Győzze le a fogadóirodákat ezzel az élő stratégiával a teniszre (haladók)

Az előző cikkben egy élő fogadási stratégiát néztünk teniszre a kezdők szára. Ma megnézzük az élő stratégiát a tenisz fogadásra a haladók számára, vagyis azoknak a fogadóknak, akik már valami keveset tudnak a fogadásokról és a teniszről. Ez a fogadási stratégia az öszes gamek száma körül forog a mérkőzésen, különösen az over (több, mint) lehetőségre vonatkozik.

Ez a stratégia segít eligazodni az élő fogadásban a teniszre

Ennek a fogadási rendszernek a kulcsa megtalálni a játékost a nagyon jó adogatással. Az ilyen játékosoknak nagy valószínűséggel meg kell nyerniük az összes adogatásukat, ami ideális esetben azt jelenti, hogy minden szett inkább zárul 7: 6 eredménnyel, mint 6: 2 vagy 6: 4 eredménnyel. Ha a mérkőzést két teniszező játssza nagyon jó adogatással, akkor ez nagyobb esélyt jelent több game-re.

Mint korábban említettem, ez a fogadási stratégia némi időt vesz igénybe a kutatáshoz. De ez az egyetlen hátránya.

Tehát hogyan kellene fogadnia a gamek összes számára a mérkőzésen, hogy maximalizálja az esélyeit a nyereményre?

A mérkőzés előtt tegyen vizsgálatot mindkét játékosról és nézze meg a megnyert adogatások százallékát, és hogy mennyi game-t nyert meg a return-ban. Ezeket a statisztikákat az ATP és a WTA weboldalakon találja meg. Így például 2021 -ben a legjobban adogató játékosok közé tartozik John Isner, Ivo Karlovič, Miloš Raonič és Nick Kyrgios. A legjobb return játékosok pedig Diego Schwartzman, Rafael Nadal és Novak Djokovic. Ideális esetben olyan mérkőzéseket kellene keresnie, amelyekben két jól adogató játékos játszik, akiknek viszonylag gyenge eredményei vannak a return-ban. Ha még mélyebbre szeretne merülni, keressen olyan játékosokat, akik magas sikerességi  statisztikával rendelkeznek az első adogatásból.

Amint megtalálja azokat a mérkőzéseket, amelyekben a fent említett játékos típusok megjelennek, akkor nagyobb számú game-re fogadhat. A szett, amely a tie break-ig jut, 13 game-et hoz. Egy három szettes mérkőzésen tehát legfeljebb 39 game lehet. Ideális esetben 3,00 vagy annál nagyobb szorzót kellene kapnia  a game-k 28,5 over-rére, de az ajánlat mérkőzésenként változhat.

Váljon teniszszakértővé

Egy másik módja értéket találni a tenisz fogadásakor, teniszszakértővé válni. Ez által azt értem, hogy kezdjen el fogadási elemzéseket készíteni az összes rendelkezésre álló információk alapján.

Mivel csak két játékos találkozik a teniszben, az eredmény sokkal jobban előrelátható, mint a csapatsportokban, ahol több változó van.

Hogyan lehet jól kihasználni ezt a tudást?

Az egyik kulcsfontosságú tényező az, hogy a játékos milyen gyorsan tud bemerülni a mérkőzésbe. Ha egy játékos rosszabbul lép a mérkőzésbe, de egyébként a mérkőzés favoritáról van szó, akkor érdemes megfontolni a fogadást az outsider győzelmére az első szettben. Ennek során figyelnie kellene azokra a játékosokra, akik remek első adogatással rendelkeznek.

További kulcsfontosságú elemek, amelyeket figyelembe kell venni a fogadási elemzés elkészítésekor, a sérülések, az adogatási és return statisztikák, valamint azok következetessége.

Tenisz arbitrázs fogadás és matched betting

Haladó fogadóként más fogadási stratégiákat is használhat, különösen az arbitrázs fogadásokat és a matched betting-et. Ezekről a fogadási stratégiákról korábbi cikkekben tájékoztattunk.

Stratégiák az élő fogadásnál a teniszre haladó fogadók számára

Megismertettem Önókek egy meglehetősen kézzelfogható fogadási stratégiával a fogadással a game-ek nagyobb számára. Ezt a fogadási stratégiát csak akkor használja ki, ha biztos a szükséges statisztikákban, és megkapja a szükséges szorzókat, például a 22bet-nél, vagy 20bet-nél is. Fogadni ezt a stratégiát kizárólag az érzések alapján veszélyes a bankrolljának.

Releváns hírek