Hogyan fogadjunk a sérülésekre a nagy futballtornákon?

A tapasztalt fogadók megerősítik Önnek, hogy a sérülések gyakorlatilag elkerülhetetlenek a nagy futballtornákon (az EURO vagy a világbajnokságok). Egyes sérülések megváltoztathatják az egész csapat hatékonyságát, míg mások egyáltalán nem fogják befolyásolni a csapatot. Ha sikeres szeretne lenni a fogadásban a labdarúgásra, akkor jól kell tudnia kiértékelni a sérülések hatását. Hét tényezőt hozunk Önöknek, amelyeket mindig figyelembe kell venni a fogadásnál a labdarúgó csapatra egy sérült játékosokkal.

Hogyan játszott a sérült játékos?

Az egyes játékosok sérülései eltérő hatással lehetnek egy futballcsapatra.

Valószínűleg teljesen egyértelmű, hogy a sérülés hatása sokkal fontosabb, ha a labdarúgó különösen jól játszik, mint amikor csak kínlódik. Az ilyen dolgok értékelésénél az eredménylistán túl kell tekinteni. Szüksége van tudni, mi történik. Egy játékos, beleértve a támadót is, akkor is nagyon hatékony és fontos tud lenni, ha nem iratkozik fel a gólszerzők listájára.

Meddig fog hiányozni?

Ha egy játékos a bajnokság elején sérül meg, és a mérkőzés hátralévő részében kiesik a játékból, a csapatnak sokkal több változtatást kell elfogadnia, mintha csak egyetlen egy meccset hagyna ki. Ha egy játékos csak egy mérkőzést hagy ki, a csapat csak átmeneti változtatást hajthat végre. Ha hosszabb ideig áll kívül, akkor hosszabb távú változtatást kell végrehajtania, vagy akár néhány különböző változtatást is.

Hány játékosa van a csapatnak?

Ha egy futballista megsérül, helyettesíteni kell. Azoknak a csapatoknak, amelyek egy sérült játékost hasonló minőségű játékossal helyettesíthetnek, semmilyen módon nem kell hogy megkárosuljanak a sérülés következtében. Ezzel szemben azok a csapatok, amelyek nem rendelkeznek megfelelő helyettesítéssel a káderben, súlyosan megkárosulhatnak.

Egy kulcsfontosságú vezetőről van szó?

A labdarúgás egy  csapatsport, azonban léteznek olyan játékosok, akiknek összehasonlíthatatlanul magasabb az egyéni minőségegük, esetleg a csapatra máshogyan is hatnak, mint csak a futballtudásukkal. Ha egy olyan játékos sérül meg, akinek nagy pszichikai hatása van a csapatra, például egy olyan vezető, mint Cristiano Ronaldo, az óriási probléma.

Alapvető a játékos pozíciója a csapat játékstílusa szempontjából?

Egyes futballcsapatok függhetnek a kiválasztott pozícióktól. Egy gyorsan támadásba lépő csapatnál biztosan jobban hiányozni fog egy támadó magas pozicióban, mint egy tiki-taka stílussal játszó csapatnál.

Hiányzott a játékos már korábban is?

Ha egy játékos már valaha hiányzott, még akkor is ha egy igazi sztárról van szó, a csapat könnyebben pótolja, mint ha először hiányzik. A játékos megsérült a múltban is? És hogyan teljesített a csapat az ő jelenléte nélkül? A történelem segíthet meghozni az értékes információkat. És ezután bátran fogadhat akár a 22bet-nél. 

Hogyan fog reagálni a közvélemény?

A futballban olyan sérülések fordulnak elő, amelyek pánikot keltenek a nyilvánosság körében. Természetesen ez olyan típusú sztárjátékosokra vonatkozik, mint Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. Ellenkezőleg, egyes sérült játékosok nem kapják meg azt a figyelmet, amelyet megérdemelnének tekintettel a minőségükre vagy a pozíciójukra, amelyben játszanak. Minél jobban fog belelátni a hétköznapi emberek elméjébe, annál jobban fog találni itt is értéket.

Releváns hírek