A legfrissebb NHL-statisztikák és hogyan fogadni ezek alapján

A tengerentúli NHL-ben ebben a szezonban már minden csapat elég meccset játszott ahhoz, hogy megvizsgálhassuk a statisztikákat és a meccs adatait. Nézzük közelebról, mit mondanak a táblázatok és az értékek az NHL-meccsek alap része negyede után, és hozzá adunk néhány konkrét tippet is.

A csapatok statisztikái

Kezdhetjük az emberelőnnyel való játékkal, amiben messze a legjobb az Edmonton, aki az emberelőnnyel való játékainak 40%-át tudja gólra váltani. Ha élőben fogad, akkor feltétlenül használja ki ezt az Oilers meccsein. Elsősorban Drasaitl és McDavid duó, akikről még lesz szó, csodákat tudnak teremteni emberelőnyben, nekik köszönhető, hogy Edmontonban ilyen magas ez az érték.

Természetesen fontos a szerzett gólok száma. Ezzel legjobb jelenleg a Florida, amely 20 meccsben már 76 gólt szerzett. Ez meccsenként átlagosan 3,8 gólt jelent, és ha azt az értéket választja, hogy Florida 3,5 gólnál többet szerez fogadáskor, akkor érdekes értéket kaphat a szelvényére.

A Florida azonban nem az egyetlen, aki sikeres a gólszerzésben, ha szeret több gólra tippelni, mindenképpen Coloradóra és Edmontonra is koncentráljon. Mindkét klub meccsenként átlagosan körülbelül 3,8 gólt szerez, és a védelmük pedig eddig legalább átlagos. Röviden, ez azt jelenti, hogy a meccseiken sok gól esik, és a fogadás az over-re nagyszerű választás. 6,0-s értéket ajánlunk, amelynél jó oddsot kap, és 6 gól esetén nem veszíti el a tétet, hanem visszakerül a bankjába.

És ki a legerősebb otthon? Újra meg kell említenünk Floridát, mert ebben a szezonban egyszer sem veszített a hazai FLA Live Arénában. Ha tehát szeret biztosabb lehetőségekre fogadni, akkor Florida az idén még mindig 100%-os a hazai jégen, és ezt a dominanciát mindenképpen meg kívánja őrizni a lehető legtovább. Hazai pályán kudarcot vall például az Arizona és az Islanders, akik csak november 21-én játszották az első meccsüket új otthonukban. Az első 4 meccsből azonban egyik sem végződött győzelemmel, és az Islanders hokisai csak nehezen ismerkednek az új környezettel.

A játékosok statisztikái

A jelenlegi NHL leghíresebb nevei valószínűleg McDavid, Draisaitl és Ovecskin. Ez a trió eddig jelentősen elugrott a többi hokistától a kanadai pontszerzésben. McDavid és Draisaitl az Edmonton színeiben játszanak, sőt ugyanabban a sorban. Ez a duó hihetetlenül 76 kanadai pontot tudott szerezni 19 meccsen (Draisaitl 20 + 20 és McDavid 14 + 22). Mindegyikük átlagosan 2 pontot képes szerezni meccsenként, és úgy tűnik, hogy nem veszítenek semmit a formájukból. Az a fogadás, hogy Draisaitl vagy McDavid kanadai pontot kap a meccsen, gyakorlatilag egy élénkzöld szelvényt jelent.

A rangsorban szereplő Oilers párost a legendás Ovecskin egészíti ki, aki az idén is rendkívül sikeres, és jelenleg 36 ponttal a második helyen osztozkodik McDaviddal. Ami a gólok számát illeti, ezekből 18 van a számláján, és motivációja kétségtelenül az előre jutás az NHL összesített statisztikákban. Ott jelenleg a szerzett gólok számával a negyedik helyen áll, pályafutása vége előtt pedig legalább arra feni a fogát, hogy legyőzze Jaromír Jágrt, aki az NHL-ben 766 gólt szerzett.

Ovecskin eddig 745 alkalommal helyezte a hálóba a korongot, és mivel azt állítja, hogy nem akar addig maradni az NHL-ben, mint Jagr, az előre jutásért az NHL összesített statisztikáiban nagyon kell igyekeznie. A fogadás arra, hogy Ovecskin sikeres lesz a gólokkal, szintén jó választás! Fogadjon ezekre a lehetőségekre a 22bet fogadóirodánál. 

Releváns hírek