A fogadási stratégia tesztje a gólok pontos számára a labdarúgásban 2. rész

Egy egyszerű tipp a fogadásra a labdarúgásban a 2,5 gól felett / alatt -ra

A fogadásnál a 2,5 gól over/under (felett/alatt) a labdarúgásban természetesen kulcsfontosságúak a résztvevő csapatok korábbi mérkőzéseinek statisztikái. A legtöbb fogadónak azonban problémái vannak az egyes eredményekhez csatolni a prioritását. Az egyik külföldi fogadó jól megbirkózott ezzel a problémával. Az alábbiakban ismertetjük Önnek a rendszerét.

Fogadás az over 2,5 gólra ez szerint a rendszer szerint nagyon egyszerű.

Ez a módszer azon alapul, hogy egy megadott fix számú pontot rendelnek az egyéni eredményekhez.

Vegye elő mindkét csapat statisztikáját az utolsó 4 mérkőzésről (ez összesen 8 mérkőzés).

Ha a mérkőzés 2,5 gól felett ért véget, adjunk hozzá 0,5 pontot.

Ha mindkét csapat gólt lőtt az adott mérkőzésen, adjon hozzá további 0,75 pontot (akkor is érvényes, ha a mérkőzés nem ér véget 2,5 gól felett).

Ha a mérkőzés 2,5 gól alatt ér véget, vonjon le 0,5 pontot.

Ha az egyik csapat nem szerez gólt a mérkőzésen (még akkor is, ha a mérkőzés 2,5 gól felett ér véget), vonjon le 0,75 pontot.

Végül adja össze / vonja ki az öszes pontot. Pozitív, de negatív eredményt is kaphat.

Példa

Mindkét csapat korábbi mérkőzései ezekkel az eredményekkel értek véget:

4: 2

2: 1

2: 2

0: 0

2: 0

2: 1

3: 1

3: 0

Ezekért az eredményekért a következő pontokat soroljuk a mérkőzéshez:

+0,5 +0,75 +0,5 +0,75 +0,5 +0,75 -0,5 -0,75 -0,5 -0,75 +0,5 +0,75 +0,5 +0,75 +0,5 -0,75 = +3,5

Az over 2,5 gólra csak abban az esetben fogadjon, ha +5 vagy magasabb pontszámot ér el. Soha nem szabadna fogadnia negatív értékű eredményre!

Csak nagyon kivételesen szabad fogadnia olyan eredményre, amelynek pozitív értéke 5 alatti. Ugyanakkor érvényes, hogy csak annyi egységed szabadna fogadnia, amennyit kiszámolt. A fenti példában 10 egységből csak 3,5 -öt szabad fogadnia a 2,5 over gólra. Ha a számításaival +5,5 értékre jut el, akkor 10 -ből 5,5 egységre kellene fogadnia.

Ez a módszer tehát Önnek a nagy valószínűség leleplezése mellett az over 2,5 gólra segít meghatározni a fogadás helyes értékét (az adott esemény valószínűségétől függően).

A 2,5 gól mágikus határa

A 2,5 gólos varázshatár ilyen mágikus korlát a futballban. Körülötte forog általában minden fogadás a gólok számára a futballban (akár a túl-, vagy alul, valamint a pontos gólokra és a gólkülömbségre) mégpedig abból az okból, hogy tekintettel a játék sajátosságaira éppen ez a gólszám optimális, a legjobban valószínű.

Ha nem beszélünk statisztikai kivételekről és szélsőséges esetekről, például a lényegesen magasabb gólátlaggal rendelkező bajnokságokról (például egyes ausztrál versenyekről játékonként átlagosan 5 vagy több góllal), vagy a mérkőzésekben a nagy favorittal és outsiderrel, akkor messziről a legvalószínűbb, hogy átlagosan 2,5 gól esik meccsenként.

Még ha ezt az átlagot kissé megemelnénk, például mérkőzésenként 3 gólra, a fogadásunk nagyon hasonló valószínűséggel támadja meg a 2-3 gólhatárt. A valószínűség néhány százalékponttal külömbözhet, ami az 1,95 – 2,05 és alacsonyabb / magasabb szorzó -ingadozásokban tükröződik.

Value szorzók

Egy fogadóirodában ez általában úgy jár, hogy automatikusan kiírják a szorzókat az over/under -re (2,5 / 3,5 / 4,5, stb.) és ebből automatikusan kiszámítják a gólhatárokat és a szorzókat a gólok számára (a logaritmus segítségével). Tekintettel erre valóban megtörténhet, hogy a 2-3 gólra a labdarúgásban túllövik a szorzót (és ezért előnyös), azonban ez csak néhány mérkőzésen és meglehetősen kivételesen történik meg. A fő feltételezés természetesen az, hogy az over/under szorzó helytelenül volt kiírva, vagy hatalmas statisztikai kivétel van a mérkőzésen, amelyet az algoritmus nem tudott figyelembe venni (például derbi és gyakori 0 : 0 és 1: 1 eredmények megjelenése).

Így végül csak igent tudok mondani, ez a stratégia ugyan lehet hatékony, de nem olyan egyszerű vele bánni, mint amilyennek az első pillantásra tűnhet. Léteznek statisztikai kivételek, de ahhoz, hogy értékes tétet azonosítsunk a gólok pontos számára, nem elég csak azt mondani, hogy ez a mérkőzés over vagy under. Az over vagy under számnak egy adott bajnokságban nem kell feltétlenül azt jelentenie, és sokszor nem is azt jelenti, hogy kisebb vagy nagyobb valószínűséggel 2-3 gólt érhet el egy mérkőzésen, csak azt mutatja meg nekünk, hogy az átlag “körüláramlik” a felső vagy alsó határon.

Tehát ismét visszatértünk az alapos fogadási elemzéshez és a szorzók értékéhez. Ez a stratégia működhet, de e két dolog nélkül, csak mechanikus fogadással, egyszerűen ez nem lehetséges. Próbálkozzon a 22bet-nél. 

Releváns hírek