1xBet

Az 1xBet bukméker fejlődésének rövid története

Mielőtt az 1xBet fogadási oldal elnyerte volna világszerte több százezer felhasználónak a szívét, az útját az állandó kirendeltségi helyek fejlesztésével kezdte el. Az első fogadási pontok 2007-ben nyíltak meg Moszkvában (a vállalat orosz gyökerekkel rendelkezik). Mivel a bukméker a fogadások választékát jó szorzókkal kínálta, gyorsan népszerűvé vált az Orosz Föderációban és más FÁK-országokban is. Néhány éven belül csaknem ezer fogadási pont nyílt Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán és más szomszédos országok területén.

2012-ben a Társaság elindította az 1xbet weboldalt, amely egy éven belül bekerült az oroszországi fogadók körében az öt legnépszerűbb oldal közé. Ugyanezt az eredményt a régió más országaiban is elérték. A Társaság ezért úgy döntött, hogy aktívan fejleszti a felhasználóknak szánt online szolgáltatásokat. Ezt elősegítették az Orosz Föderáció jogszabályaiban bekövetkezett változások. 2014-ben az 1xBet fogadóiroda tevékenysége, amely az offshore curacaói licencet használta, legális lett Oroszországban.

Ez a történelem azonban megkönnyítette a bukméker aktív belépését a világ más piacaira. Jelenleg az 1xBet szolgáltatásait a fogadók Európában, Afrikában, Amerikában és Ázsiában is igénybe veszik, és maga a bukméker az egyik legjobb fogadási és szerencsejáték-szolgáltatóvá vált az interneten.

Licenc az 1xBet weboldal működtetésére

Az 1xBet oldal a Curaçao eCaming szervezet által kiadott 1668/JAZ számú licencet használja működéséhez.

Ennek a dokumentumnak köszönhetően a Társaság fontos szereplője a nemzetközi szerencsejáték-piacnak. Az engedély szabályozza az oldal (bukméker) működését, a fogadások elfogadását, a szerencsejátékok szervezését, a sorsolások szervezését, a kifizetések feldolgozását, stb. Mivel az adminisztrátor Curaçaón található, amely a Holland Királyság része, a bukméker  Hollandia joghatóságát használja.

Ezért olyan vitás esetekben, amelyeket nem lehet békés úton rendezni, a felhasználó a holland bírósághoz fordulhat. Az interneten való működésének 8 éve alatt azonban a Társaság jó hírnevet szerzett magának, mint egy  becsületes, a felhasználók érdekeit tiszteletben tartó szereplő.

Előnyök/hátrányok

      Modern oldalak a funkciók széles skálájával

      Több mint 40 sportág

      Támogatott nyelvek széles választéka

       Különféle promóciók és bónuszok

      A webhely betöltése régebbi számítógépeken hosszabb ideig tarthat

        A térítések szigorú pénzügyi ellenőrzése

        A mobilalkalmazás nem támogatja a játékokat

Weboldal és egyéb szolgáltatások az 1xBet számára

A fogadások az 1xBet weboldalán keresztül történnek. De nem ez az egyetlen eszköz az online fogadások kezeléséhez. A bukméker a játékosok rendelkezésére biztosítja az 1xWin számítógépes programot, valamint az Android és iOS rendszerű mobilalkalmazásokat. Mindegyik lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai. Ezért a felhasználóknak az igényeiknek megfelelő lehetőséget kell választaniuk.

Az 1xBet fogadóiroda honlapja modern kialakítású, a cég diszkrét színeiben. Az oldal elindításakor a fő figyelmet a kellemes navigációra és az összes szükséges lehetőség elérhetőségére fordították. Ezenkívül a bukméker fő oldala egy információs panel a sportfogadás, de nem csak a sportfogadás rajongói számára.

Az 1xBet ajánlat legfontosabb eseményeit itt gyűjtöttük össze.

A funkciók széles skálája befolyásolja a webhely betöltési sebességét. A blokkolás lehetősége az oldal egyik hiányossága. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak az oldal gyorsításán, de a probléma továbbra is fennáll.

Ennek elkerülése érdekében a játékosok használhatják a mobilverziót (telefonokon és táblagépeken automatikusan megnyílik), amely gyorsabb betöltési sebességgel rendelkezik. Ez az oldal azonban nem támogat minden szerencsejátékot.

A személyi számítógépről (PC) történő gyors fogadáshoz telepíteni lehet az 1xWin programot.

Letölthető a bukméker weboldaláról. A program lehetővé teszi a személyes adatok kezelését, a számlájára történő befizetést, a számlájáról történő pénzfelvételt és a fogadások elhelyezését. Az integrált VPN – szolgáltatás a forgalom blokkolásának elkerülésére. De az 1xWin nem támogatja a játékokat.

