Hogyan lehet létrehozni egy alapvető fogadási stratégiát?

A fogadási stratégia a fogadók erőfeszítéseinek középpontjában áll. A fogadás stratégiája gyakorlatilag attól a pillanattól fogja érdekelni, amikor a saját fogadását kívánja megtenni. És ezt nem hagyja abba, amíg nem hagyja abba a fogadást. Ebben a cikkben elmagyarázom, mi az a fogadási stratégia. És ezután Önnek utasításokat adok, hogyan kell elkészíteni egy alapvető fogadási stratégiát.

A fogadási stratégiákat szinte minden fogadó alkalmazza. Gyakran nem is tud róla.

Mi az a fogadási stratégia?

A fogadási stratégia egy szabálykészlet, amely alapján választja a tippeket a fogadásra. A fogadási stratégia lehet például az Ön törekvése keresni a fogadásokat az outsiderekre jó formával, vagy a favoritokra, akik idegenben játszanak. 

A fogadási stratégia általában ismert lehet, mint például a Martingale. Ugyanakkor szó lehet a saját fogadási stratégiájáról is, amelyet nem szeretne megosztani senkivel.

A fogadók többsége saját fogadási stratégiáját alkalmazza, bár lehet, hogy akár nem is tud róla. A nyereséges fogadók ezt követően a saját fogadási stratégiájukat hozzáigazítják a fogadási stratégiához, amelyet value betting-nek neveznek. Ez a fogadási stratégia az összes hosszú távú nyereséges fogadási stratégia alapja.

Hogyan elkészíteni saját fogadási stratégiát?

A saját fogadási stratégiájának az elkészítésénél három lépésben kellene eljárnia. Elsősorban készítsen egy listát azokról a pontokról, amelyek kulcsfontosságúak a stratégiájához. Másodsorban ezekhez a pontokhoz sorolja a fontosságát. Ezután a kapott számokat váltja át a valószínűségre, és ezt a valószínűséget pedig szorzóra konvertálja. Végül a megkapott szorzót összehasonlítja a felajánlott szorzókkal, és ha ez a szorzó nagyobb lesz, akkor egy szép value bet fogadást fogad. Magyarázzuk el ezt egy példával.

Példa:

Tegyük fel, hogy létrehozott egy fogadási stratégiát, ahol a győztes futballcsapatokra fogad. Az erejük értékelését a következő öt pont alapján bírálja.

A káder minősége

Jelenlegi forma

Az edző minősége

Lőtt gólok száma

A kapott gólok száma

Ezt követően meghatározta, hogy az Ön számára a legfontosabb a jelenlegi forma, majd a káderének a minősége. Az edző minősége, a megszerzett és kapott gólok száma csak másodlagos jelentőségű az Ön számára, és emellett mindhárom pontnak ugyanazt a jelentőséget tulajdonítja.

A káder minőségére ezért 4 pontot osztunk ki. A jelenlegi formának 3 pontot. A szerzett gólok számára 1 pontot. A kapott gólok számára 1 pontot. Az edző minőségére 1 pontot. 

Végül ezeket a pontokat az egyes csapatokhoz soroljuk. Tegyük fel, hogy Chelsea játszik Watforddal, és az egyikük győzelmére szeretne fogadni a döntésig (az egyszerűség kedvéért).

Chelsea kádere jobb, míg Watford jelenlegi formája jobb. Chelsea edzője is jobb, végül a szerzett és kapott gólok száma is. Chelsea-nek összesen 7 pontja van, Watfordnak akkor csak 3 pontja.

Összesen 10 pontot kapunk. A 100% -ot elosztunk 10 (pont) értékével, ennek köszönhetően megkapjuk az egy pont értékét, amely 10% tesz.

Mivel Chelsea 7 pontot ért el, valószínűsége a győzelemre a döntésig 70%. A 3 ponttal rendelkező Watfordnak akkor 30% esélye van a győzelemre. Ezt az értéket átváltjuk szorzóra.

Ezután a valószínűségeket átváltjuk szorzóra a következő képlet szerint:

100 / valószínűség = megfelelő fogadási szorzó

Az esetünkben a következő egyenletről lesz szó:

100/70 = 1,42

Valószínűség Chelsea győzelmére 70%, a megfelelő szorzó 1,42.

Végül az általunk elért szorzót összehasonlítjuk a szorzó-ajánlattal. Ha például valamelyik bukméker kínálatában, mint például a 22bet, Chelsea győzelmére mondjuk 1,55, vagy magasabb értékű szorzót találunk, (hogy legyen némi tartallékunk, ha nem pontosan számoltuk ki a valószínűséget), akkor találtunk egy szép value bet-et és nyereséggel fogadhatunk (hosszú távon) .

Hogyan hozzunk létre egy alapvető fogadási stratégiát – következtetés

Gratulálunk, most elkészítette az első fogadási stratégiáját, és ennek az alapján kiszámította a két lehetséges eredmény valószínűséget. A megszerzett számoknak köszönhetően megtudhatja, hogy a felajánlott szorzó előnyös-e. És ennek köszönhetően hosszú távon nyereséges lesz.

Releváns hírek