Fogadás a labdarúgó csapat győzelmére egy sokkoló veszteség után

Minden nemzetközi futballtorna (labdarúgó-világbajnokság, EURO, Konföderációs Kupa, stb.) során látni fogunk valamilyen sokkoló eredményt, illetve egy nagy favorit vereségét. Ez ritkán fordul elő, de minden tornán kikap egy elitcsapat olyan kívülállótól, akinek nem is biztos, hogy valamilyen dolga let volna a pályán.

Sok oka lehet a sokkoló veszteségnek. Az okok ismerete a siker kulcsa.

Ez frusztráló lehet a fogadók számára, különösen, ha a “tuti tippek” -el foglalkoznak. Ez még akkor is nagy kihívás, ha a fogadók megpróbálják kitalálni, hogy mi is történt valójában. Bemutatunk Önnek hat tényezőt, amelyet figyelembe kellene vennie a tippelésnél olyan csapatra, amely egy sokkoló veszteség után van. Reméljük, hogy ez segít Önnek a következő elemzésében.

Miért veszítettek?

Ez az első és legfontosabb kérdés. Meg kellene néznie az inkriminált mérkőzést, és megtudni, mi történt, és hogy fennáll-e a veszélye annak, hogy valami ilyesmi megismétlődik. Mindenekelőtt azt szeretné meghatározni, hogy a futballcsapat azért-e veszített, mert az ellenfél ki tudta használni a gyengeségeit, vagy egy olyan bizonyos játékstílussal játszott, amelyre a csapat nem tudott választ találni.

Azt is fontos megvizsgálni, hogy a csapat koncentrált vagy motivált volt-e vagy sem, vagy csak egyszerűen a szerencséről volt szó. Ha a győztes csapat képes volt feltárni az ellenfele gyengeségeit és rájönni hogyan ezeket kihasználni, egy következő ellenfél tanulhat ebből. Ha a következő ellenfél jobb minőségű annál, aki a sokkoló veszteséget szenvedte, akkor az valóban gondot jelenthet. Másrészt, ha a megdöbbentő eredmény inkább a koncentráció hiánya vagy a labdák gyenge visszapattanásai következménye, akkor teljesen minimális az esélye annak, hogy az események megismétlődnek.

Egészségesek?

Ahogy a tapasztalt futballfogadók nagyon jól tudják, egy rövid és intenzív tornán egy csapatot nem tud gyorsabban kizökkenteni a kerékvágásból semmi más, mint az egészségügyi problémák. Ha egy csapat veszített, nagyon fontos megvizsgálni az egészségi állapotát. Sérültek azok a kulcsjátékosok, akik nem szerepelnek az alapban? A kulcsjátékosok szerepelnek a mérkőzésen, de nem a legjobb formában vannak? Volt -e váratlan és megmagyarázhatatlan csere a mérkőzés során, amely sérülést jelezhetne?

Hogyan reagál a média?

Egy nagy futballtornán intenzív a média figyelme, és az, hogy a média mit mond a helyzetről, nagyban befolyásolja azt, hogy a nyilvánosság hogyan fogad a mérkőzésre. Tekintettel arra, hogy ezeken a versenyeken az alkalmi nyilvánossági tevékenykedés lényegesen magasabb, mint ahogyan ez a szokásos futballeseményeken lenne, a fogadóknak különösen tisztában kell lenniük a nyilvánosság hangulatával és az általuk teremtett megbecsülési lehetőségekkel. Például előfordulhat, hogy a média nagyon keményen reagál egy veszteségre, jelezve, hogy ez annak a jele, hogy a csapat vereségre van ítélve. Ha ezzel nem ért egyet, akkor az jelentős értéket alkothat a szorzóra.

Milyen hatással volt a játék a lehetőségeire?

A nemzetközi labdarúgó -bajnokságok nem sok teret hagynak a  tévedéseknek. Néha, de nem mindig, egyetlen vereség rendkívül drága vagy akár végzetes is lehet egy csapat számára. Ha a vereség a bajnokság csoportrészében történt, nagyon fontos megállapítani, hogy mit jelent ez a csapat számára. Van még esélye bejutni a következő körbe? Mit kell tennie a továbbjutáshoz? Ezekre és más kérdésekre pontos válaszokat kell találnia a következő fogadás előtt.

Kivel játszanak legközelebb?

A következő ellenfél egyike a legnagyobb tényezőkből a fogadásban, bármilyen mérkőzésről is legyen szó. Az ellenfél hasonló ahhoz, amellyel az előző meccsen veszített a csapat, vagy lényegesen különbözik? Egy bevált riválisról van szó, vagy éppen ellenkezőleg, egy csapatról, akit egyáltalán nem ismernek? Minél jobban fogja ismerni a másik ellenfelet, annál jobb helyzetben lesz a következő fogadás kiválasztásánál.

Hogyan békültek bele a megdöbbentő vereségbe a közelmúltban?

A sportfogadók jól tudják, hogy bármikor fogad a nemzetközi versenyekre, szembe kell néznie a sors mostohaságával. Ez elkerülhetetlen. A kulcs az, hogy a csapat el tudja-e kerülni ezt a csapást, vagy pozitívan reagál rá. Egyes csapatok a veszteség után összeszedik magukat, és elkezdenek rendkívüli teljesítményeket nyújtani, más csapatokat elnyeli az ilyen veszteség. A korábbi eredményekből megtudhatja, hogyan reagálnak a csapatok egy ilyen veszteségre. Ezek az eredmények a 22bet fogadóirodánál is megtalálhatók.

Releváns hírek