Az Android és az iOS eszközökre a bukméker egy kényelmes alkalmazást fejlesztett ki. Gyorsan működik, megismétli az 1xWin összes funkcióját (kivéve a VPN szolgáltatást), lehetővé teszi az élő fogadások elhelyezését és a mérkőzések megtekintését az “online TV” segítségével. Ha a felhasználó póker, rulett, nyerőgépek iránt érdeklődik, akkor a weboldal teljes verziójára kell frissítenie.

A játékosok regisztrációja az 1xBet-nél

A fiók létrehozásához az új felhasználóknak 4 gyors regisztrációs módszer áll rendelkezésére. A webhely a következő lehetőségeket támogatja:

  • 1 kattintással történő regisztráció. A játékosnak csak a lakóhely szerinti országot és a számla pénznemét kell kiválasztania. Ezután a bukméker mindenféle megerősítés nélkül létrehozza a személyes fiókot, és lehetővé teszi számára, hogy hozzáférjen a számlához.
  • Regisztráció e-mailben. Az űrlap kitöltése és a fiók létrehozásának megerősítése után a játékos hozzáférhet személyes fiókjához.
  • Telefonos regisztráció. Ez hasonló az első lehetőséghez. A regisztrációt azonban telefonszámmal kell megerősíteni.
  • Regisztráció külső fiókon keresztül. Ha a játékosnak van profilja a VK, Olyjklassniki, Yandex, Mail.ru vagy Telegram oldalakon, akkor egy külső fiókkal összekapcsolva létrehozhat egy fiókot.

A személyes fiók létrehozása után a játékosnak meg kell adnia személyes adatait. A teljes regisztrációs folyamat átlagosan 5 percet vesz igénybe.

Az 1xBet promóciós ajánlatok

Az 1xBet fogadóiroda aktívan vonzza a felhasználókat az akciók és bónuszok széles skálájával. Ezeket az előnyöket az első regisztrációs fázisban és azt követően a profil aktív használata révén használhatják ki.

Az első bónusz megszerzése nagyon egyszerű. A számla hitelesítése és a számlára történő befizetés után a játékos megkapja az első befizetés összegének 100%-át. Egy átlagos helyzetben a bónusz maximális összege 100 euró. Ha azonban valamelyik partner promóciós kódját is kihasználja, a jutalom akár 130 euró-ra is növelhető.

Egyéb bónuszok várják a felhasználókat a “Promo” oldalon. Ezek kategóriákra vannak osztva (sport/szerencsejátékok, bónuszok/akciók), ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan megtalálják az érdekes ajánlatot. A több tucat akció között szerepelnek ezek is: “Többszörös fogadás”, “A nap szerencséje”, “A nap expressze”, “Szelvény csata” stb. Ezek a javaslatok lehetővé teszik, hogy növelje az újratöltés összegét, a nyereményeket, biztosítsa a tétet stb. Az összes akcióról a bukméker honlapján talál információkat.

1xBet fogadóiroda fogadásai és játékai

Az 1xBet fogadási és játékkínálata az egyik legkiterjedtebb a piacon.

A bukméker folyamatosan növeli az események és szerencsejátékok számát, hogy a felhasználók mindig érdeklődjenek a cég szolgáltatásainak igénybevétele iránt.

A “Line” és “Live” szekciókban érhetők el a sport- és nem sportfogadások egyaránt. Az 1xBet bukméker több mint 40 sportágban kínál eseményeket a játékosoknak. A világ minden tájáról van mérkőzés a népszerű és kisebb ligákból, valamint a kiber-sport mérkőzésekből. A Counter-Strike GO, Fifa, Dota 2, stb., csapatcsaták iránt érdeklődő játékosok több mint 100 eseményt találnak a bukméker oldalán. Ami a sportfogadást illeti, a vállalat magas szorzókat, alacsony árrést és a mérkőzések nagy választékát kínálja.

Az oldalon összesen több, mint 1000 fogadás érhető el labdarúgásra, röplabdára, kosárlabdára és más sportágakra. Emellett politikára, időjárásra, televíziós játékokra, és egyébb sportrendezvényre is kínál fogadásokat.

A szerencsejátékokat a klasszikus kártyajátékok, rulettjátékok, nyerőgépek, lottójátékok, stb. képviselik. Minden szórakozáshoz külön szekciót hoztak létre, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan megtalálja az őt érdeklő játékot.

Tekintettel az ajánlatok számára, csak az “Élő kaszinó” szekcióra szeretnénk felhívni a figyelmét. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kártyázzon és rulettezzen, egy asztalnál ülve egy valódi krupiéval. A játék online zajlik, és a résztvevőknek lehetőségük van a játékvezetővel a platform egyik fő nyelvén kommunikálni.

Fizetési lehetőségek az 1xBet oldalon

Az 1xBet bukméker több mint 200 lehetőséget támogat a számla feltöltésére és a nyeremények kifizetésére. Meg kell azonban jegyezni, hogy minden országban csak bizonyos szolgáltatások léteznek. Az oldal 25 fizetési módot kínál.

