Hogyan fogadjunk az “okos” pénz szerint?

Először is, ez a cikk nem teljesen könnyen érthető meg. Ennek az az oka, hogy mindannyiunknak másképpen van felépítve a szótárunk, és egyes kifejezéseket teljesen másképpen tudunk elképzelni. Nem kell messzire menni, egy ilyen általános szót, hogy “vagyon”, mindenki teljesen másképp képzeli el. Ugyanez történik az “okos” szóval is, nem beszélve az “okos pénz” fogalomról, amellyel ebben a cikkben bőven találkozunk.

Nemrég olvastam néhány cikket az okospénzről, vagyis a fogadásokról, amelyeket a nyereséges fogadók kötnek. Az egyik legérdekesebb és gyakran jövedelmező stratégia ezek a pénzek szerinti fogadás.

Az okospénz mozgása a fogadási piacon kimutatható. Hogy egy ilyen fogadást kifogjunk, nem lehet megkérdezni az ügyes szerencsejátékosokat, hogy tulajdonképpen mire fognak tippelni? A profitoló fogadók általában nem osztanak meg ilyen információkat. Léteznek azonban módok arra, hogy felfedjük a fogadásaikat. Ebben a cikkben ezeket bemutatom.

Amikor a szorzók gyorsan esnek

Néha megtörténik, hogy egy közzétett szorzó nagyon gyorsan leesik. Például képzeljük el, hogy reggel 10 órakor egy futballcsapat győzelmére a szorzó 11,00 értékben van, egy órával később pedig ugyanerre az alkalomra már csak 6,00. A szorzók változhatnak a nagyszámú kezdő fogadó intenzív akciói miatt, de ha gyorsan mozognak, ez azt jelzi, hogy az okos pénz került a játékba.

A szorzók ilyen nagy mozgásának az oka általában az, hogy az értékében hiba volt. Ha tudja észlelni ezeket a zuhanásokat, akkor meg tudja állapítani, hol volt a hiba. Ezen a ponton azonban gyakran adódik egy probléma – ha nem veszi észre elég gyorsan a szorzó zuhanását, nem tud rá időben reagálni – nem kapja el a megfelelő szorzószintet, és így elmulasztja az értékét. Ebben az esetben tehát nincs értelme a szorzó zuhanásának alapján fogadni.

Amikor a mérkőzés az ellenkező irányba fejlődik, mint azt feltételezné

Kideríteni, hogy mennyi pénzt fogadtak az egyes csapatokra, nem könnyű dolog. Azonban ki lehet deríteni, hány fogadást tettek az egyes meccsekre, egyes fogadóirodák megosztják ezt az információt. Ha észrevesz egy olyan mérkőzést, ahol a legtöbb tét (például 70%) az egyik oldalon van, általában azt várnánk, hogy a szorzó egy ilyen csapatra kevésbé lesz vonzó. Ha azonban mégis elér egy viszonylag magas értéket, akkor előfordulhat, hogy az okospénzt ez ellen a fogadás ellen irányítottak. Használja ki ezt a tudást és fogadjon akár a 22bet fogadóirodánál. 

Amikor semmi lényeges nem történik egy nagyon nézett meccsen

Ha egy játék nagyon figyelve van, a szerecsejátékosok érdeklődése általában sokkal magasabb lesz, mint a legtöbb más mérkőzésnél. Ha egy ilyen meccsen nem változtak jelentősen az oddsok, és a fogadások száma megegyezik a felek között plusz-mínusz, akkor biztosan feltételezhető, hogy az okospénz az egyik oldalon sem nem jelent meg.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ilyen meccsekre kellene fogadnia. Egyáltalán nem. Ez azonban azt jelenti, hogy a meghirdetett szorzók viszonylag pontosak – ha nem így lenne, akkor az okospénz változtatta volna őket. Tekintettel erre egy ilyen meccsre csak abban az esetben lenne szabad fogadnia, ha az egyik oldalon jelentős előnyt lát.

Releváns hírek