BaltBet

BaltBet →BaltBet →


A BaltBet 2003 óta működik bukmékerként. Az orosz származású, széleskörűen az interaktív fogadási és fogadási iparágra szakosodott fogadóoldal szolgáltatásait földi fogadóirodák kiterjedt hálózatán keresztül kínálja. Jelenleg számos nemzeti sportszövetség, köztük az RFU, az FHR és a VFV szponzorálja.

📰 Az oldal általános jellemzői

A BaltBet minden felhasználóját orosz nyelvű felületen keresztül fogadja. Első pillantásra az oldal kialakítása hasonló a társaihoz. Az oldal tetején két különálló rész található. Az első a fogadási vonalat, az élő eseményeket, a statisztikákat, a szuperexpresszt és annak fogódzót, az alkalmazásokat és a regisztráció gombot lefedő különböző fülekkel rendelkezik. A másik szekció segít a gyors váltásban az egyik sportágról a másikra. A központi rész tartalmazza az aktuális Élő események és a legforróbb mérkőzések listáját a vonalon. Az oldal alján alapvető információkat talál a BaltBetről, egy linket az ügyfélszolgálathoz és egy sporthíreket tartalmazó részt. A videós támogatás ismerteti a BaltBet játékbank főbb regisztrációs módszereit, a vonalszélességeket, az oddsok méretét és a kezelési technikákat.

▶️ Működési engedély

A BaltBet tulajdonosa a Santorini LLC. A weboldal 2010. október1. óta az Orosz Föderáció Szövetségi Adóügyi Szolgálata által kiadott 16-os számú engedély alapján működik. A dokumentumot 2020 áprilisában megújították a működés folyamatosságának biztosítása érdekében.

🛡️ Weboldal és mobilalkalmazás

A mobiltelefon-tulajdonosok számára a BaltBet kifejlesztett egy mobilverziót, amely tökéletesen megfelel a kis képernyőkhöz. Ez automatikusan elindul, amikor belép az okostelefon böngészőjébe, miután bejelentkezett. A program teljes mértékben reprodukálja a főoldal funkcióit. Így fogadhat egy mérkőzés eredményére, kifizetési kérelmet nyújthat be, és segítséget kérhet az ügyfélszolgálattól. Ezen kívül a BaltBet hivatalos weboldalán linkek találhatók a mobilalkalmazás letöltéséhez, amely kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Az alkalmazás használatával a BaltBet lehetőséget biztosít élő, mérkőzés előtti és szuperexpressz fogadások elhelyezésére. Ehhez jön még a lehetőség, hogy összeállítson egy válogatást a kedvenc versenyeiből, aktiváljon promóciós kódokat a bónuszok megszerzéséhez, eladjon egy fogadást és megrendeljen egy kifizetést.

BaltBet →BaltBet →

☑️ Leendő tagok regisztrálása

Ha számlát szeretne regisztrálni, a BaltBet kétféle lehetőséget kínál erre. Az első lehetőség egy aktív fiók létrehozása, majd annak megerősítése az állami szolgáltatási portálon keresztül. A második alternatíva a BaltBet weboldalán keresztül hívja fel erre. Meg kell adnia személyes adatait, beleértve a teljes nevét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét. Ahhoz, hogy hozzáférhessen a bukméker összes szolgáltatásához, át kell esnie az ellenőrzési eljáráson. Itt vannak a követelmények:

  • Adja meg útlevelének vagy érvényes személyi igazolványának adatait a videolink segítségével ;
  • Integrálja a teljes játékosszámla regisztrációját a helyi PPS-be;
  • Használja a QIWI pénztárcát “Profi” státusszal.

🏆 Bónuszok és promóciók

A BaltBetnél regisztrált minden tag részesül az állandó bónuszprogramban. Bár az üzemeltető nem kínál első befizetési bónuszt, az ügyfelek minden egyes fogadás után pontokat kapnak. A jutalom értéke az esélykülönbségtől és a kiválasztott fogadási típustól függ. A BaltBet a pontokat 20 rubeles lépésekben osztja ki. Ezen az ajánlaton kívül a bukméker időszakos promóciók listáját is megjeleníti. A bónuszokat, amelyek leggyakrabban sporteseményeken alapulnak, a bukméker elemzői gyűjtik össze. Például egy sorsolás során megnyerheti a szupernyeremény 90%-át vagy a jackpot 5%-át.

⚽ Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

A BaltBet sportfogadási katalógusát több mint húsz sportág alkotja, beleértve az e-sportot is. A fogadható események között olyan hagyományos sportágak szerepelnek, mint a labdarúgás, a tenisz, a jégkorong és a Dota2, valamint olyan egzotikus sportok, mint az ausztrál szabályfoci, a golf, a krikett, a floorball és még sok más. Az üzemeltető nem fog nem meglepni, hiszen társadalmi és politikai eseményekre is lehet fogadni a platformon.

Az események listája részben a versenyek népszerűségén alapul. A BaltBet alapvetően a főbb európai labdarúgó-bajnokságokra és nemzeti sportokra összpontosít. Összesen több mint 300 piac van a főbb eseményekre. A szakágtól függően folyamatosan változik a margin és az oddsok mérete. A különböző fogadási típusok széles választéka is rendelkezésre áll. Ezek közé tartoznak az “Ordinar”, az “Express”, a “Super Express”, a “Long-Term Bet”, a “Long-Term Express”, az “Live” és a “System” fogadások. A sportág kiválasztása és a jóslatok megtétele teljes mértékben Önön múlik. Cserébe a BaltBet magas oddsokat, gyors fogadásszámítást és időben történő kifizetéseket kínál. Az ‘Élő fogadások’ szekció igazi áldás az élő fogadások kedvelőinek. Annak ellenére, hogy a mérkőzés előtti listához képest kisebb a lista, az oddsok jobban eloszlanak.

Ha kaszinórajongó vagy, a honlap bal oldalán találod a ‘Gyorsjátékok’ szekciót. Közvetlenül alatta találhatók a rulettnek, a baccaratnak és a lottójátékoknak (Szerencsekerék) szentelt részek. A virtuális játékok rajongói számára elkényeztetett a választék. Ezek közé tartozik a Mortal Combat, az Injustice és az East & West.

BaltBet →BaltBet →

🪙 Elérhető fizetési módok

A BaltBet standard fizetési lehetőségeket kínál a számlájára történő befizetéshez és a számlájáról történő pénzfelvételhez. A rendelkezésre álló módszerek a következők:

  • Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ;
  • QIWI elektronikus pénztárca;
  • Yandex Money és Rambler fizetési rendszerek;
  • Banki átutalás.

Általában egy táblázatban szerepel a jutalék összege, valamint az egyes fizetési funkciókhoz tartozó minimális és maximális értékek. A befizetés során a feldolgozási idő akár 5 munkanapot is igénybe vehet. Ugyanakkor a pénzeszközök visszavonásával kapcsolatos alapvető információkat is megtekintheti. Ha bármilyen problémája van, kérjük, forduljon a BaltBet ügyfélszolgálatához.

🤠 Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a BaltBet egyik erőssége. Többféle módon is kapcsolatba léphet egy ügyfélszolgálati ügynökkel. Beszélgetést kezdeményezhet az online chaten keresztül, amely a bukméker honlapján látható. Telefonon vagy e-mailben is felteheti kérdéseit. A válaszadási idő a választott lehetőségtől függően változik.

BaltBet →BaltBet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció