játékost üdvözölnek az oldalukon. Ma a bukméker jól megalapozott, és a máltai székhelyű szervezet által kiadott MGA/B2C/175/2009 számú európai licenc alapján működik. Ez a regisztrátor tekintélyt tanusít, míg a szerencsejáték-szabályozásáról van szó, valamint felügyeli, hogy biztosítja a fogadási szektorban a műveletek zavartalan működését.

Üzlete megbízhatóságának biztosítása érdekében a Bet3000 felelősségteljes szerencsejáték-politikát alkalmaz. A bukméker egyik legfontosabb biztosítéka, hogy megakadályozza a kiskorúak belépését a fogadások világába.

Egy kis betekintés a kaszinóba

Mint már korábban említettük, a Bet3000 egy új területet épített be a kaszinójátékok számára. Ránézésre, a legfőbb előnyei közé tartoznak a csillogós és színes nyerőgépek, amelyeket ideális esetben olyan nagy hírű fejlesztők terveztek, mint a Rapporter vagy a Microgaming. A legnépszerűbb kategóriák közé tartoznak a Mega Fortune Wolf Gold és a Fancy Fruits. Csak egy kis teszt, és azonnal el is lesz ragadtatva. Mi lehetne jobb egy szórakoztatóbb hangulathoz, mint elkezdeni a játékot egy magas jackpottal (Jackpots High)?

Annak érdekében, hogy változatossabbá tegye a lehetőségeit, a Bet3000 egy tucat asztali játékot készített az Ön számára. Bár még mindig csak az analóg verziója létezik a pókernek, a baccaratnak és a sic bi-nek, nyugodt lehet. A bukméker azt tervezi, hogy bővíti tevékenységét, és minél több szórakoztató tényezőt ad hozzá a hiányzó listájára.

A bónuszról

Az első befizetés megtételével a Bet3000 megduplázza az összeget, és 150 dolláros maximummal áll rendelkezésére a bónusz. Ezzel a jutalommal profitálhat néhány pörgetésből a kaszinó legjobb nyerőgépein. Ezt megelőzően azonban a megszerzett összeggel öt alkalommal egymás után kell fogadnia a fent említett eseményekre. Úgy tűnik, hogy ezek az eszközök hatékonynak mutatkoztak az Ön esélyei növelésénél a nyereményre.

Miután befejezte a regisztrációs eljárásokat, a portál feltárja a második előnyét: a számos ajánlatát, beleértve a rendszeres promóciókat. Például 20%-os visszatérítés a játékosainak a nyári időszak folyamán, vagy további bónuszok az ingyenes pörgetésekhez. Ne maradjon le semmiről sem, és látogasson el a “Promóciók” oldalra, ahol konkrét részleteket talál.

A weboldal elrendezése

A Bet3000 meglehetősen elavult megjelenést tükröz, de a számos látogatói számára egy tökéletesen strukturált oldalt kínál. A kényelmes navigációnak köszönhetően a játékok minden fajtája könnyen elérhető és szépen elrendezett. A webhelyen a következő években átfogó munkálatokra kerül sor. A projekt első célja a jobb vizualizációs technikák kifejlesztése.

Az alkalmazás hiánya miatt a mobil verzió most az egyik legjobb funkció, amit a bukméker kínál. Figyelmeztetés az okostelefon és a táblagép felhasználói számára, akik bárhonnan megtehetik majd a fogadásaikat. A kapcsolat létrehozásával a program ingyenes hozzáférést biztosít, valamint azonnali átutalást indít a személyes számlájáról.

A titkosított oldalaknak köszönhetően ez az eszköz úgy fog működni, mint egy bejárati kapu azzal, hogy lehetőséget kínál fogadni a Bet3000 kaszinóban elérhető legnépszerűbb játékokra.

Ügyfélszolgálat

A fogadási oldalak többségéhez hasonlóan a Bet3000 is állandó ügyfélszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére. A játékosok véleménye szerint ajánlatos előnybe hozni az élő chat használatát. Egy nagyon hozzáértő csapat gyors megoldást nyújt Önnek bármilyen problémájára. Ezenkívül bármikor felveheti a kapcsolatot az üzemeltetőkkel e-mailben, ami szintén egy kényelmes módja az információcserének. Másrészt a platformon nincs telefonos kommunikáció, de megmaradnak más megoldások is. Ha bármilyen aggálya van a sportfogadással kapcsolatban, vagy egyéb kérdései vannak, forduljon a külső támogatáshoz, amelyet a “Súgó” címszó alatt talál meg. A GYIK-ben található kérdőívek számából ítélve biztosan talál ott egy megfelelő választ.

Fizetési lehetőségek

Általánosságban elmondható, hogy a Bet3000 minden felhasználójának a Paypal fizetési módot kínálja. Másrész azonban a bukméker a következő módszereket is kínálja a biztonságos befizetéshez vagy pénzfelvételhez:

  • A Visa, a MasterCard és a Paysafecard fizetési kártyák;
  • A Skrill elektronikus pénztárca;
  • A Klarna fizetési rendszer;
  • A banki átutalás.

Elvileg a standard formula a minimális betétet 10 dollárban határozza meg. Ami a nyereményeket illeti,  ezek értéke a választott lehetőségtől függően 20 dollár. Függetlenül az összegtől, amely a számlájára van írva, nem vonnak le Öntől további díjakat, kivéve bizonyos országokat. Az elektronikus pénztárcával ellentétben, amely azonnali kifizetést garantál, a banki átutalás esetében a feldolgozási idő akár három munkanapot is késhet. Ennek oka a bank által elkövetett tranzakciós eljárások.

Összefoglalva

Mindent egybevetve, a Bet3000 meggyőző akar lenni, és a számos játékosait a nagyszerű kényelem miatt is szeretné magához csábítani. Ehhez hozzájárul egy új terület integrálása, amelyet kifejezetten a szerencsejátékok szerelmeseinek terveztek. Egy további különlegesség, hogy úgy csoportosíthatja a fogadásait, hogy belép a sportfogadás és a kaszinó szekciókba azonnal, amikor a Bet3000-hez csatlakozik. Ne gondolja, hogy az egyszerűbb kialakítás befolyásolja a bukméker zavartalan működését, épp ellenkezőleg. Ezért ajánljuk a Bet3000-et minden olyan játékosnak, aki innovatív élményeket keres.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található