A 6 legnagyobb hiba a fogadásnál a labdarúgásra

A futball az egyik legnézettebb sportok közé tartozik. Tekintettel erre, az információk, amelyek szükségesek a helyes fogadás lebonyolításához, mindig rendelkezésre állnak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a futball az egyik a legegyszerűbb sportok közül, amelyekre fogadhat. Ennek ellenére nagyon sok hibát elkövetünk a fogadásnál a futballra. Ebben a cikkben bemutatom Önnek a 6 legnagyobb hibát a fogadásnál a futballra. Bízok benne, hogy ennek köszönhetően elkerüli ezeket a hibákat.

Ha elkerüli ezt a 6 hibát, akkor az eredményei a fogadásban emelkedni fognak.

Fogadások a szorzókkal közvetlenül a közzétételük után

Igen, a nyitó szorzók hatalmas értéket hozhatnak (gyakran a legnagyobb értéket egyáltalán), de ha Ön a kezdő fogadók közé tartozik, akkor a nyitó szorzók nagy buktatókat is hoznak. A lényeges buktató valószínűleg a nyilvánossággal való torzulás – az újonnan meghirdetett szorzókra nekiesnek a fogadók, gyakran teljesen tájékozatlan fogadók, és ezek a fogadás értékét az egyik, vagy másik oldalra dönthetik. Ha ilyen szorzókat használ ki, hibát követhet el. A tapasztaltabb fogadók ugyanis általában csak később fogadnak (amikor elegendő információval rendelkeznek), és a szorzó értékét egészen az ellenkező oldalra dönthetik, tehát az Ön szorzói ellen.

Nagy tét egy lehetőségre

Némelyik szorzók olyan jók, hogy nehéz elhinni, hogy ilyenek léteznek, mégsem lehet mindent rájuk fogadni. Még egy extra értékes fogadás is megad bizonyos esélyt arra, hogy nem lesz sikeres. Ha pedig elveszíti az összes pénzét, akkor nem kap újabb esélyt a fogadásra (anélkül, hogy több pénzt kellene befizetnie a számlájára). Ezért figyeljen a megfelelő bankroll kezelésére, ez fontos.

A nagy favoritok ignorálása

Lehet, hogy Ön azok a fogadók egyike, akik azt gondolják, hogy nincs semmi értelme fogadni a nagy favoritokra. Igen, ha csak az izgalom lehetőségét keresi a fogadások során, akkor valószínűleg igazán nincs értelme a nagy favoritokra fogadni. Ha azonban elsősorban a profit érdekli, akkor nem lenne szabad figyelmen kívül hagynia a nagy favoritokat. Ha egy ilyen fogadás elegendő értéket kínál, akkor teljesen mindegy az Ön számára, függetlenül attól, hogy egy favoritról, vagy egy kivülállóról van szó a fogadásban.

Fogadások a szíve szetint, nem az agya szerint

Sok fogadót elragad az érzelme a fogadások során. Némelyik fogadó a kedvenc csapatára fogad, pusztán csak azért, hogy támogassa. Más fogadó a kedvenc csapatuk ellen fogad, pusztán csak azért, hogy ne sajnálja, ha a csapatuk vereséget szenved. És vannak olyan fogadók, akik reggel arra ébrednek, hogy fogadniuk kell. És semmi más már nem is érdekli őket. Feltételezem, hogy ha fogadásokkal akar pénzt keresni, akkor ez a megközelítés már rossznak tűnik számára csupán ennek az elolvasása után. És ez jó. A nyereséges fogadás nem az érzésekről szól, hanem arról, hogy készítsen egy meccs előtti elemzést, majd fogadjon olyan szorzóval, amely előnyös. Például a 22bet fogadóirodánál.

Fogadások sportszakértők szerint

A sportszakértőknek áttekintéssel kellene rendelkezniük, nem? Ez logikusan hangzik, de ez nem olyan egyszerű. Tapasztalataink szerint a sportszakértők túl gyakran tévednek, főleg azok a tények miatt, hogy egyes mérkőzésekben túl sok tudományt látnak. A szakértők ráadásul abból az okból veszélyesek, mert a tippjeik szerint az egész fogadási nyilvánosság nagyszabású fogadásokat fog kezdeni, ami lecsökkentheti az értéket. Csak önmagában ez vezethet el egy kedvezőtlen fogadás megkötéséhez.

Fogadások rendkívül népszerű csapatokra

Az olyan csapatokra, mint a Real Madrid, Barcelona, vagy magyar körülmények között a Videoton FC, vagy Debreceni VSC, általában az egész fogadási nyilvánosság nagy stílusban fogad. A fogadóirodák emellett kellően fel vannak készülve erre a tényre, ami azt jelenti, hogy nagyon hátrányos szorzókat kínálnak. Más szavakkal mondva, a fogadásokkal a nagy favoritokra nem veri át a fogadóirodákat.

Releváns hírek