Hogyan alakulnak a Bajnokok Ligája 2021/22 alapcsoportjai? (2. rész)

Folytatjuk a cikkünket a legismertebb, legnépszerűbb európai versenyről, a Bajnokok Ligájáról és arról, hogy ki lesz a csoportok valószínű győztese. 

D csoport

Inter Milan, Real Madrid, Shakhtar Donyeck, Sheriff

Inter Milan megnyerte az olasz Serie A -t, de elveszítette Lukakut! Az előző szezon legjobb támadójának az első mérkőzése Chelsea mezében már mögötte van. Mint a helyettesét Džekót tartják, így a rajongók kissé dühösek. Félreértés ne essék, Džeko egy ikon, kora ellenére még mindig tud valamit ajánlani, de Lukaku egyszerűen sokkal veszélyesebb volt.

Real Madrid megpróbálta szerződtetni Mbappét, de ez nem sikerült neki. Nélküle ez nem lesz az igazi, Realnak viszonylag régi kádere van, és egy kicsi friss levegőre lenne szüksége.

Shakhtar hosszú idő után nem nyerte meg a bajnokságot az elmúlt szezonban, és összességében a minősége valamivel alacsonyabb, mint a fent említett csapatoké. És végül, Sheriff újonc a Bajnokok Ligáján, és nem igazán várok tőle egyáltalán semmit.

Ezt figyelembe véve a csoport megnyerésére az olasz csapatra fogadnék.

Tipp:Inter Milan megnyeri a csoportot (szorzó 3,70)

E csoport

Bayern, Barcelona, ​​Benfica, Dinamo Kijev

Barcelona tizennégy év után a nyáron elveszítette Messit, így elég valószínű, hogy nehéz lesz számára a nemzetközi színtéren működni. Még ha Depay rendkívül jól is megbírkózna mindennel, Barcelona számára ez biztosan nem lesz egy séta a rózsakertben.

Bayern tartja a színvonalát, és várható tőle, hogy jó teljesítményeket nyújt a nemzetközi porondon és a hazai bajnokságon is. Én személyem szerint jobban bíznék Bayernben, nyugodtan még a csoport megnyerésében is.

Tipp: Bayern megnyeri a csoportot (szorzó 1,42)

F csoport

Villareal, Manchester United, Atalanta, Young Boys

Kérem a következőt! Az F csoport összehozza az Európa Liga döntőseit, és nagyon valószínű, hogy Manchester United bosszút áll a vetélytársán. United ugyanis jelentősen erősített a nyáron, így meg kellene nyernie ezt a csoportot. Villarealnak azonban továbbra is képesnek kell lennie legalább tovább jutni. Ez elsősorban a nagyszerű edzőjének köszönhető, aki egyszerűen nagyon meg tud bírkózni a nagy meccsekkel.

Tipp: Villareal a 2. helyig helyezkedik el (szorzó 2,00)

G csoport

Lille, Sevilla, RB Salzburg, VFL Wolfsburg

Ez a csoport az első pillantásra nem is tűnik úgy, mintha a Bajnokok Ligájáról lenne szó. A gyengébb csapatok csoportjának nincs is jelentős favorita, de fogadnék RB Salzburg tehetséges bázisára és a jó vezetésére. A kvalifikálásra ez elég lehetne.

Tipp: RB Salzburg a 2. helyig helyezkedik el (szorzó 2,75)

H csoport

Chelsea, Juventus, Zenit, Malmö

Az utolsó, de nem a legrosszabb H csoport! Ebbe a csoportba tartozik a jelenlegi bajnok Chelsea és szintén az olasz kolosszus Juventus. Bár az Öreg Hölgy a nyáron elveszítette Cristiano Ronaldot, aki újonnan viseli United mezét, Juventus még mindig egy erő, amellyel számítani szükséges. Juventus ugyan nem a legjobban lépett az új szezonba, de ennek meg kellene változni. Azt azonban továbbra sem tudom elképzelni, hogy Juventus képes lenne megfosztani Chelsea -t a csoport megnyerésétől.

Tipp: Chelsea megnyeri a csoportot (szorzó 1,41)

GYIK – gyakran ismételt kérdések a Bajnokok Ligája 2021/22 -ről

Ki nyeri meg a Bajnokok Ligája 2021/22 alapcsoportjait?

A legnagyobb favorit a csoportja megnyerésére Chelsea, a Bajnokok Ligája jelenlegi bajnoka. Tippelni például a 22bet-nél is ajánlatos.

Releváns hírek