Bet-at-home

A Bet-at-home egy osztrák eredetű online fogadási oldal, amely 2009 óta van jelen a francia piacon. Ez az időszak fordulópont lesz a bukméker számára, mivel az oldal francia verziójának felavatása volt folyamatban. A fő cél az, hogy jobb minőségű szolgáltatást nyújtson a francia nyelvű internetezőknek. A Bet-at-home, aki tagja az EGBA-nak is, európai licenc alapján működik, és a világ néhány vezető fogadószervezetével áll kapcsolatban. Sikerét a sportágak hatalmas választékára alapozza, beleértve a fogadások számos típusát. Az oldal ergonomikus kialakítása révén a fogadók könnyen hozzáférhetnek minden funkcióhoz.

A kolosszális, 500 millió euróra becsült forgalma miatt a frankfurti tőzsdén is helyet kapott. A Bet-at-home azonban mindenekelőtt annak köszönheti hírnevét, hogy több mint egymillió tagot fogadott. A portál jelenleg a 10 legjobb online fogadási oldal között szerepel.

Bet-at-home: egy kedvenc fogadóiroda

Az előfizetők különösen lelkesek a Bet-at-home fogadásaiért. Íme néhány ok, amiért ez így van:

  • Először is a sportágak sokszínűsége miatt. A rendezvények végtelen listáját találja itt meg, beleértve a futballt, kosárlabdát, röplabdát, kézilabdát, rögbit, különböző küzdősportokat, kutyaversenyeket, Formula-1-et, curlinget, jégkorongot, lacrosse-t… ;
  • Másodszor, a fogadási típusok sokfélesége. Ha Ön a hagyományos fogadások rajongója, akkor is kihasználhatja az előnyeit. A platform a hendikepes, egyéni, kombinált, over/under és félidei pontszám fogadások egész repertoárját tárja elénk, egyszóval el van kényeztetve a választékkal;
  • Az élő fogadások lehetősége a nagy sportversenyeken, ebben az esetben a labdarúgásban való részvétellel;
  • 22 € bónusz az új tagoknak. Ezt a jutalmat megkapja, amint aktiválja a fiókját;
  • Érdekes promóciók, többek között egy tombola, amelynek nyertese 50 eurós nyereményt kap. Hasonlóképpen egy nyereménysorsoláson is nyerhet egy sportautót kulcsával a kezében;
  • Tiszta, felhasználóbarát dizájnnal, funkcionális kezdőlappal és kényelmes navigációval rendelkező platform;
  • Kiváló szorzók minden típusú fogadásra.

További információk

A Bet-at-home-nál történő regisztrációhoz elengedhetetlen, hogy megadja a személyes adatait a játék címjegyzékébe, és elfogadja az oldal szabályait. A bukméker ezt követően elküldi Önnek a hozzáférési információkat. Nagyon fontos, hogy emlékezzen a pin-kódjára, ha esetleg megváltoztatja az adatait.

A Bet-at-home többféle módszert kínál a számlájára történő befizetésre és a  pénz kifizetésére. A tranzakciók feldolgozási ideje mérsékelt. A bukméker azonban nem támogatja a Neteller fizetési rendszert.

A francia online fogadások 2010-es engedélyezése óta a Bet-at-home mindig is figyelt a felhasználókra. Az ügynökök minden kérdésére az Ön igényeihez igazodó megoldásokat kínálnak. Az üzemeltetőkkel bármikor felveheti a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy élő chat-en keresztül. Az e-mailben küldött kérdéseire a válaszok 24 órán belül érkeznek meg.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található