A felhasználók használhatják a bankkártyás fizetéseket (Visa és MasterCard) fizetési rendszereken (Neteller, ecoPayz stb.), mobilszolgáltatókon, fizetési terminálokon, előre fizetett kártyákon (PaySafeCard), online pénztárcákon (Skrill, JetonWallet és mások), kriptovalutákon (Litecoin, Bitcoin és mások) keresztül. A fizetési módok aktuális listája a “Fizetések” menüpont alatt érhető el.

Az 1xBet ügyfélszolgálat

A bukméker magas színvonalú támogatási szolgáltatást hozott létre a felhasználók számára.

A kérdésekre a platform által támogatott összes nyelven válaszolnak, és az operátorok 24/7/365 rendelkezésre állnak.

A helpdesk a következő címen érhető el:

  • A “Kapcsolatok” oldalon elérhető telefonszám
  • E-mail vagy kapcsolatfelvételi űrlap. Információk a “Kapcsolatok” oldalon találhatók
  • Élő chat. Az ikon az oldal jobb alsó sarkában található.

Az üzemeltető maximális válaszideje 24 óra. Chat vagy telefonos válaszadás 5 percen belül lehetséges.

Összefoglalva

Az 1xBet fogadóiroda tapasztalt szereplője a szerencsejáték-piacnak. A vállalat a fogadási és szerencsejáték-ügynökségek hálózatán keresztül fejlődött. Jelenleg a bukméker ajánlata az egyik legnagyobb a versenytársak között.

A fogadások, játékok, magas nyereményszorzók, érdekes akciók és bónuszok hatalmas választékát, valamint a számos fizetési módot a játékosok a világ minden tájáról értékelik. Ezen kívül az 1xBet gondoskodik arról, hogy a felhasználók bármikor és bármilyen eszközről köthessenek fogadásokat. Ezért a bukméker aktívan fejleszti weboldalát, operációs rendszer programját és mobilalkalmazását.

Ez teszi az 1xBet-et kiváló választássá az új és a már tapasztalt játékosok számára, akiket érdekelnek a fogadások és a szerencsejátékok az interneten.

Gyakran ismételt kérdések az 1xBet-nek
📄 Milyen engedéllyel rendelkezik az 1xBet?

A bukméker megszerezte a Curaçao eGaming szervezet engedélyét.).

Ez az engedély lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a világ minden országában népszerűsítse weboldalát a piacon. Ezzel az engedéllyel az 1xBet fogadásokat fogad el, játékokat szervez, pénzátutalásokat garantál, stb. Egyes országokban az offshore engedélyt nem ismerik el, ezek az országok helyi engedélyt követelnek meg. Ebben az esetben a vállalat honlapja blokkolva lehet az adott ország területén.

💰 Mennyi a regisztrációs bónusz az 1xBetnél?

Miután aktiválta a profilját és pénzt fizetett be, a játékos bónuszt kap, amely megegyezik a számla feltöltésének összegével. Ezen felül a jutalom maximális összege a promóciós kódtól függ (ezt a bukméker oldalán található értékelésekben találja meg), és 130 euróval van korlátozva.

📱 Honnan tölthetem le az 1xBet mobilalkalmazást?

A weboldalon, az “okostelefonos alkalmazás” menüponton keresztül.

Tartalmazza a közvetlen linket a telepítőfájl letöltéséhez az eszközre Androidon keresztül, és a linket az Apple Store-on keresztül, ahol az iOS rendszerek tulajdonosai telepíthetik a programot.

Ugyanezen az oldalon találhatók az alkalmazás helyes telepítésére vonatkozó utasítások.

A program nem hivatalos forrásból történő letöltése a fiókhoz való hozzáférés elvesztését eredményezheti.

Ezért nem javasoljuk az ilyen alkalmazások használatát.

💸 Hogyan tudok pénzt befizetni és felvenni a számláról?

Minden országban a felhasználónak egy sor szolgáltatás áll rendelkezésére a fizetés teljesítéséhez. A szolgáltatások egy része univerzális (pl. kártyás vagy kriptovalutás fizetés), más részük régiófüggő. Így a játékos olyan szolgáltatást választhat, amely számára kényelmes és minimális külön díj fizetéssel jár. Az 1xBet azonban nem számít fel díjat minden számlaműveletért (a számla feltöltése vagy pénzfelvétel), és a lehető leggyorsabban végzi azokat.


1xbet FR 1xbet Portugal 1xbet AR 1xbet RU 1xbet ελλαδα 1xbet AL 1xbet AM 1xbet Azerbaycan 1xbet българия 1xbet BY 1xbet فارسی 1xbet GE 1xbet KG 1xbet KZ 1xbet MK 1xbet MN 1xbet HU 1xbet RS 1xbet TJ 1xbet UA

100 EUR bónusz

Regisztráció Regisztráció