Extra bónuszok az EURO 2020-ra a fogadóirodáktól

Pénteken (június 11-én) kezdődött az EURO 2020, amely először a története során nem egy vagy két állam területén lesz, hanem egész Európában. 11 országban fogják játszani. Ugyanúgy, mint öt évvel ezelőtt, ezúttal is hat csoport lesz négy országgal, amikor az első két csapat és az első négy legjobb csapat a harmadik helyről jut tovább. Bár pénteken a verseny már elkezdődött, ebben a cikkben olvashat egy magyar bukméker bónuszairól, amelyeket az EURO során készített Önnek.

22bet

Fogadjon velünk az EURO 2020-ra! Minél többet fogad, annál nagyobb lesz a visszafizetése! Szerezzen 8% -os visszafizetést minden fogadására, amelyet erre a bajnokságra köt meg. A bajnokság végén kiszámoljuk az egész összeget, amelyet elköltött a fogadásokra a bajnokság folyamán.

Hogyan kezdeni?

Regisztráljon a 22bet-re, tegye meg a fogadásait és szerezzen bónuszt.

Szabályok és feltételek az UEFA EURO 2020 bónuszaiért:

A cashback összege 8% a fogadások teljes összegéből, amelyet az UEFA EURO 2020-ra tett.

A cashback a bajnokság végén kerül megadásra ingyenes fogadás formájában.

Követelmények a fogadásra az ingyenes fogadásokból: legalább 3 eseményből álló összetett fogadást kell tennie, amelyek mindegyikének a szorzója legalább 1,8.

A cashback minimális összege 10 EUR. A maximális cashback, amelyet megszerezhet, 1000 euró.

A Cashback az UEFA Euro 2020 lejárta után automatikusan jóváírásra kerül az Ón számlájára.

A minősített fogadások teljes értékét az UEFA Euro 2020-ra tett fogadások száma alapján számítják ki.

Ha bónuszt szeretne szerezni, akkor egyszerű vagy összetett fogadásokat kell kötnie, amelyek szorzója legalább 1,5 az UEFA Euro 2020 mérkőzéseire.

Vegye, kérjük, figyelembe, hogy az összetett fogadások csak akkor jogosultak erre a pénzvisszafizetésre, ha az összes kifizetésük az UEFA Euro 2020 eseményeihez kapcsolódik.

Ha részt szeretne venni ebben az ajánlatban, akkor bele kell egyeznie a bónuszok elfogadásába.

És nagyon hasonló a helyzet más olyan fogadóirodáknál, amelyek Magyarországon működnek és megpróbálják vonzani a fogadókat erre a rangos versenyre, mint például a 20bet, az 1xbet vagy a Betwinner.

Releváns hírek