5 ok, amiért nem kellene bepótolni a veszteségeket

Mit jelent pontosan, hogy bepótolni a vesztességeket? Alapvetően arról van szó, ha Ön elveszít egy fogadást, akkor ismét fogad, hogy visszakapja a pénzét, vagy esetleg többet fogad, mint amennyit általában fogadna / kockázatosabban viselkedik, mint általában viselkedne.

A veszteségek bepótlása sok fogadó egy nagyon veszélyes gyakorlata, akik közül ezt néhányan még “stratégiának” is nevezik.

A sportfogadásban és általában a szerencsejátékban a veszteségek bepótlása nagyon általános dolog. Egyesek még “stratégiának” is nevezik, merüljünk el mélyebbre, és nézzük meg, miért kellene Önnek mindenáron elkerülni a veszteségek bepótlását.

1 – Az Ön fogadásai soha nem lehetnek befolyásolva egy azonnali ötlettel 

A legfontosabb megérteni, hogy nem rossz ismét fogadni a vesztésség után, hanem maga az oka rosz, hogy miért fogad. Ha a következő fogadását például a 22bet-nél, az előző fogadás eredménye befolyásolta, akkor bepótolja a veszteségeket, és ezért feladja a bármilyen előnyöket, amelyeket megtalálhatna. Lehet, hogy ez sikerül néhányszor, de hosszú távon ez nagyon rossz, amiről majd később beszélünk.

2 –  Az Ön előző veszteségei nem azt jelentik, hogy nagyobb eséllyei vannak megnyerni a következő fogadásait

Ez egyértelműnek tűnhet, de a sportfogadás / szerencsejáték / kaszinó filmekben is meglátja ezt a jelenséget – az emberek erősen hajlamosak azt gondolni, hogy a veszteségek végül győzelemhez vezetnek. Ez egyszerűen nem igaz. Sem a sportfogadásban, sem a pókerben, sőt, még a kaszinó rulettjében sem – az Ön korábbi vesztesége nem növeli az esélyeit a nyereményre. Ez kegyetlen igazság – egymás után 5 fogadás elvesztése könnyen további 5 veszteséghez vezethet, és ezzel még az egésznek nincs vége.

3 – A veszteségek bepótlása az elveszített fogadások megduplázásával nem stratégia

Először is, soha ne adja át a pénzét csalóknak, akik ezt a rendszert használják. Elméletileg minden elvesztett fogadás megduplázása valóban “nyerő stratégia”, de ez csak ELMÉLET és nem vesz figyelembe két tényezőt – végtelen mennyiségű pénzre és végtelenül nagy fogadási korlátokra van szükség ahhoz, hogy működőképes legyen. Ebből nincsen semmink, és mindkét lehetőség nélkül egy ilyen “stratégia” megbízható módszere annak, hogyan bajba kerülni. Mondjunk egy gyors példát arra, hogyan müködik ez.

tét – 500 HUF

tét – 1000 HUF

tét – 2000 HUF

tét – 4000 HUF

tét – 8000 HUF

tét – 16000 HUF

tét – 32000 HUF

tét – 64000 HUF

tét – 128000 HUF

Tehát annak érdekében, hogy 500 forintot szerezzen vissza 9 veszteség sorozat után, a következő körben 250 000 HUF-t kell fogadnia, és összesen 500 000-nél többet fog fogadni.

Az ilyen vesztes sorozatok valóban gyakoriak a sportfogadásban. Ha 500 forint flat stake-t fogad, a példánkban 4 500 forintot veszítene. Ez sem nem szórakoztató, de kevesebb, mint 1% veszteség ahhoz képest, amit a fenti stratégiával veszít.

4 – A jó döntések jó döntésekhez vezetnek, a rossz döntések rossz döntésekhez vezetnek

Ez egyszerű. A türelemnek és az elemzésnek, valamint a megfelelő bankroll kezelésnek köszönhetően stabilan és kényelmesen fogja érezni magát. A veszteségek bepótlása aggasztani fogja. Gyakran megbánja a fogadásait, amelyeket megvalósított. Valójában csak Önön múlik, hogy melyik utat választja. 

5 – Tanuljon meg veszíteni, hogy nyerjen

Ezt nehéz lehet megérteni, de nagyon fontos. Ahogy minden sportolónak a pályafutása csúcsára voltak vesztességek, úgy a sportfogadók is megoldanak bizonyos problémákat. Utálhatja a vesztességeket, de meg kell tanulnia, hogy ez a játék része és nagyon fontos. A veszteségek bepótlása megpróbálja kiküszöbölni a veszteségeket, de sajnos ez nem így működik. Nem a sportfogadásban és egyáltalán nem az életben. A sportfogadásban a jó döntés utáni vesztesség sokkal jobb, mint a rossz után a nyereség. Megtanítja a jó szokásokra és a sportfogadás megértésére. És hosszú távon az eredmények stabilizálódnak. Ez a veszteség nem számít, a tapasztalatai és a döntései mindig számítani fognak.

Releváns hírek