888sport

A 888sport 1997-ben kaszinóként indult, elsősorban nyerőgépekre, blackjackre és pókerre koncentrálva, majd 2008-ban belépett a sportfogadás világába, és a világ egyik legjobb bukmékere lett. A márka ambiciózus, és mindent megtesz azért, hogy évről évre fejlődjön. Napjainkban büszkén és megérdemelten ez az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató az interneten. A 888sport úgy döntött, hogy az innovatív tapasztalatait, minőségét és nagy változatosságát elérhetővé teszi az afrikaiak számára is. Többek között Nigéria, Ghána, Uganda, Tanzánia és Kenya is azok közé az országok közé tartoznak, amelyek már évek óta részesülnek ebből a programból. Dél-Afrikában és Etiópiában azonban továbbra is megközelíthetetlen ez a szolgáltató.

Egy könnyen megjegyezhető weboldal

A 888sport dizájnja könnyen megjegyezhető: csillogó narancssárga felület fekete háttérrel. A regisztráció után egyszerűen bejelentkezhet az oldalra, és böngészhet a gondosan megjelenített ajánlatok között a honlap tetején és a bal oldali promóciók részben. A sportágak az oldalsávban jelennek meg, kezdve a legnépszerűbbekkel, majd lefelé görgetve az összes olyan sportágat, amely az Ön érdeklődésére tarthat számot. A fogadási szelvénye is csak néhány kattintással elérhető.

Az oldalnak azonban van egy hátránya: a betöltési idő. Néha, különösen Afrikában, ahol az internet sebessége még mindig korlátozott, lassú, ami fárasztó lehet, ha több órán át készül játszani. Ezenkívül a platform megszakítja a kapcsolatot, ha egy ideig inaktív marad. Ugyanez a helyzet a mobilverzióban és az alkalmazásban is, ami nem utolsósorban hátrány a versenytársakkal szemben. Ha azonban egyszer már a 888sporton van, könnyen megtalálhat mindent, amit csak szeretne. A fiók létrehozása gyerekjáték, akár asztali számítógépen, akár okostelefonon vagy táblagépen végzi. Ugyanez vonatkozik a befizetésre is, minden néhány perc alatt érvényesítve van, és bármikor hozzáférhet az előzményekhez és az aktuális fogadásokhoz a profilján.

Egy fogadási ajánlat, amely megfelel vezető hírnevének

A 888sport büszkén mutatja be a sportágak hatalmas választékát: több mint negyven különböző sportágat és fogadási kategóriát. Akár a Bajnokok Ligájára vagy az Afrikai Nemzetek Kupájára, akár az NBA-re vagy az Afrobasketre, akár a nigériai krikettre szeretne fogadni, a bukméker mindig kínál valamit az Ön számára. Az üzemeltető évente több mint 300 000 mérkőzés előtti eseményt kínál, így ha a változatosságról van szó, nincs ok az aggodalomra.

Gyökereihez hűen a 888 márka keményen dolgozik azon, hogy a játékipar legjobb online kaszinóját fejlessze. A több ezer elérhető játék között rengeteg a tennivaló. Az oldal a legjobb szoftverfejlesztőket választotta ki, hogy egyedi megjelenést és játékmódot nyújtson minden egyes játékhoz. A kaszinó legismertebb része a nyerőgépek, majd ott vannak a hagyományos asztali játékok. Kezdheti a rulettel, folytathatja a blackjacket, és befejezheti többek között egy virtuális pókerasztalnál. Ha az élő játékok érdeklik, akkor szintén sok a javaslat.

A piacok és az oddsok a 888sportnál

Ez a rész sem fog csalódást okozni. A 888sport a felsorolt események piacainak széles skáláját fedezi. A labdarúgás esetében több mint 300 különböző piac van a kiválasztott mérkőzésekre. A kosárlabda- és teniszfogadások területén, valamint az ázsiai hendikepek oddsainak kínálata ugyanilyen változatos. De ahol a 888sport igazán kiemelkedik versenytársai közül, azok az olyan innovatív funkciói, mint a Bet Builder és a Market Maker, amelyek még tovább bővítik a lehetőségek körét. Ehhez adja hozzá a legmodernebb azonnali fogadást, ami a bukméker szolgáltatását Afrika legdinamikusabb online fogadási élményei közé sorolja.

Fizetési módok a 888sportnál

Ha van egy terület, ahol az afrikaiaknak nehézségeik vannak a 888sportnál, az a fizetés. Tévedés ne essék, a bukméker tisztességes lehetőségeket kínál (Visa, Mastercard, Paypal, Neteller, Skrill, Trustly, iDebit, stb.) és elfogad néhány kriptovalutát is. Az afrikaiak számára azonban még mindig van javítanivaló, hogy a tranzakcióit kényelmessé és átláthatóvá tegyék. Először is azért, mert a lakosság körében elterjedt fizetési módok, például a mobilpénz, nem támogatottak ennél a bukmékernél. Aztán ott van a pénznemek választéka, amelyek között nincsenek afrikai pénznemek. Végül, a kifizetési limitek egyes fizetési lehetőségek esetében meglehetősen alacsonynak tűnhetnek, de ne aggódjon, nincsenek rejtett díjak.

Korszerű ügyfélszolgálat

A 888sport a 888 Holdings PLC tulajdonában van, amely igen tekintélyes hírnévvel rendelkezik a globális szerencsejáték-iparban. Az Izraelben alapított vállalat székhelye ma Anglia fővárosában, Londonban található. Vezető bukmékerként a 888sport büszke arra, hogy kifinomult és gyors ügyfélszolgálatot nyújt a felhasználóknak. Kattintson a “Kapcsolat” fülre, amely rendelkezik keresési funkcióval, hogy választ kapjon a GYIK-re, beleértve a befizetési és kifizetési lehetőségeket. E-mailben, mellékletekkel együtt jelenthet egy konkrét problémát a támogatási csapatnak. Még inkább elérhető, csevegjen élőben egy ügynökkel a chat funkció segítségével. Miután elküldte kérdését, a szerver keresni fog egy elérhető menedzsert, aki segíthet Önnek. A webhely 16 másodperces átlagos válaszidőt jelez, de a gyakorlatban ez egy kicsit tovább tart. Amikor a kapcsolatfelvétel megtörténik, az ügynök általában megkéri Önt, hogy végezzen el néhány ellenőrzést, semmi bonyolult, bár bizonyos esetekben nem feltétlenül hasznos. Legyen óvatos, minden utasításra egy perc áll rendelkezésére, különben a csevegés megszakad, és újra kell kezdenie az elejéről.

30 USD bonus