10Bet

10Bet→10Bet→


A 10Bet 2003-ban nagon gyorsan bekerült a sportfogadási szektorba, és mindene megvan ahhoz, hogy az új és tapasztalt fogadók sokaságának örömet szerezzen. A bukméker büszkén áll a piacvezetők közé az Egyesült Királyságban. Ma már Curacaón is rendelkezik engedéllyel, és tevékenységei több, mint 100 külföldi országra terjednek ki.

Az erős oldalai közé tartoznak a funkcionális platform, az üdvözlő bónusz, számos biztonságos kifizetési és befizetési lehetőség, valamint a mobileszközökre való alkalmazás. Érdekli Önt a fogadás a szerencsejátékokra? Biztos lehet benne, hogy a 10Bet rendelkezik online kaszinó szolgáltatással az ilyen típusú szórakozáshoz is. Nézzen körül az oldalon, hogy erről jobban meggyőződjön.

⏹️ Ha már a bónuszokról beszélünk

A 10Betnél az év során több tízezer eseményt találhat. Tartson ki, növelje a nyerési esélyeit, és vigyen haza akár 300 dollárnyi bónuszt üdvözlő ajándékként. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bónuszkódra nincs szükség, ha el szeretné kezdeni a fogadást.

A jutalomban minden új regisztráló részesülhet, aki átlagosan 15 dollár befizetést teljesít. A Neteller és Skrill elektronikus pénztárcák kivételével minden befizetési lehetőség érvényes marad. A játékos számlájára 100%-os bónusz kerül jóváírásra, amely megegyezik az első befizetés összegével. A játékosok 1,80 és 1,40 (európai formátum) szorzóval tehetnek fogadásokat egyéni és kombinált fogadásokban.

A fogadók 30 napon belül megkapják a bónuszt. A befizetés 5-szörösét kell fogadnia a fogadóknak, mielőtt felvehetik a nyereményt.

🆗 Sportfogadások áttekintése

a 10Bet lehetőséget kínál a fogadóknak, hogy a piac legjobb szorzóira fogadjanak. A platform minden hónapban számos élő fogadási eseményt kínál. A rendszeresen frissített naptárban több, mint 150 bajnokság szerepel világszerte. A bukméker hírnevének kiépítése érdekében kiemeli a fogadások nagy választékát, amihez hozzáadódnak a piaci átlagnál magasabb fogadási limitek.

Hogy elkerülje a zavart a fogadások elemzése és a jövőbeli csapatok kiválasztása során, a portál hozzáférést biztosít a kapcsolódó információkhoz. Például az összes mérkőzés eredményére és statisztikájára történő keresés a helyes útra tereli Önt. A foci mellett próbáljon szerencsét baseball- vagy teniszfogadásokkal is. Főleg a szorzókra koncentráljon, még akkor is, ha az árrés sokkal kevésbé tűnik fontosnak Önnek.

Előnyök / hátrányok
 • Kényelmes és gyorsan használható weboldal
 • Mobil alkalmazások elérhetősége a Google Play és AppStore áruházban
 • Külön bónusz elérhető a fogadásokhoz és a kaszinókhoz
 • Játékos támogatás 24/7
 • Fogadások és játékok kis választéka
 • Nincsenek eSport versenyek
 • A fizetéshez szükséges kriptovaluták hiánya

🖥️ Az élő fogadásokról

Minden fogadó minden bizonnyal megtalálja a boldogságát a 10Bet-nél, amikor felfedez egy kiváló platformot a felső részben. Íme, ami ennyire vonzza őket: az élő fogadásokban elérhető versenyek és sportesemények egész sora, beleértve az MLS, MLB, NBA, NFL, de a kevésbé népszerű sportágak és versenyek is. Az egyetlen hátránya, hogy nincs élő közvetítés funkció a felületen, ellentétben az online fogadási oldalak többségével. Ehelyett egy mobilalkalmazás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármilyen eszközön keresztül, bármilyen helyről fogadjanak. Ez a program nagyon fontos szerepet játszik az élő fogadási versenyek közvetítésében.

10Bet→10Bet→

💳 Fizetési módok

A 10Bet számos “standard” lehetőséggel rendelkezik a számlájára történő összes befizetés és nyereménykivonás elvégzéséhez. A legfontosabbak a következők:

 • Visa, MasterCard, Paysafecard;
 • Interact Online, Interact e-transzfer fizetési átutalási rendszerek;
 • A Much Bettet elektronikus pénztárca;
 • Banki átutalás.

A 10Bet tudja, hogyan tartsa biztonságban az ügyfelei személyes adatait. Ezenkívül a bukméker az SSL (Secure Socket Layer) digitális titkosítási rendszert használja a tranzakciók áramlásának ellenőrzésére az oldalon.

A 10Bet nem számít fel jutalékot semilyen kifizetés után, függetlenül a kiválasztott fizetési módtól. A bukmékernél a saját szabványainak megfelelően gyorsabb és hatékonyabb lesz a feldolgozási idő. Ezen kívül a “kis játékosoknak” minősített fogadók élvezhetik a kedvező, csak 10 dolláros kifizetési küszöböt, a kártyáikon.

