Győzze le a fogadóirodákat ezzel az élő stratégiával a teniszre (kezdők)

A mainstream sportok, mint például a futball, sok fogadót vonzanak, ezért a fogadóirodák nagyon óvatosak a szorzók felsorolásakor. Másrészt az olyan sportok, mint a tenisz (alacsonyabb szintű versenyek) gyakran érdekes értéket szolgáltatnak, mert nem annyira fontosak a bukmékerek számára, ráadásul csak két eredményt hoznak (az egyik vagy másik játékos győzelmét).

Ez az egyszerű fogadási stratégia minden kezdő fogadó számára alkalmas. Sok szórakozást és izgalmat hoz, néha gyönyörű nyereséget is, például a 22bet-nél.

Csak kevés változó beszél bele a teniszbe – csak két játékos vesz részt a teniszmeccsen, lehetőség van videón is megvizsgálni az eseményt (sólyomszem), a nézők csendben nézik a mérkőzést, a játéktér szinte érintetlen, és a legtöbb esetben száraz és enyhe éghajlat uralkodik.

A labdarúgást összesen 22 játékos játssza, a játékvezetők gyakran döntő szerepet játszanak, és a VAR nem mindig áll rendelkezésre. Az időjárási viszonyok gyakran nagyon eltérőek, ami miatt a pálya sáros lehet. Nem is beszélve a rajongók szenvedélyes reakcióiról, amelyek jelentősen befolyásolhatják a játékosok mentális állapotát.

Tekintettel erre a tenisz tehát sokkal kiszámíthatóbb lehet. Ez nem jelenti azt, hogy nem történnek meg meglepő eredmények – természetesen hogy láthatóak. Ez azonban megkönnyíti az erőfeszítést az előny megszerzéséért a fogadóirodákkal szemben, különösen, ha élőben fogadunk.

A kulcsfontosságú kérdés tehát így szól: Hogyan tudjuk kihasználni a korlátozott külső tényezőket? Létezik -e egy jó stratégia az élő fogadásra a teniszre?

Kedvenc tippek és trükkök a fogadásnál a teniszre

Az egyik oka annak, hogy az élő teniszfogadás előnyös lehet, az, hogy a fogadóirodák inkább a mérkőzés végeredményére összpontosítanak, nem pedig a mérkőzés tényleges menetére.

Egyes játékosok például olyan fajta teniszezőkhöz tartoznak, akiknek lassú az indulásuk. Akár nyernek, akár nem, a lassan kezdő játékosokra a szorzók jelentősen növekednek, ha az első game-eken kicsit lemaradnak (a meccs előtti oddsokhoz hasonlítva).

Az élő teniszfogadási stratégia kezdőknek

Az egyéni szettek eredményeire vonatkozó élő fogadás alkalmas a kezdők számára, mert lehetővé teszi, hogy sikeres legyen akkor is, ha Ön nem tartozik a tökéletes teniszszakértők egyikéhez. Nem lehet azt mondani, hogy létezne olyan fogadási rendszer, amely garantálná a nyereséget. Az élő fogadás a tenisz szettekre azonban sokkal nagyobb értéket nyújtanak – különösen akkor, ha a bukmékerek hajlamosak alábecsülni a favoritokat, amelyekre a mérkőzés kezdete felé még csökkennek a szorzók.

Az egyik legjobb módja hogyan teremteni értéket a fogadásnál a teniszre ennek a kis trükknek a használatával :

Kiegyensúlyozatlan mérkőzésen (azaz a mérkőzésben az egyértelmű favorittal és outsiderrel) tegyen egy kis fogadást az outsider győzelmére (a mérkőzés előtt).

Ha a mérkőzés folyamán a favoritnak nem sikerül hamar az élmezőnybe kerülnie, fogadjon a győzelmére 2: 0 szettekre. Ebben az esetben sokkal nagyobb szorzókat kap, mint amelyeket kapott volna erre a fogadási lehetőségre a mérkőzés előtt.

Voilà, a favorit gyakran uralni fogja a mérkőzést, de lesznek olyan helyzetek is, amikor az outsider nyer. Akárhogy is, mindkét említett esetben nyerni fog.

Élő tenisz fogadási stratégiák kezdőknek – Következtetés

A fent említett élő tenisz fogadási stratégia nagyon gyakran működik, de nem tekinthető a garantált profitszerzés végső stratégiájának. Ahhoz, hogy ez a fogadási stratégia nyereséges legyen, a fogadónak meg kell tanulnia a megfelelő mérkőzések keresését. Mielőtt azonban elérné ezt a képességet (néhány hónap vagy év múlva biztosan képes lesz rá), legalább sok szórakozást és izgalmat fog élvezni.

Releváns hírek