Hogyan alakulnak az Európa Liga 2021/22 alapcsoportjai?

Szorzók az Európa Liga 2021/22 alapcsoportjainak eredményeire jelenleg már rendelkezésre állnak. És mivel a második legmagasabb klubverseny első meccsei már ma elkezdődnek, és mivel már beszéltünk a Bajnokok Ligájáról, itt az ideje válaszolni arra a kérdésre is, hogyan alakulnak a 2021 -es Európa Liga alapcsoportjai?

Az Európa Liga alapcsoportjaiban az angol Premier League csapatainak kellene élvezni a fölényt. Hasonló módon, mint a Bajnokok Ligáján, itt is 8 csoport létezik, mindegyikben 4 klub játszik. Míg a Bajnokok Ligáján 4 csapat játszik a Premier League versenyből, az Európa Ligában csak kettő. 

Mivel az Európai Liga nem annyira “szórakoztató”, és mivel az ezzel kapcsolatos információkat valamivel nehezebb megtalálni, mint a Bajnokok Ligája esetében, ezt a cikket egy kicsit másképp fogjuk fel. Ebben a cikkben három tippet mutatok be Önöknek az Európa Liga 2021/22 alapcsoportjaira, amelyekben a legjobban bízom.

Lyon megnyeri a csoportot (szorzó 1,70)

Lyon az A csoportban van együtt Rangers, Sparta Prague és Bröndby-val. Minden tiszteletem Spartának, de számomra Lyon az egyetlen TOP csapat ebben a csoportban. Semmi kifogásom nincsen Sparta ellen, sem Rangers ellen, de ezek a csapatok messzire elmaradnak Lyon színvonalától.

Memphis Depay elvesztése után, aki mint szabad lábon működő játékos, a nyáron Barcelonába távozott, ami valószínűleg nem lesz séta a rózsakertben Lyon számára a csoportban, de nélküle is meg kellene ezzel bírkózni a klubnak.

Lyon a nyáron erősödött Emerson, Jerome Boateng és Xherdan Shaqiri személyeiben, és ennek éppen elégnek kellene lenni. Az 1.70 -es szorzóval ezt egyszerűen ki kell próbálnom.

Leicester megnyeri a csoportot (szorzó 2,10)

Mondanom sem kell, hogy Nápoly jelenti a legnagyobb veszélyt Leicester számára. Többé-kevésbé a Premier League új évadának a remek kezdése miatt, és annak is köszönhetően, hogy pillanatnyilag az angol csapatok dominálnak, Leicesternek meg kellene nyernie a C csoportot.

Vardy továbbra is egy csúcs játékos, így a csapat többi tagja nagyon kiéhezettnek néz ki. Leicester a nyáron Patson Dakot, Boubakara Soumare-t és Jannik Vestergaardot hozta a klubhoz, másrészt elveszítette Wes Morgan-t, Christian Fuchs-t és Matt James-t, ami egy win helyzet.

Tekintettel a fent említettekre, Leicester City nagy favorit, és 2,10 feletti szorzóval egyszerűen ezt ki kell próbálnom.

West Ham megnyeri a csoportot (szorzó 1.58)

West Ham egy ilyen kis cseh kolónia a Premier League -ben. Coufal és Souček mellett Alex Král is a mezében játszik, aki a nyáron csatlakozott a csapathoz. Tehát ez a tipp személyes, azonban nagyon pragmatikus is.

West Ham nem csak favorit a csoport megnyerésére, hanem az egész Európa Liga megnyerésének fő favoritja is (szorzó 11,00).

West Ham jól lépett az új szezonba. Három mérkőzésen hét pontot szerzett a bajnokságban, már csak Tottenhamnak van több (3 győzelem, 9 pont).

West Ham tiszta fejjel megy az Európa Liga mérkőzéseibe, és ismételni fogom magam, hogy mivel a Premier League jelenleg uralja a nemzetközi labdarúgást, ebben az évadban az idén messzire eljuthatnának az Európa Ligán. Győzelme a csoportban szintén teljesülhetne. Fogadni ezekre az eseményekre érdemes a 22bet fogadóirodánál, összehasonlítani a szorzókat ajánlatos más bukméknél is, mint például a 20bet, 1xbet, vagy Betwinner cégeknél, amelyekből a legjobb oddsokat tudjuk kiválasztani és így értékkel fogadni. 

Releváns hírek