Ezen öt titok nélkül nem lesz képes legyőzni a bukmékereket

Van a profi fogadóknak valamilyen titka, amelyről Ön nem tud? Igen, azonnal több titok is létezik, amelyről tudnia kellene. Legalábbis ha nem szeretne félúton végezni, és fogadással igazán szeretne pénzt keresni. Ebben a cikkben öt alapvető titkot árulunk el, amelyek lehetővé teszik a fogadóirodák legyőzését. Már hamarosan.

Hogyan válni okosabb fogadóvá

A hétköznapi fogadók arról érdeklődnek, hogy szerintük talán ki nyeri meg az adott mérkőzést. A haladó fogadókat kizárólag csak az érték érdekli.

Senki sem nyer meg minden fogadást

Milyen a profi fogadók szelvényeinek a sikere? Gondolja, hogy az összes beküldött szelvénye nyer? Ön szerint 80% -os a sikerarányuk? Akkor tehát téved.

A pontos sikerességi arány természetesen változik a fogadók által alkalmazott fogadási stratégiától és elsősorban attól, hogy általában mekkora szorzókkal fogadnak, de az igazán jó fogadók sikeressége, akik 2.00 körüli szorzót választanak, sikerességi aránya 53-54% körül mozog.

Tekintettel erre meg kellene szoknia a veszteségeket. A vesztességek a  fogadásban akkor is jelentkeznek, ha Ön a világ legjobb fogadója lesz. A veszteségek a profitfogadás részét képezik, és azok, akik azt mondják, hogy nem veszítenek, hazudnak Önnek.

Ne hagyja, hogy az érzései tönkretegyék a hosszú távú eredményeit

Fogad és nyer. Ez azt jelenti, hogy jó fogadást tett? Sok fogadó csak azt nézi, hogyan alakult a meccs, de ez helytelen. Még egy jó fogadás is veszíthet, és ellenkezőleg, egy rossz is nyerhet.

Honnan tudja meg, hogy a fogadásának volt-e értéke? A jó fogadás legjobb mutatója a záró szorzók. Általánosságban elmondható, hogy ha Önnek sikerül nagyobb szorzóval fogadni, mint amelyek ki vannak írva a mérkőzés közvetlen kezdete előtt, akkor jó üzletet kötött.

Ezért a nyeremény és vesztesség helyett nézzen vissza inkább a záró szorzó értékére. És hogy magasabb volt-e, mint a szorzó, amellyel tippelt. Csak így érhet el hosszú távon jó eredményeket.

Értékkel (value-vel) vagy anélkül, ez az egyetlen számít csak

Ha nézegeti az odds-ajánlatot, például a 22bet -nél, és valamilyen érdekes fogadást keres, akkor érdemes a value-t keresnie. A value azt jelenti, hogy magasabb szorzóval fogad, mint amilyennek kellene lennie tekintettel a valószínűségre az adott találkozóra.

Ha ezt helyesen csinálja, akkor hosszú távon nyereséges lesz. De ez nem könnyű, ezért a játékosok gyakran engednek ezekből a követelményekből.

Ne csak a vendégek győzelmére koncentráljon

A fogadók különféle hibákat követnek el a fogadásaik során, ezután leggyakrabban rögzítik magukat a különböző trendekre, amelyek tulajdonképpen nem is trendek. Például egyes fogadók csak a vendégcsapatokra fogadnak, pusztán azért, mert a vendégcsapatokra magasabb szorzókat kínálnak. Vigyázzon erre!

Ha még nem találkozott a value-vel (ha hosszú távon nem tudja kikeresni a value-t), ha nem biztos abban, hogy a bukmékerek nem becsülték túl a csapatot, akkor ne nyújtsa a kezét ezek a trendek után. Szorzók a vendégcsapatokra az esetek túlnyomó részében helyesen vannak kiírva. A hazai környezet előnye az egyes sportoknál ugyanis viszonylag érezhető. Tekintettel erre, a fogadásra a vendégcsapatra (vagy más hasonló fogadásra), valóban jó okának kell lennie, nemcsak az általános kijelentés  “előnyösebbek a szorzók a vendégcsapatokra”.

Nagy bankrollal kell rendelkeznie, hogy nagy pénzt nyerjen

Igen, ez igaz. Például ahhoz, hogy havi százezret nyerjen, erre egy 100 000 értékű bankroll nem lesz elég az Ön számára. Vagyis ha jövedelmező fogadóként készül viselkedni, aki hosszú távon nyer.

Hogy havi több tízezret szerezhessen meg, naponta legalább 2, de nyugodtan több mint 30 fogadást is meg kell tennie, ideális esetben 20–70 ezer forint között, néha még nagyobb összegben is. Természetesen ez a megtérülési százzalléktól függ, de mint fent írtam, egyszerűen nem fog havi százezer forintot keresni a havi száz forint befektetésből, még ha darabokra vágná magát sem.

Könnyedén kiszámíthatja a várható nyereséget úgy, hogy kiszámítja a fogadásai összértékét (például havonta), elosztja őket 100-zal, és megszorozza a megtérülési százallékkal (például 10%).

Releváns hírek