Hogyan alakulnak a Bajnokok Ligája 2021/22 alapcsoportjai? (1. rész)

Nemsokára ismét folynak majd a harcok a legismertebb, legnépszerűbb európai versenyen, a Bajnokok Ligáján. Sok pénz forog ebben a versenyben, ezért áldozzuk a figyelmünket mi is erre a ligára, és tegyünk fogadásokat mint a meccsekre, úgy a Bajnokok ligája győztesére, vagy az egyes csoportok győztesére, akár a 22bet fogadóirodánál. Szorzók a Bajnokok Ligája 2021/22 alapcsoportjainak eredményeire jelenleg már rendelkezésre állnak. És mivel a világ legjobb klubversenyének első meccsei néhány napon belül kezdődnek, itt az ideje válaszolni arra a kérdésre, hogyan alakulnak a Bajnokok Ligája 2021/22 alapcsoportjai, illetve hogyan fogadjunk erre a lehetőségre? Íme a cikkünk első része. 

Egyes csapatok a következő szezonban meglepetést okozhatnak.

Tippeket hozunk a fogadásokhoz a Bajnokok Ligája minden csoportjában, tekintettel a fogadás értékére is (value bet). 

A csoport

Manchester City, PSG, RB Leipzig, Club Brugge

Manchester Cityt és PSG-t az emberek a verseny egyértelmű döntőseinek tartják, így egyértelmű, hogy világklasszis csapatokról van szó. Még tavaly a csoport fő favoritja Manchester City lett volna, de PSG eszeveszett nyári erősödése után az ellenkezője igaz.

A nyár folyamán PSG a csapathoz hozta Real Madrid kapitányát, Sergio Ramost és egyúttal Barcelona kapitányát, Lionel Messit is. Ráadásul PSG -nek sikerült megtartania az összes meglévő sztárjátékost, akinek ereje, különösen a támadásban ezért halálos. Végül is Neymar-Messi-Mbappé összetételében ez a támadás már a labdarúgás történetének legjobb támadásai közé tartozik, gyakran az első helyen.

Tipp: PSG megnyeri a csoportot (szorzó 1.83)

B csoport

Atletico Madrid, Liverpool, Porto, AC Milan

A Bajnokok Ligája B csoportját az idén halálcsoportnak neveznek, mert három Bajnokok Ligája -győztest tartalmaz. Ennek a csoportnak meg van a potenciálja rendkívül szórakoztatónak lenni, de nem fogunk hazudni egymásnak. A fő favoritjai a csoport győztesére Liverpool és Atletico Madrid.

Természetesen Porto és AC Milan is meglepetést okozhatnának, de rengeteg különböző ténynek kellene összejönni. A valószínűsége ennek tehát kicsi. Itt nem merünk fogadni a csoportgyőztesre, de megpróbálunk egy (támogató) fogadást arra, hogy Atletico Madrid továbbjut. Akár a 22bet- nél is.

Tipp: Atletico Madrid 2. helyig helyezkedik el (szorzó 1,35)

C csoport

Sporting Lisszabon, Borussia Dortmund, Ajax, Besiktas

Ez egy kicsivel gyengébb csoport a változatosság kedvéért, mivel kétségtelen, hogy a győzelem fő favoritja Borussia Dortmund. És mi úgy gondoljuk, hogy Haaland emberei áttekintéssel képesek megerősíteni a favorit pozícióját.

A kérdőjelek itt inkább a második hely felett lesznek. Sporting Lisszabon, Ajax és Besiktas is plusz-mínusz egy szinten vannak, így gyakorlatilag bármi megtörténhet. Sporting Lisabonnak 19 év után sikerült megnyernie a bajnoki címet, és így meg lesz a kellő magabiztossága. Ajax szintén a bajnokság győztese, ezenkívül tavaly nagyon szép futballt mutattak. És végül Besiktas szintén megnyerte a hazai bajnokságot, bár nem volt annyira domináns. Érdemes lenne tehát itt kipróbálni egy fogadást a kvalifikálásra, például Ajax 1,50 szorzóért vagy Besiktas 2,30 szorzóért.

Tipp: Borussia Dortmund megnyeri a csoportot (szorzó 1,60)

Releváns hírek