Hogyan fogadjunk a gólszerzőre a labdarúgásban

A legtöbb csapatsportban az egyéni játékosok teljesítményeire is lehet fogadni. A futballban a fogadás a gólszerzőre az egyik kedvenc fogadás, de nem egy könnyű feladatról van szó. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet felbecsülni, hogy melyik játékos szerez gólt, és ugyanakkor érdekes szorzókat találni. 

A kapuba talált a játékos az utolsó körben? Ne féljen rá fogadni! A futballista jó hangulatban lesz, a társai támaszkodni fognak rá és gólhelyzeteket készítenek neki. 

Válassza ki a megfelelő mérkőzéseket

Ahhoz, hogy a szelvény a gólszerzőre zöldre festődjön, először is az kell, hogy gólok essenek a mérkőzésen. Ideális tehát először elemezni, hogy várhatóak-e gólok a meccsen – ha nem, akkor azonnal kerülje el ezt a mérkőzést, és keressen egy olyan mérkőzést, ahol támadó futballra lehet számítani. Egy ilyen párharcot az egyes csapatok korábbi mérkőzéseinek történetéből ismerhet meg. Figyelje meg, hány gólt szereznek a klubok átlagosan meccsenként, és ellenkezőleg, mennyit kapnak. Ha ez az érték azt jelzi, hogy elegendő gól esik, akkor kezdje el a góllövő kiválasztását.

Az az ideális, ha a favorit csapat egy kieső pozíciókban lévő klubbal játszik, és gólörvényre lehet számítani a favorizált csapat előadásában. Ebben az esetben nagyon alacsony a szorzó a várható győztesre, de a kínálatban gyakran lehet érdekes értéket találni a góllövőknél. Például a 22bet-nél is.

Hogyan válasszuk meg a gólszerzőt

Mindig csak a csapat összeállításának a közzététele után válasszon góllövőket. Így tudni fogja, hogy az edző melyik összeállítást veti be, és ami a legfontosabb, nem fordulhat elő, hogy a játékos végül ne játszon. Ha már ismeri az alaplistát, válasszon néhány játékost a formájuk szerint. A klubhelyezési táblák mellett a gólszerzők táblázatai is könnyen megtalálhatók – ez az egyik alapvető feltétele a megfelelő játékos kiválasztásának. Azonban ne hagyja magát elcsábítani azonnal azzal, hogy a játékos a legtöbb gólt szerezte az egész bajnokságon vagy csapatban.

Mindig alaposan nézze meg, hány mérkőzést játszott a többi játékos. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy egy játékos, akinek például 10 gólja van a számláján, jobb választás, mint egy másik, aki mindössze 8-szor törte meg a kaput. Alaposabb vizsgálat után azonban kiderül, hogy a második focista mindössze tizenkét meccsen lépett pályára, és ebből még kétszer csak a második félidőben játszott, míg az első játékos 15 meccsen ugrott a gyepre az alapban ebben a szezonban. Ebben az esetben a helyzet megváltozik, és előnyösebb lesz a második focistát választani az adott mérkőzés gólszerzőjének.

Használja ki a játékosok formáját

A legjobb várakozni, és figyelmesen figyelni a tevékenységet az egész bajnokságon. Mindig van olyan játékos, aki egyszerűen jó formában van, ezt jó észrevenni. Nem számít, hogy nem fogadott rá azonnal, inkább várjon. Ha a játékos igazán nagyon jó minőségű, akkor megőrzi az érzését az esélyekre a következő meccsekben is, és ez az ideális lehetőség a megfelelő gólszerző kiválasztására. A játékos az utolsó fordulóban gólt lőtt, sőt a héten is az európai kupákban? Ne féljen fogadni rá! A labdarúgó jó hangulatban lesz, társai számítanak rá és előkészítik neki a helyzetet, mert az elmúlt meccseken az egész csapat javára tudott változtatni a meccs állásán.

Ha teljesen biztosra akar menni, figyelje a játékost a közösségi hálózatokon. Az edzésről és a köztük eltöltött pihenésről készült fotók és videók minden bizonnyal elárulják, hogyan áll a játékos, és várható-e a góljai és az Ön pénzügyi statisztikáinak javulása.

Releváns hírek