Fogadások az outsiderekre a jégkorong-világbajnokságon – tökéletes lehetőség a magas szorzók eltalálására

A jégkorong-világbajnokság egy olyan verseny, amely minden évben megrendezésre kerül, kivéve, ha ennek valamilyen nyomós oka van. Talán minden világbajnokságon vannak meglepetések, néha az olaszok lepnek meg, máskor például Fehéroroszország. Ma arról fogunk beszélni, hogyan lehet felbecsülni az ilyen váratlan eseményeket, és mikor érdemes egy egyértelmű outsiderre fogadni.

Jégkorong-világbajnokság – tökéletes lehetőség a magas szorzók eltalálására! Például a 22bet-nél is. 

Tuti tippek nem léteznek, és a jégkorong-világbajnokságon már egyáltalán nem

A nemzetközi mérkőzésekre fogadni meglehetősen nehéz, és sok szakember teljesen kihagyja az ilyen versenyeket. Ha azonban igazán felelősségteljesnek szeretné tartani a fogadást, akkor elég nehéz figyelni a nemzeti válogatottakat. A játékosok megérkeznek néhány napra vagy hétre a világ minden tájáról, és mindegyikük formájának és hangulatának figyelése még a minden hájjal megkent fogadók számára is kemény dió.

Ha azonban mégis úgy dönt, hogy a hoki világbajnokságra fogad, legyen óvatos. Ideális fogadni a válogatottakra, mint a jégkorongban, úgy más sportágakban is, a klubközi mérkőzések rendszeres fogadásának kiegészítéseként.

Fordítson különös figyelmet egy bizonyosfajta rutinra, amikor a nézők és az alkalmi fogadók többsége hozzászokott ahhoz, hogy az olyan csapatok, mint Kanada vagy Oroszország egyszerűen rendszeresen győznek az általában gyengébb csapatokkal, és így nem szükséges semmi mást megoldani. Ez nagy hiba lenne, és ha ezt a megközelítést alkalmazzuk a jövő évi 2022-es jégkorong-világbajnokságra, ez kétszeresen igaz.

Ezenkívül minden jégkorong-világbajnokságon olyan dolog történik meg, amellyel senki sem számított. Franciaország pontokat szerez Kanadával, Dánia legyőzi Svédországot vagy Németország jobban játszik, mint az USA. Legyen nagyon óvatos ezzel kapcsolatban, és a fogadások előtt mindig végezzen legalább egy alapelemzést, még abban az esetben is, ha egyértelmű favoritra fogad. Még a 22bet-nél is, aki egy világhírű bukméker. 

Ne féljen a sodrás ellen úszni

Másrészt a jégkorong-világbajnokság ideális lehetőség a magas szorzók eltalálására. És tulajdonképen ennek nem is kellene annyira bonyolultnak lennie. Az első dolog, amit meg kell tennie, az egyes káderek elemzése. Ha megtudja, hogy valójában ki képviseli jövőre az egyes nemzeti csapatokat, akkor nem lepődhet meg azon, hogy a játék teljesítményei nem felelnek meg annak, amit egy nem beavatott rajongó elvárhatna.

Tehát, ha magállapítja, hogy például Svédország, amely kétszer került ki mint győztes az elmúlt három világversenyből, közel sem néz ki olyan jól, mint az előző években, ezt egyértelműen itt az ideje kihasználni. Ha már nem akar semmi többet oldani és kitalálni, akkor egyszerűen fogadjon Svédország ellen. Még akkor is, ha a három koronás csapat csak egyszer habozik, a 10 körüli nyereményszorzók mindenképpen örömet hoznak, és a döntőben értékesebb lesz, mint ismételten fogadni a svédekre nyomorúságos alacsony szorzókkal.

Ha komolyabban szeretné megközelíteni a feltételezett favoritok elleni fogadási taktikát, válassza a hendikepet! Arra számít, hogy Kanada nem lesz éppen kiváló? Nem kell azonnal fogadnia az összes csapatra, amely találkozik vele. Próbáljon meg pozitív hendikepet játszani egy oddsos outsiderre. Azt, hogy például Lettország legyőzi Kanadát, valószínűleg csak kevesen várnák el, annak ellenére, hogy nem volt titok, hogy az idén kissé más Kanada érkezett, mint a korábbi években.

Tehát válasszon egy hendikepet, amellyel az outsidernek néhány gólt hozzáad. Ideális például +2,5 vagy 2,0. Az első említett esetben a csapat, amelyre fogad, két gól különbséggel veszíthet, és a szelvénye továbbra is zöld marad. A +2,0 hendikep, vagy ahogyan valahol csak +2 néven szerepel, akkor azt jelenti, hogy két gól különbsége esetén a tétje visszajár, és ha a különbség alacsonyabb, vagy ha a kiválasztott csapat döntetlent játszik, vagy nyer – akkor az adott szorzóval nyer.

Releváns hírek