🎁 A promóciós ajánlatok

A 10Bet számos rendszeres promóciót kínál felhasználóinak. A Combo Boost, az egyik legnépszerűbb, amely a nyertes kombinációs fogadásokon további 50%-os előnyt biztosít. Várjon, és nézze meg az eredményt, ha nyer, és próbálja meg kombinálni a 3-10 eseményre tett fogadásait.

A cash-out lehetőség azt kínálja, hogy a még folyamatban lévő fogadáson elért nyereménye egy részét visszakapja, függetlenül attól, hogy nyertes vagy, vesztes pozícióban van. Ahhoz, hogy előre lássa a kifizetést, kattintson a ‘Saját fogadásaim’ részben található visszavonási ikonra.

A VIP Ten Club programmal a 10Bet ügyfelei további ajándékokat, különféle ajánlatokat, sporteseményeket és elit kaszinót élvezhetnek. Ezen túlmenően egy dedikált számlavezetővel is rendelkeznek majd.

10Bet→10Bet→

✳️ A weboldal jellemzői

A 10Bet weboldal sok egyéb jellemzője mellett a letisztult dizájnjáról és egyszerű felületéről ismert. Nem lesz gondja azzal, hogy megtalálja a legjobb lehetőségeket, vagy hogy eljusson a kívánt szakaszokhoz. A platform országonként sorolja fel a bajnokságokat és versenyeket, amelyeket egy-egy nemzeti zászló és egy kis ikon jelképez, amely meghatározza az Ön által preferált sportágat.

A fogadásokat akkor kezdheti el, ha minden regisztrációs lépést végrehajtott. A platform 15 különböző nyelven is működik. Önön múlik, hogy melyik változat felel meg a legjobban. Összességében ez az egyik legnagyobb részvételi aránnyal rendelkező bukméker, beleértve az Ön résztvételét is.

🔽 A 10bet mobilon keresztül

Mobileszközéről a 10Bet alkalmazáshoz a program letöltésével férhet hozzá. Egyszerűen látogasson el a megfelelő szakaszba, majd olvassa el az okostelefonjáról vagy táblagépéről a konkrét utasításokat. Az optimális navigáció mellett az eszköz a klasszikus oldalhoz hasonló funkciókkal is rendelkezik. Minden nap több tízezer esemény vár Önre, köztük több, mint 30 sportág, több mint 200 élőben közvetített mérkőzésen, nem is beszélve a lehetséges kombinációk típusairól. Külön meg kell említeni a 10Bet-nél az első mobilkapcsolathoz kínált 10 dolláros ingyenes fogadást.

📞 Ügyfélszolgálat

Ha az ügyfeleknek bármilyen kétségei, vagy problémái merülnének fel, a 10Bet létrehozott egy ügyfélszolgálatot, hogy megnyugtassa a játékosokat. A napi 24 órában működő ügyfélszolgálat élő csevegésen, e-mailben, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül ad választ. Alternatívaként a GYIK részlegben is találhat megfelelő válaszokat.

10Bet→10Bet→

✅ 10Bet – népszerű kérdések:

✅ Milyen licenc alapján működik a 10Bet (10Bet)?

A bukméker 10Bet (10Bet) számos licenccel rendelkezik. Engedélyt kapott, hogy Nagy-Britannia, Írország, Svédország és más európai országok területén dolgozzon. Emellett elindult a 10bet.com hivatalos weboldal is, amely #8048/JAZ licenc alatt működik. Curacao regisztrátora adja ki, és lehetővé teszi játékosok fogadását a világ minden tájáról.

💵 Milyen regisztrációs bónuszt biztosít a 10Bet (10Bet)?

A játékosok egy bónuszt kaphatnak, amikor regisztrálnak a 10Bet-be (10Bet), ha a következőket választják: sportfogadások és kaszinójátékok fogadására. Ez megegyezik a betét összegének 50%-ával, de legfeljebb 50 euróval vagy ennek megfelelő összeggel. A kaszinó szerelmesei ezen felül 25 ingyenes pörgetést kapnak, amelyeket a promóció feltételei között leírt nyerőgépekben használhatnak fel. Az információkat a "Promóciók" részben találja.

📱 Honnan tudom letölteni a 10Bet mobilalkalmazást?

A BC 10Bet (10Bet) felhasználók a hivatalos Google Play és AppStore áruházakban találhatnak mobilalkalmazást. Így az Android és iOS okostelefonok tulajdonosainak lehetőségük van a program automatikus telepítésére, kézi telepítés nélkül. A pályázatokhoz mutató linkek a fogadóirodák honlapján érhetők el.

💳 Hány fizetési módot támogat a 10Bet (10Bet)?

10 fizetési szolgáltatáson keresztül feltöltheti számláját, és pénzt vehet fel a 10Bet-ről (10Bet). Ezek közül kiemelhetjük a kártyás (Visa és MasterCard) és banki átutalásokat, az elektronikus pénztárcákat (PayPal és Skrill) és a fizetési rendszereket (Neteller és Apple Pay mobilfizetési szolgáltatás). A pénzátutalások szabályaival a felhasználó személyes számláján ismerkedhet meg.

Szerezzen 50 € bónuszt és 25 ingyenes pörgetést a kaszinóban

Regisztráció Regisztráció