Bet.co.za

Bet.co.za →Bet.co.za →


A versenytársak és a fogadók által egyaránt megbecsült Bet.co.za nagy lépést tett afelé, hogy Dél-Afrika egyik vezető online fogadóirodájává váljon. A márka, amely eredetileg sportfogadási weboldal volt, kibővítette termékkínálatát. Az eredmény egy hibrid platform, amely sportfogadást, kaszinót és számos tevékenységet kínál minden szintű felhasználó számára. Az elmúlt évtizedben a Bet.co.za gondoskodott arról, hogy a fogadóknak kedvezzen, különösen gyors és hatékony funkciókat kínálva.

📝 A webhely általános jellemzői

A Bet.co.za weboldal egyszerű felülettel rendelkezik, azonban a biztonság szempontjából ez a legkiterjedtebb weboldal, amit valaha láttunk. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a keresés során a jóslatok vagy fogadások között, van egy útmutató, amely segít a pénzkezelése és a megfelelő fogadástípus kiválasztása során.

📌 Működési engedély

A Bet.co.za a Nyugat-foki Szerencsejáték- és Versenybizottság által kiadott 10145732-010 számú engedélyt kapta. A méltányosság érdekében a webhely képes megvédeni az Ön mint felhasználót és az Ön jogait is. Szigorú  szabályokat követ az adatok tárolására és biztonságára vonatkozóan, egy csúcstechnológiás rendszer segítségével. A függőség kockázatának csökkentése érdekében a Bet.co.za elfogadja a felelős szerencsejáték politikát, és elfogadja az önkizárási kérelmeket is.

Bet.co.za →Bet.co.za →

🖥️ Mobil alkalmazás

Jelenleg egyre több dél-afrikai felhasználó használja mobiltelefonját játékra. Jó hírek a Bet.co.za-tól, mivel egy kisebb képernyőkre optimalizált webes platformot kínál. A web egy mobilalkalmazást is kifejlesztett, amely kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel. A másik verzióhoz képest ez az új program sokkal hatékonyabbnak és érzékenyebbnek tűnik. Egy testreszabott Blitzbet oldallal rendelkezik, amely a nap legfontosabb piacait jeleníti meg, valamint egy 1 kattintásos fogadási funkcióval, amely segít kiválasztani a képernyőn megjeleníteni kívánt kategóriákat.

⭐ Felhasználói regisztráció

A Bet.co.za oldalon a fiók létrehozása csak néhány percet vesz igénybe, ha taggá szeretne válni. Az egyetlen követelmény, hogy a részvételhez legalább 18 évesnek kell lennie. Elmagyarázzuk Önnek az egész folyamatot:

 • Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található “Csatlakozz most” fülre, miután beírta a webhely URL-címét;
 • Töltse ki a szükséges mezőket személyes adataival, beleértve a címet, a nevet, a születési dátumot és az e-mail címet;
 • Adja meg az országot, az államot, a telefonszámot, az azonosító típusát és számát, a címet, a várost és az irányítószámot;
 • Adja meg a számlaadatait, beleértve a felhasználónevet, jelszót, a számla pénznemét, és válassza ki a pénzforrást;
 • Írja át a captcha kódot, majd fogadja el a webhely általános szerződési feltételeit;
 • Nyomja meg a “Fiók létrehozása” gombot a regisztrációs folyamat befejezéséhez.

Azonnal kap egy e-mailt egy linkkel a fiókja hitelesítéséhez. Amikor legközelebb bejelentkezik a Bet.co.za oldalra, csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia az oldal eléréséhez. Óvatosságra intjük viszont: győződjön meg róla, hogy a személyi igazolványához és a további dokumentumokhoz mérten a megfelelő adatokat adja meg. A legkisebb eltérés is a kizárását eredményezheti.

💰 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló 100%-os üdvözlő bónuszt kap az első befizetésénél 1000 R-ig. Ahhoz, hogy megkapja, meg kell felelnie a bukméker által előírt feltételeknek. Miután hitelesítette az e-mail fiókját, fizessen be legalább 50 R50 összeget a sportfogadásokra. Mielőtt felveheti nyereményét, a bónuszalapot 6-szor kell megtennie 1,7-es vagy annál nagyobb oddsszal egyetlen fogadás esetén, illetve 1,2-vel, ha többszörös fogadásról van szó. Ezen kívül itt van néhány a Bet.co.za-n elérhető számos promóció közül:

 • “Livin’ It Up. Kap egy R100-as ingyenes fogadást, amelyet más Bet Vegas játékokra használhat fel, ha egy héten belül legalább R500-at tesz fel bármelyik BetVegas játékra;
 • “PSL Multi őrület. Kapja vissza az ingyenes tét felét, akár R100-ig, ha R10-et tesz egy meccs előtti többszörös futballfogadásra;
 • “Promo Live In-Play. A játék célja, hogy 5 teniszre tett fogadással, játék közbeni fogadással visszakapja az átlagos tétjét ingyenes fogadásként;
 • “Done By A Donkey. Ha lóversenyekre fogad, lehetősége van arra, hogy visszanyerje a teljes tétjét 1000 R-ig, ha a tippjét egy 10/1-es vagy annál nagyobb outsider veri meg;
 • “Fogadás Boosts: Akár 50%-kal jobb oddsokat kaphat a kiválasztott piacokon;
 • “Power Bet bónusz. Minden héten kap egy R50-es ingyenes fogadást R150-es befizetés esetén. Ez az ajánlat különösen a mobilfelhasználóknak szól.

