Élő fogadás kosárlabdára, vagy amikor a mérkőzés nem a tervek szerint alakul

A kosárlabda nagyon érdekes lehetőségeket nyit meg az élő fogadásban.

A kosárlabda azon sportok közé tartozik, ahol igazán nagyon gyorsan változik az eredmény, és szinte folyamatosan történik valami, ami befolyásolja a mérkőzés menetét. Ennek köszönhetően is a kosárlabda nagyon kedvelt az élő fogadásokra. De mi van akkor, ha a meccs nem a meccs előtti feltételezések szerint alakul? Az alábbiakban megvizsgáljuk, hogyan fogadni egy ilyen esetben.

Fogadási stratégia a pontokra

Mielőtt fogadunk, érdemes eldönteni, hogy pontok számára, vagy a meccs győztesére fogadunk a mérkőzés folyamán. Ha elsősorban a fogadásra a pontokra koncentrálunk, akkor a legfontosabb, hogy áttekintést kapjunk mindkét klub korábbi mérkőzéseiről. Másképp mondva, a statisztikákból és a táblázatból megállapítjuk, hány pontot szerezhet a csapat a meccsen. Egy másik fontos információ, hogy azok a játékosok játszanak-e, akik a leggyakrabban találnak a kosárba. Ha a kluboknak éppen nincs rossz időszaka, és nem okoz nekik gondot a bajnokság átlag feletti számú pontot szerezni, akkor ennek a stratégiának az alkalmazásához léphetünk. 

Ha már van olyan kiválasztott meccsünk, ahol jó kosárlabda várható, teli eltalált kosarakkal és fordulatokkal, ellenőrizhetjük a meccs előtti szorzókat. A gólok számának értéke érdekel minket, ahol a szorzó értéke körülbelül 1,6-1,8. Ezt az értéket ezután élőben figyeljük a játék során, a meccs előtt nem fogadunk semmit.

Amikor a mérkőzés elkezdődik, várakozunk és a játékkal együtt figyeljük a megadott számú gólra az említett szorzót, amit a mérkőzés előtt határoztunk meg. A célunk fogadni azt az értéket, ami a mérkőzés kezdete előtt valószínűnek látszott, de sokkal jobb szorzóval. Ezért az ideális helyzet az, amikor a meccs nem a tervnek és az eredeti feltételezésnek megfelelően alakul eleve. Ennek ellenére aktív kosárlabdát nézhetünk, ahol már csak a pontok növekedése hiányzik. A szorzók a kosarak számára nőni fognak, és ebben a pillanatban az eredeti értékre fogadunk sokkal jobb szorzóval!

Stratégia a mérkőzés győztesére

A második élő fogadási stratégiában a kosárlabdára a mérkőzés győztesére koncentrálunk. A fent leírt stratégiához hasonlóan ismét a meccs előtti információk elemzésével kezdjük. Ideális olyan mérkőzéseket választani, ahol az egyik klub enyhe favorit, például 1,4 és 1,6 közötti szorzóval. Továbbá a pontstratégiához hasonlóan ellenőrizzük, hogy a bukméker által kínált szorzók megfelelnek-e a táblázatban lévő állapotnak, az aktuális formának stb. Ha igen, akkor az élő rovatban a nézettek közé helyezzük a meccset és várjuk a meccs kezdetét.

Ismét figyelmesen figyeljük a meccset, fogadni van még idő, szeretnénk minél jobban olvasni a meccset. Ha a meccset a kezdetektől a kedvenc csapat uralja, akkor átmegyünk egy másik meccsre, mert ehhez a stratégiához nincs szükségünk ilyen folyamatra. Minket olyan meccs érdekel, amelyben kiegyenlített a kosarak száma, vagy a pontok száma enyhén a papíron és játékban gyengébb csapat javára szól. Ebben a szakaszban fontos, hogy elsősorban játékban a meccs előtti favorit ne legyen gyengébb. 

Például, ha két negyed után néhány ponttal a pontok aránya a meccs előtti gyengébb csapat javára szól, és úgy tűnik, hogy nem dőlt még el a meccs – akkor most fogadunk a meccs előtt kiválasztott favoritra. A szorzók most sokkal vonzóbbak és értékesebbek lesznek, miközben a nyerési esély egyáltalán nem irreális. Fogadjon kosárlabdára is a 22bet fogadóirodánál. 

Releváns hírek