A Bet.co.za rendelkezik egy VIP programmal, amelyet számlavezetők irányítanak. Mind a sportfogadásban, mind a kaszinóban kiválasztott játékosok vehetnek részt. Az exkluzív kiváltságok a fő előnyük. Az ajánlatok teljes listáját az “Akciók” részben találja.

Bet.co.za →Bet.co.za →

🎲 A fogadási és szerencsejáték-piac

A Bet.co.za dél-afrikai sportfogadásai nagyrészt a labdarúgásra összpontosítanak. 45 országból, köztük Európa teljes elitjéből válogatott mérkőzésekre kerül itt sor. Ezek a versenyek olyan, a keretrendszeren kívüli országokat is magukban foglalnak, mint Fehéroroszország, Kuvait és Tunézia. Az összes eseményt bajnokságonként rendezik meg a nagyon népszerű ligákban, amelyek körülbelül 100 fogadási lehetőséget kínálnak. Ezek közé tartozik a pontos eredmény, a mérkőzés eredménye, a hendikepek, a marginok, a fél-piacok és a dupla esély is. Ezenkívül a lófogadás jelentős szerepet játszik a fogadási ágazatban. A Bet.co.za a helyi és nemzetközi versenyek átfogó választékával rendelkezik, néhány meglehetősen egzotikus piaccal (trifecta, exacta, jackpot…). Másrészt a kosárlabda, a tenisz, a rögbi, a golf, a krikett, sőt, a darts, a snooker, az MMA, a röplabda és a kézilabda esetében is nyitva marad a fogadási lehetőség. A rajongók számára az oldal naponta több mint 100 mérkőzést közvetít élőben. Az események középpontjában a labdarúgás, a jégkorong, a tenisz, a kosárlabda, a golf és a rögbi áll. Némelyikük rendelkezik élő közvetítési lehetőséggel.

A kaszinóban a Bet.co.za a BetGames játékok teljes választékát bemutatja. Itt mindenre számíthat, csak unalomra nem. A szórakozási lehetőségek az egyszerűbbektől, mint például a Dice Duel, a legismertebbekig, mint például a Wheel of Fortune és a Speedy 7, terjednek. A várakozási idő rendkívül rövid, mivel az egyes játékok fordulói perceken belül befejeződnek. A lobbyban megtalálható a Lucky 5, 6 és 7 játéksorozat, a War of Bets, valamint többféle asztali játék is. Az élő kaszinó egy kiváló BetVegas kollekciót mutat be, amelynek nagy részét a neves szoftverfejlesztő, az Evolution Gaming fejlesztette ki. Asztali számítógépén vagy okostelefonján számos rulett, baccarat, blackjack és póker játék közül választhat, valamint olyan interaktív játékok közül, mint a Dreamcatcher és a Mega Ball. Az azonnali pénznyeremények mellett nagy szorzókkal ellátott interaktív bónuszok is várnak Önre. Az egyetlen hátránya, hogy a játékkönyvtárból hiányoznak a nyerőgépek. De ez mindösszesen, amiben nem remekel az oldal.

🪙 Fizetési módok

A Bet.co.za a legmegbízhatóbb módszereket alkalmazza, akár a számlájára történő befizetésről, akár a nyeremények átvételéről van szó. A fogadók leggyakrabban a következő lehetőségeket használják:

 • Visa, MasterCard ;
 • OTT utalvány, Blu utalvány;
 • Peach, 1ForYou, Masterpass, SID Instant EFT, Zapper, OZOW, Kazang fizetési rendszerek.

A kifizetés során a feldolgozási idő 1-2 munkanap. Javasoljuk, hogy a kezdeti befizetési módot használja.

🤠 Támogatási szolgáltatás

A Bet.co.za ügyfélszolgálata a hét 7 napján, meghatározott időben áll ügyfelei rendelkezésére. Számíthat a gyors reagálású támogatásra és a hozzáértő ügynökökre, hogy megoldást találjanak a problémájára. Csevegésen keresztül kommunikálhat, egyszerűen csak kattintson az oldal jobb alsó sarkában lévő buborékra. A mobiltelefonon a képernyő bal felső sarkában található menü gomb aktiválásával találja meg az ikont. Emailes és telefonos tanácsadók is várják Önt, ha úgy dönt, hogy e-mail üzenetet küld vagy telefonál. A Bet.co.za a közösségi hálózatokon is jelen van. Nyugodtan küldjön nekik egy  kérést Twitteren, Facebookon vagy Instagramon. További részletekért kérjük, lapozzon a “Kapcsolat” részhez.

Bet.co.za →Bet.co.za →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció